35.000 bezoekers Food Truck Festival TREK

26 mei 2015 |
35.000 bezoekers Food Truck Festival TREK<

Van vrijdag 22 mei tot en met maandag 25 mei heeft Food Truck Festival TREK in het Griftpark plaatsgevonden. De opening van de derde
Food Truck Festival TREK editie in Utrecht heeft ruim 35.000 bezoekers getrokken in vier dagen tijd. De bezoekers konden ook dit jaar weer genieten van diverse culinaire gerechten die de mobiele keukentjes serveerden. Tevens kon men genieten van verschillende muzikale optredens, theater en kleinkunst.

Over Food Truck Festival TREK
Utrecht kreeg van vrijdag 22 t/m maandag 25 mei bezoek van het jaarlijks terugkerende Food Truck Festival TREK. Tientallen mobiele keukentjes toverden vier dagen lang het Griftpark om tot een groot & gezellig openluchtrestaurant met veel livemuziek, theater & acts. Het festival trekt door naar Maastricht (Stadspark), Enschede (Volkspark), Nijmegen (Hunnerpark), Den Bosch (Paleiskwartier), Amsterdam (Amstelpark) en zal eindigen in Den Haag (Westbroekpark).

Gratis
Het festival is gratis toegankelijk. Er wordt wel een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival TREK glas. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor een eenmalige bijdrage van €2,50 waarna het ‘glas’ bij iedere bestelling af kan worden gegeven aan de bar en telkens wordt schoongespoeld, zodat men een ‘nieuw’ exemplaar heeft voor het volgende drankje.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: