Je hebt gezocht op: brood

Ron Blaauw: “Je moet wél durven”
11 april 2024Nieuws

Ron Blaauw: “Je moet wél durven”

Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...

Column Lucas Vermeulen: brood is de moneymaker
9 april 2024Nieuws

Column Lucas Vermeulen: brood is de moneymaker

In onze bakkerslunchroom staat natuurlijk brood centraal in al zijn diversiteit. Maar wij leveren vanuit onze eigen bakkerij ook veel aan andere lunch...

Thull’s Deli: “We serveren hier comfortfood met een funky twist”
3 april 2024Nieuws

Thull’s Deli: “We serveren hier comfortfood met een funky twist”

Simone van Thull startte in 2015 een eetwinkel waarin ze zich specialiseerde in fermentatie. Inmiddels runt de ondernemer een succesvolle deli, levert...

Pirjo de Winkel: “In de horeca is niet alles in modellen te vatten”
27 maart 2024Nieuws

Pirjo de Winkel: “In de horeca is niet alles in modellen te vatten”

Pirjo de Winkel (50) leidt samen met Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van het programma 'Heel Holland Bakt',...

Chris’s Micro Bakery start crowdfunding voor heropening bakkerij
20 maart 2024Nieuws

Chris’s Micro Bakery start crowdfunding voor heropening bakkerij

Chris El Murr en Lorenzo Meloni, de bevlogen bakkers achter Chris's Micro Bakery, hebben aangekondigd dat ze hun geliefde zuurdesembakkerij gaan herop...

Minder verspilling van brood en banket
20 maart 2024Nieuws

Minder verspilling van brood en banket

Door het dagverse karakter van brood is verspilling een onderwerp dat aandacht verdient. Niet alleen bij consumenten thuis, maar ook in de keten. Daar...

Keilekker Brabantsche Worstenbroodjes opent bakkerij voor zakelijke markt
18 maart 2024Nieuws

Keilekker Brabantsche Worstenbroodjes opent bakkerij voor zakelijke markt

De droombakkerij van Keilekker Brabantsche Worstenbroodjes is dit weekend officieel geopend door de Bossche burgemeester Jack Mikkers. Op de nieuwe lo...

Deze Amsterdamse chefs hebben een eigen bakkerij aan de zaak
6 maart 2024Nieuws

Deze Amsterdamse chefs hebben een eigen bakkerij aan de zaak

Koken en bakken waren vroeger twee totaal verschillende disciplines. Inmiddels slaan steeds meer chefs zelf aan de bak. Huisgemaakt brood wordt geserv...

Subway voert grootste menuwijziging in 58 jaar door
6 maart 2024Nieuws

Subway voert grootste menuwijziging in 58 jaar door

Subway, ’s werelds grootste broodjesketen, bekend om zijn verse en gepersonaliseerde sandwiches, zet een nieuwe stap in de culinaire ervaring me...

Dirk-Jan Stip: "Mijn voorkeur gaat uit naar een langetermijnvisie"
27 februari 2024Nieuws

Dirk-Jan Stip: "Mijn voorkeur gaat uit naar een langetermijnvisie"

Ondernemen in Amersfoort. Dirk-Jan Stip (62) opende in november vorig jaar zijn derde Corazon-zaak: Corazon Park in Amersfoort Vathorst. In de Vinex-w...

Vernieuwde Bakker Bart in Alkmaar heropent met bestelzuilen
27 februari 2024Nieuws

Vernieuwde Bakker Bart in Alkmaar heropent met bestelzuilen

Op dinsdag 27 februari heeft Bakker Bart in Alkmaar Europaboulevard, gelegen in het Winkelcentrum de Mare, opnieuw haar deuren geopend. Na een maand v...

Tijn Verstappen: “Mijn keuzes zijn gebaseerd op intuïtie”
15 februari 2024Nieuws

Tijn Verstappen: “Mijn keuzes zijn gebaseerd op intuïtie”

Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...

Inschrijving voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2024 geopend
12 februari 2024Nieuws

Inschrijving voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2024 geopend

In november van 2023 won Ferron in Heerenveen met hun inzending 'Avocado Nomadenkaas' de prijs voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Dit...

Column Lucas Vermeulen: Duurzaamheid als besparingstool
6 februari 2024Nieuws

Column Lucas Vermeulen: Duurzaamheid als besparingstool

In het eerste kwartaal staat bij ons de omzet, en daarmee het resultaat, altijd wat onder druk doordat er niet veel feestdagen met extra omzet zijn, e...

Extra omzetmomenten voor lunchrooms in april 2024
1 februari 2024Nieuws

Extra omzetmomenten voor lunchrooms in april 2024

Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van Lunchroom heeft alle extra omz...

Yasemin Ozkurt: “Het is een ‘showpiece’ voor op tafel”
25 januari 2024Nieuws

Yasemin Ozkurt: “Het is een ‘showpiece’ voor op tafel”

Ondernemen in Purmerend. Yasemin Ozkurt (54) vroeg zich na een carrière in de retailsector af wat ze wilde bereiken in haar leven. Ze begon Bru...

Tweesterrenchef Dick Middelweerd lanceert de week van het worstenbroodje
25 januari 2024Nieuws

Tweesterrenchef Dick Middelweerd lanceert de week van het worstenbroodje

Geen enkel product is zo verbonden met Brabant als het worstenbroodje. Chef Dick Middelweerd verwelkomde gasten jaren met de hartige versnapering, dee...

Waar moet je op letten bij de aankoop van professionele messen?
23 januari 2024Nieuws

Waar moet je op letten bij de aankoop van professionele messen?

Ondernemen is investeren. Als horecaondernemer krijg je regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In deze nieuwe rubriek ‘W...

Vijfde hoofdprijs voor Firma van Buiten tijdens Lekker Anders 2024
10 januari 2024Nieuws

Vijfde hoofdprijs voor Firma van Buiten tijdens Lekker Anders 2024

De kookwedstrijd Lekker Anders 2024 is gewonnen door Yarom Timmermans van Firma van Buiten in Delft. Hij pakte tijdens de Horecava alweer de vijfde ho...

Lunchroompanel: Ik zie 2024 zonnig tegemoet
9 januari 2024Nieuws

Lunchroompanel: Ik zie 2024 zonnig tegemoet

In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers van horecadagzaken uit het hele land...

Dochter verslaat vader: Audrey Biermans wint NK Lekkerste Vegan Burger
9 januari 2024Nieuws

Dochter verslaat vader: Audrey Biermans wint NK Lekkerste Vegan Burger

Audrey Biermans van Vitam heeft een bijzondere prestatie geleverd tijdens het NK Lekkerste Vegan Burger op de Horecava: waar ze vorig jaar tweede werd...

Sjoerd Mampaeij wint het NK Lekkerste Broodje 2024
9 januari 2024Nieuws

Sjoerd Mampaeij wint het NK Lekkerste Broodje 2024

Sjoerd Mampaeij van restaurant Midas in Woerden heeft tijdens de Horecava de 39e editie van het NK Lekkerste Broodje op zijn naam geschreven. Hij wist...

Waar moet je op letten bij de aankoop van tosti-ijzers voor de horeca?
23 december 2023Nieuws

Waar moet je op letten bij de aankoop van tosti-ijzers voor de horeca?

Ondernemen is investeren. Als horecaondernemer krijg je regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In deze nieuwe rubriek ‘W...

“Ik ben all-in gegaan met dit als resultaat”
21 december 2023Nieuws

“Ik ben all-in gegaan met dit als resultaat”

Ondernemen in Maastricht. De drukbezochte dagzaak ‘Van Wijck’ heeft een stijlvol concept. Dankzij doordachte inzichten, weloverwogen keuze...

Accountmanager bij Uitgeverij PS: 16-24 uur per week
15 december 2023Nieuws

Accountmanager bij Uitgeverij PS: 16-24 uur per week

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en ben je gedreven om commerciële doelstellingen te behalen? Uitgeverij PS: zoekt een enthousiaste a...

Dit doet de prijs van Lekkerste Lunchroombroodje met de winnaar: “We zitten dagelijks vol”
8 december 2023Nieuws

Dit doet de prijs van Lekkerste Lunchroombroodje met de winnaar: “We zitten dagelijks vol”

De ‘Avocado Nomadenkaas’ van Ferron in Heerenveen werd op 24 november door deze vaksite uitgeroepen tot Lekkerste Lunchroombroodje van Ned...

Themamaand Rendement: 9 optimale verkooptips voor een lunchroomondernemer
7 december 2023Nieuws

Themamaand Rendement: 9 optimale verkooptips voor een lunchroomondernemer

Een manier om omzet in de horeca te verhogen, is het toepassen van verkoopstrategieën. Hoe kunnen horecaondernemers deze strategieën inzette...

Bakker Bart in Deventer Brink heropend
6 december 2023Nieuws

Bakker Bart in Deventer Brink heropend

Na een jaar van wachten is het eindelijk zover: dinsdag 5 december vieren we niet alleen Sinterklaas, ook opende Bakker Bart aan de Brink 5-9 in Deven...

Extra omzetmomenten voor lunchrooms in februari 2024
5 december 2023Nieuws

Extra omzetmomenten voor lunchrooms in februari 2024

Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die net voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van Lunchroom.nl heeft alle ex...

5 redenen om mee te doen met het NK de Lekkerste 2024
4 december 2023Nieuws

5 redenen om mee te doen met het NK de Lekkerste 2024

Ben jij trots op je vak en ben je benieuwd wat anderen van jouw culinaire creaties vinden? Dan hoor je thuis op het NK de Lekkerste tijdens de Horecav...

Video: Uitreiking Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023
1 december 2023Nieuws

Video: Uitreiking Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023

De prijs 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' gaat dit jaar naar Heerenveen. De inzending van Ferron, de 'Avocado Nomadenkaas', werd door de...

De duurste bestellingen en populairste gerechten: het jaaroverzicht van Thuisbezorgd.nl
30 november 2023Nieuws

De duurste bestellingen en populairste gerechten: het jaaroverzicht van Thuisbezorgd.nl

Terwijl de feestdagen in aantocht zijn, deelt Thuisbezorgd.nl haar jaarlijkse overzicht met de populairste, ongewone en opvallendste bestellingen in N...

“We moeten weloverwogen keuzes maken”
30 november 2023Nieuws

“We moeten weloverwogen keuzes maken”

Ondernemen in Deventer. Deventenaren weten Bro Lunch & Borrel massaal te vinden, maar eigenaar Gideon Werner (53) moet weloverwogen keuzes maken o...

Download de Horeca Kansen & Omzet Kalender 2024 voor jouw lunchroom
30 november 2023Nieuws

Download de Horeca Kansen & Omzet Kalender 2024 voor jouw lunchroom

2024 is aanstaande. We kunnen 2023 feestelijk afsluiten. Corona ligt ver achter ons, toch zijn de naweeën van de pandemie nog sterk voelbaar in d...

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023 komt van Ferron in Heerenveen
24 november 2023Nieuws

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023 komt van Ferron in Heerenveen

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Heerenveen. De inzending van Ferron, de 'Avocado Nomadenkaas', werd door...

Wie wint Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023?
21 november 2023Nieuws

Wie wint Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023?

De spanning stijgt, de genomineerde lunchrooms zijn bezocht, de genomineerde broodjes geproefd en de juryrapporten zijn opgemaakt. Aanstaande vrijdag...

Laat geen omzet liggen tijdens de feestdagen
17 november 2023Nieuws

Laat geen omzet liggen tijdens de feestdagen

Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, Kerst: bij de meeste ondernemers staan ze omcirkeld in de kalender. De laatste maanden van het jaar zijn een...

Jurybezoeken 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' afgerond
15 november 2023Nieuws

Jurybezoeken 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' afgerond

De aankondiging van 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' nadert snel. De deskundige jury heeft de afgelopen weken de locaties bezocht om de...

Manhattan aan de Maas
24 oktober 2023Nieuws

Manhattan aan de Maas

Ondernemen in Rotterdam. Na een bezoek aan de Big Apple, waar zij kennismaakten met het hippe all-day breakfast concept, besloten Chantal de Raaf (36)...

Inschrijving NK de Lekkerste 2024 geopend
19 oktober 2023Nieuws

Inschrijving NK de Lekkerste 2024 geopend

De inschrijving voor het NK de Lekkerste 2024 is geopend. De wedstrijden vinden plaats tijdens de komende editie van de Horecava, van 8 tot en met 11...