Wij cateren bij 300 bedrijven!

14 januari 2015
Wij cateren bij 300 bedrijven!

De Biltstraat in Utrecht is een van de eerste straten in Nederland die werd bestraat. Deze weg werd Biltse Steenstraat genoemd
en rond deze straat ontstond een nederzetting die uitgroeide tot een kleine voorstad van Utrecht. De bewoners waren geen officiële inwoners van Utrecht en moesten daarom poortgeld betalen om de stad in te mogen. Hoe anders is het nu: de Biltstraat is een bruisende straat en met de aanwezigheid van allerhande horecazaken is het een straat waar iedere Utrechter graag gezien wil worden.

*De keuken van Thijs*
De keuken van Thijs is zo’n zaak. Een schattige lunchroom op een prachtige locatie. Klein, maar fijn. Met een oppervlakte van minder dan 30 vierkante meter zijn Thijs en Robin niet ruim bedeeld, maar met catering maken ze het gebrek aan ruimte meer dan goed. Thijs Rullens en Robin Lont zijn een ondernemend stel: toen de kans zich voordeed om dit pand over te nemen hebben ze geen enkel moment getwijfeld.

*Groot geworden in de horeca*
Thijs Rullens werkt al van jongs af aan in de horeca. “De horeca heeft mijn hart gestolen; vanaf mijn veertiende ben ik al werkzaam in de horeca en ik heb de opleiding Hotel & Event Management afgerond. Toch heb ik het meeste geleerd in de praktijk, bijvoorbeeld als bedrijfsleider bij de Utrechtse Tapasbar El Mundo. Mijn toenmalige baas heeft me geholpen bij het opzetten van mijn bedrijf. Met zes zaken is hij een succesvol horecaondernemer en de onderhandelingen met betrekking tot deze locatie voerde hij. Daar ben ik echt heel blij mee.

*Vaak in de keuken*
In het begin was ik hier elke dag, maar dat gaat nu niet meer, want we zijn simpelweg te groot geworden. Zeker met de catering erbij. Men vindt het wel heel leuk om te zien dat Thijs van De keuken van Thijs geen fictief persoon is , maar daadwerkelijk in de keuken staat. Tegenwoordig zijn we zeven dagen in de week open, dus ik kan er niet altijd meer zijn. Gelukkig heb ik goed personeel waar ik op kan vertrouwen. Toch kan ik de zaak maar moeilijk loslaten in mijn vrije tijd. Kijk maar naar vandaag; eigenlijk heb ik een vrije dag, maar nu zitten we hier te kletsen over onze lunchroom en eerder vandaag zat ik thuis op de iPad allerlei websites te bezoeken om inspiratie op te doen. Gekkenwerk eigenlijk, maar wel heel leuk.”

Lees het volledige artikel in de laatste "editie":http://www.lunchroom.nl/blad/135/ van Lunchroom!

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws