Opening nieuwe Burgerz vestiging in Hofhouse

16 juni 2017 | Roy Spijker

Op 12 juni 2017 opende Burgerz een nieuwe vestiging in Hofhouse naast het station Den Haag Centraal. Hofhouse biedt plek aan verschillende foodconcepten. Voor de burgerzaak van de zusjes Peerenboom is dit de vierde locatie. 

Burgerz heeft een locatie in Hofhouse waar iedereen welkom wordt geheten. De horecagelegenheid biedt haar gasten maar liefst zes vaste en twee pop-up concepten. Naast Burgerz zijn foodformules SLA, Da Portare VIA, MadMex, Noomi en Toastable de uitverkorenen die een plek hebben in de gloednieuwe hotspot. De dynamische pop-up plekken worden het komende seizoen door horecaconcepten Lekkernijs en Zilt en Zalig opgevuld. De acht ‘foodunits’ zijn verspreid over drie grote clusters, met in ieder cluster twee verschillende eetgelegenheden.

Over Hofhouse
Hofhouse is een horecaconcept gelegen naast Den Haag Centraal waar voorbijgangers, zakelijke bezoekers, lokale gasten en toeristen terecht kunnen voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Daarnaast doet Hofhouse ook aan take-away. Het horecaconcept bevindt zich onderin het compleet verbouwde voormalig ministerie van VROM. De verbouwing is door architectenbureau OMA van Rem Koolhaas gerealiseerd. Ter hoogte van de hoofdbar hangt een architectonische aardbol aan het plafond die een verbinding vormt met de internationale vergaderruimte die de rijksoverheid daarboven heeft laten inrichten. Hofhouse is zeven dagen per week open.

Over Burgerz
Burgerz is een horecaconcept dat bekend staat om haar innovatieve burgers met een funky twist. De huisgemaakte burgers zijn 100% puur, 100% duurzaam en 100% vers. Daarnaast serveert de burgerformule old fashioned milkshakes, hippe biertjes en lekkere wijntjes. Het restaurant is eigentijds, en biedt snelle service. Daarnaast serveert Burgerz verantwoorde en kwalitatief hoogwaardige producten. Zo bevatten de burgers geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Naast een goed stuk vlees gelooft Burgerz ook in een eerlijke plantaardige keuken. De verschillende vegetarische burgers die op de kaart staan zijn daar het bewijs van. Er is zelfs een veganistische optie: The Dutch Weed Burger, bestaande uit een combinatie van soja en zeewier. Op deze manier draagt Burgerz bij aan een duurzame wereld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: