Yoghurt Barn breidt assortiment uit

24 juli 2014
Yoghurt Barn breidt assortiment uit

Blended Yoghurts. Met deze bijzondere smoothies en sappen breidt yoghurtketen Yoghurt Barn haar assortiment in de Amsterdamse vestiging uit. Een geheel nieuw menu van in totaal acht Blended Yoghurt Specials
(waarvan drie met Superfoods en één wisselende Seizoen Special) maken het grote menubord in de Amsterdamse Pijp compleet. De bar heeft plaatsgemaakt voor een waar Blend Station en de Blended Yoghurts worden net als de yoghurts speciaal voor iedereen vers en met liefde en zorg bereidt.

*Gasten verrassen*
Eigenaar Wouter Staal vertelt: "Wij zijn gek op yoghurt, we zijn yoghurt! We zijn continu bezig om hier meer mee te doen en onze fans hiermee te verrassen en verwennen. Door de toenemende vraag om smoothies te doen, bijvoorbeeld uit de Yoghurt Barn Lab sessies, zijn we verschillende smaken gaan testen en hebben we uiteindelijk een heel menu gelanceerd. Het is een mooi gevarieerd menu geworden, van groente- tot fruitcombinaties en maca en acaï powershots tot havermout en kokoswater. Ons doel is altijd om yoghurt op een bijzondere manier buitenshuis aan te bieden, met de Blended Yoghurts zetten we de volgende stap." Een andere toevoeging aan het assortiment is de home-made granola, die naast de hangop, superfoods en slowtea ook in emmertjes voor thuis wordt verkocht in de Barn Store.

*Behoefte aan gezonde producten*
Door de invoering van het nieuwe menu en de Blend Station in Amsterdam, speelt Yoghurt Barn naar eigen zeggen nog meer in op de behoefte aan lekkere en gezonde producten. Enerzijds om er lekker van te genieten in een gezellige omgeving met iemand anders, of snel voor onderweg om mee te nemen met een latte of slowtea. In de Utrechtse vestiging worden inmiddels ook Blended Yoghurts geserveerd, op korte termijn is het plan dat hier ook het Blend Station en volledige menu wordt geïntroduceerd. Via onder andere franchising zullen binnenkort meerdere Barns in de Randstad geopend worden.

"*Meer lezen over Yoghurt Barn? Klik hier!*":http://www.lunchroom.nl/?q=Yoghurt+Barn+&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws