Yoghurt Barn breidt assortiment uit

24 juli 2014 |
Yoghurt Barn breidt assortiment uit<

Blended Yoghurts. Met deze bijzondere smoothies en sappen breidt yoghurtketen Yoghurt Barn haar assortiment in de Amsterdamse vestiging uit. Een geheel nieuw menu van in totaal acht Blended Yoghurt Specials
(waarvan drie met Superfoods en één wisselende Seizoen Special) maken het grote menubord in de Amsterdamse Pijp compleet. De bar heeft plaatsgemaakt voor een waar Blend Station en de Blended Yoghurts worden net als de yoghurts speciaal voor iedereen vers en met liefde en zorg bereidt.

Gasten verrassen
Eigenaar Wouter Staal vertelt: "Wij zijn gek op yoghurt, we zijn yoghurt! We zijn continu bezig om hier meer mee te doen en onze fans hiermee te verrassen en verwennen. Door de toenemende vraag om smoothies te doen, bijvoorbeeld uit de Yoghurt Barn Lab sessies, zijn we verschillende smaken gaan testen en hebben we uiteindelijk een heel menu gelanceerd. Het is een mooi gevarieerd menu geworden, van groente- tot fruitcombinaties en maca en acaï powershots tot havermout en kokoswater. Ons doel is altijd om yoghurt op een bijzondere manier buitenshuis aan te bieden, met de Blended Yoghurts zetten we de volgende stap." Een andere toevoeging aan het assortiment is de home-made granola, die naast de hangop, superfoods en slowtea ook in emmertjes voor thuis wordt verkocht in de Barn Store.

Behoefte aan gezonde producten
Door de invoering van het nieuwe menu en de Blend Station in Amsterdam, speelt Yoghurt Barn naar eigen zeggen nog meer in op de behoefte aan lekkere en gezonde producten. Enerzijds om er lekker van te genieten in een gezellige omgeving met iemand anders, of snel voor onderweg om mee te nemen met een latte of slowtea. In de Utrechtse vestiging worden inmiddels ook Blended Yoghurts geserveerd, op korte termijn is het plan dat hier ook het Blend Station en volledige menu wordt geïntroduceerd. Via onder andere franchising zullen binnenkort meerdere Barns in de Randstad geopend worden.

Meer lezen over Yoghurt Barn? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: