Nieuw restaurant KFC in Rijswijk

3 februari 2016 |
Nieuw restaurant KFC in Rijswijk<

KFC opent op dinsdag 9 februari de deuren van haar nieuwe restaurant in Rijswijk. Het restaurant is gelegen langs de A13 bij afslag 8 en
wordt één van de grootste van Nederland. In het restaurant gaan bijna 100 mensen uit de regio werken. René van Hemert Wethouder Economie, Sport, Verkeer en Vervoer bij de gemeente Rijswijk knipt samen met de general manager van KFC Nederland, Mark van ’t Loo, een lintje door.

Bijna 100 nieuwe banen
De komst van KFC is een boost voor de lokale werkgelegenheid. Bijna honderd mensen uit de omgeving gaan werken bij de kipspecialist. Bij de werving en selectie is nauw samengewerkt met de lokale overheden. Zo is bijna een vijfde van het personeel samen met het UWV geworven. Rijswijk is voor KFC een unieke locatie. De plannen om in Rijswijk een KFC te openen zijn al meer dan tien jaar oud. De drukke A13 en het dicht bevolkte achterland verzekeren de vijftigste KFC van Nederland van een constante stroom aan gasten.

Trots
Het restaurant wordt geleid door Restaurant General Manager Niroshini Ramachantran: "We zijn razend trots op dit nieuwe restaurant in Rijswijk. In de ruime keuken kunnen onze koks de verse kipstukken marineren en klaarmaken. Het restaurant heeft 200 zitplaatsen en er is een speelruimte voor kinderen. In het restaurant zijn verschillende zones gecreëerd. Gasten kunnen er terecht voor een snelle snack, lunch of avondmaaltijd."

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Coronacrisis
Hellendoornse lunchroom dicht vanwege corona

De Hellendoornse Lunchroom Lorkeers is sinds maandag gesloten, meldt Tubantia. Een personeelslid werd positief getest op corona. De eigenaresse en vier personeelsleden kregen van de GGD te horen dat zij tien dagen in thuisquarantaine moeten. Het personeelslid zat al langere tijd ziek thuis, waarn...

Nice 'n Easy
Convenience: is het eigenlijk wel gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Branded Content Nice 'n Easy
Unieke horeca op Strijp-S, welkom in Blok 63-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: