Pop-up restaurant in sterrenwacht

7 januari 2015 |
Pop-up restaurant in sterrenwacht<

Romantisch eten onder de sterrenhemel in een monumentaal 16e-eeuws bastion. Met als toetje een kijkje in museum & sterrenwacht Sonnenborgh en
een demonstratie van de telescopen. Op donderdag 29 januari opent pop-up restaurant KomEten haar deuren in Sonnenborgh. Hét restaurant met 50 miljoen sterren! Men kan nu een plek aan tafel reserveren via FestivalTickets.nl.

Oud London
Het pop-up restaurant KomEten is een initiatief van Catering Oud London en Sonnenborgh – museum & sterrenwacht. Catering Oud London is bekend van Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Daarnaast verzorgt Oud London op locatie de catering. Klassieke menu’s, trendy Walking Dinners, een mooi buffet: Oud London zorgt altijd voor een culinaire ervaring van hoog niveau. In het pop-up restaurant KomEten serveert Oud London een 3-gangen verrassingsmenu: duurzaam, biologisch en zo veel mogelijk van lokale leveranciers. De “Tour de Dom”-wijn, een Franse wijn die Oud London speciaal voor de Tour de France 2015 heeft laten ontwikkelen, maakt het diner helemaal af.

Utrechtse parel
Sonnenborgh is een van de markantste gebouwen in het Utrechtse Museumkwartier. Een historische parel aan de Singel: een 16-eeuwse bastion - gebouwd door Karel V - met daarbovenop het oude KNMI en sterrenkundig instituut. Sonnenborgh is nu een museum en een publieksterrenwacht. De binnenplaats van het bastion is gerestaureerd met een bijzondere glazen overkapping. Pop-up restaurant KomEten strijkt neer onder het glazen dak en laat je dineren onder de sterren!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: