Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Op dinsdag 27 februari heeft Bakker Bart in Alkmaar Europaboulevard, gelegen in het Winkelcentrum de Mare, opnieuw haar deuren geopend. Na een maand v...
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Fresh food & coffee café Anne&Max opent de deuren van haar dertigste vestiging in Nederland. Deze nieuwe locatie bevindt zich in de Dom...
Michael van Eekeren (43) heeft meer dan twintig jaar ervaring in de Utrechtse horeca en deze ervaring neemt hij nu mee naar De Bilt. Toen zijn dochter...
Als resultaat van de decembercampagne ‘Wie geef jij warme voeten? Deel de warmte!’ heeft Bagels & Beans 5.000 paar nieuwe sokken gedon...
Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en ben je gedreven om commerciële doelstellingen te behalen? Uitgeverij PS: zoekt een enthousiaste a...
Terwijl de feestdagen in aantocht zijn, deelt Thuisbezorgd.nl haar jaarlijkse overzicht met de populairste, ongewone en opvallendste bestellingen in N...
De spanning stijgt, de genomineerde lunchrooms zijn bezocht, de genomineerde broodjes geproefd en de juryrapporten zijn opgemaakt. Aanstaande vrijdag...
Komende maanden zet een nieuwe lichting Rotterdamse restaurants en hotels de tanden in de challenges van Het Nieuwe Nassen, een hands-on programma om...
Vanaf 5 oktober is het mogelijk om je in te schrijven voor de wedstrijden die het Gastronomisch Gilde organiseert op de Horecava in januari 2024. De w...
Dit jaar organiseert vakblad Lunchroom voor de veertiende keer de prestigieuze wedstrijd het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Op vrijdag 6 ok...
Het zal weinig mensen ontgaan zijn dat de bierprijzen in de horeca het afgelopen jaar flink zijn gestegen. Deze hogere prijzen hebben vooralsnog echte...
Subway, een van de bekendste broodjesketens in Nederland, is verkocht aan Roark Capital. Roark Capital is onder andere eigenaar van Dunkin' Donuts. Su...
De award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland bestaat sinds 2011. Ook dit jaar kunnen lunchroomondernemers hun favoriete broodje insturen...
Het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein en de Koffieschool in Utrecht slaan de handen ineen om - met ingang van het nieuwe schooljaar - hoogwa...
De vakjury van de Gaia Green Awards heeft de finalisten per categorie aangewezen voor de achtste editie. De uitreiking vindt jaarlijks plaats op de ho...
Ondernemen in Utrecht. Ingemar Visch Karlsson (71) is geboren in Zweden. Door zijn toenmalige Nederlandse vrouw belandde hij in de horeca in het Scand...
In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken uit het hele land....
In deze rubriek presenteert Lunchroom de bekende en onbekendere franchiseketens binnen de horecadagzaken. Een historisch overzicht met actuele cijfers...
In het stressvolle tijdperk van flitsbezorgers, timemanagement en opkomede individualisme creëert Bagels & Beans een plek van rust en samenzi...
Ondernemen in Breda. In 2015 startte Sanne Huisman (40) Teds All day Brunch. Een leven met inmiddels negen locaties en twee jonge kinderen, klinkt als...
Horeca-studenten van ROC Midden Nederland die op zoek moeten naar een stage- of leerwerkplek voor komend schooljaar, verkeren in een luxepositie. Met...
Koffiespeciaalzaak Lucky You is hard op weg om de deuren te openen in de Utrechtse wijk Oudwijk met behulp van 70 investeerders. De ond...
Vandaag is tijdens de feestelijke opening van Horecava 2023 bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de Horecava Innovation Awards2023. Puck Wilbers, de...
Op 20 december 2022 is bekend gemaakt dat de toonaangevende franchiseformule Bagels & Beans onderdeel wordt van de Vital Food Group B.V., de moede...
December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...
Onderhandse leningen zijn een veelvoorkomend soort krediet binnen de horeca, waarbij de lener geld leent van een derde partij zoals familie, vrienden...
Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Utrecht en Rotterdam. De inzending van Copper Branch, de 'Copper Power&...
In deze tijd een horecaonderneming beginnen. Zou je dat nou wel doen? “Die vraag heb ik zeker vaak gekregen!” lacht franchisenemer Kev...
De datum waarop dit vakblad ‘Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’ bekendmaakt komt steeds dichterbij. De vakkundige jury heeft de...
Casper, de snelstgroeiende ghost kitchen keten in België, heeft de twee eerste Nederlandse vestigingen geopend op Theresiastraat 139A in Den...
Ieder jaar organiseert vakblad Lunchroom de wedstrijd. 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'. Uit de talloze inzendingen aan de...
Vol trots presenteren we je de tweede genomineerde voor de award van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2022. Dit is het Broodje B...
Vol trots presenteren we je de eerste genomineerde voor de award van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2022. Dit is de Copper Pow...
Ondernemen in Utrecht. Soep-er, Utrechts eerste soepbar, zegt verrassende smaken en ingrediënten te mengen. Janine de Roode (29) is eigenaar van...
Vers van de pers, maar dan digitaal: de nieuwste editie van vakblad Lunchroomt is nu kosteloos te downloaden of online te lezen. Een editie...
Het zijn roerige tijden geweest. Hoogstwaarschijnlijk heeft het ook invloed gehad op de mate van interactie en het bereik van jouw marketingactiviteit...