Vanaf €5,45 per gang dineren bij een sterrenrestaurant

16 maart 2017 | Thijs Jacobs

Altijd al bij een sterrenrestaurant willen eten, maar vond je het te duur? Besparingsplatform Actiecode.nl zocht uit bij welke sterrenrestaurants je het goedkoopst een menu kunt bestellen en bij welk sterrenrestaurant je per gang het voordeligst uit bent.

Goedkoop dineren bij een sterrenrestaurant

Vanaf 16 maart kun je bij verschillende sterrenrestaurants reserveren voor een diner tijdens de nationale restaurantweek. Daarmee krijg je de mogelijkheid om met korting bij verschillende toprestaurants te dineren, inclusief 11 van de 84 Nederlandse sterrenrestaurants. Je kunt voor het goedkoopste menu terecht bij Ratatouille Food & Wine in Haarlem, waar je voor slechts €29,50 kunt genieten van een twee gangen chef’s menu. Echter wanneer je kijkt naar de gemiddelde prijs per gang kun je het best reserveren bij Aubergine in Steyl, daar betaal je slechts €5,45 per gang (10-gangen voor €54,50).

In Amsterdam kun je voor slechts €49 drie gangen à la carte lunchen bij Ron Gastrobar. Buiten de acties om kun je voor een goedkoop sterrendiner al tussen €30 en €40 terecht bij HanTing Cuisine in Den Haag, Strandlodge in Winterswijk, Blok’s Restaurant in Amersfoort of Sinne en Lastage in Amsterdam. Daar komen natuurlijk nog de kosten voor een drankje bij, maar dat kun je zo gek maken als je zelf wilt.

Bib Gourmand

Een andere manier om goedkoop gastronomisch te eten is dineren bij een restaurant met een Bib Gourmand onderscheiding, het kleine broertje van Michelin. Bij deze zaken kun je voor maximaal €37 een luxe en gastronomisch driegangenmenu bestellen.

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: