Nieuwste editie van Lunchroom

5 november 2013 |
Nieuwste editie van Lunchroom<

Heeft u hem al gezien? De nieuwste editie van uw vakblad Lunchroom is uitgekomen. Niet ontvangen? Download hem dan gratis op de website en wees op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends in uw lunchroombranche.

Lunchroomformule
Brasserie Zoet & Hartig in Renesse vertelt 'Het lunchroomverhaal, maar dan een stap verder'. Geld verdienen en ondernemen. Met zijn 17 jaar ervaring in de detailhandel weet George Witte, eigenaar van brasserie Zoet & Hartig in Renesse, als geen ander hoe belangrijk dat is. Drie jaar geleden nam hij de bakkerij annex lunchroom over. Zijn plan? “Ik ben nu bezig om de lunchroom om te vormen naar een brasserie. Dit is het concept dat werkt en waarvan ik kan leven. Op deze vierkante meters moet ik het verdienen. Op de tafels moet het gebeuren.” Dus: geld verdienen en ondernemen.

“Zou het de jury zijn?”
Hoe is het met de vijf kanshebbers voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2013? Een update van de finalisten, in afwachting van het anonieme bezoek van de jury. Lees het in de nieuwste editie. Donderdag 7 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

Columns
De columnisten delen ook in deze editie hun expertise met u. Lees het verhaal van Wilco Admiraal en Pieter Punter over de ontwikkelingen in de gastvrijheidsbranche.

Downloaden edities
Alle edities van Lunchroom staan online en kunt u "gratis downloaden.":http://www.lunchroom.nl/bladen.html Wilt u inspiratie opdoen of een thema artikel uit een eerdere editie lezen? Of wat dacht u van nieuwe recepten voor uw menukaart of een indruk van de nieuwste innovaties in de rubriek Kort Nieuws? Download gratis de edities. "Vakblad Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/bladen.html helpt u met nog beter ondernemen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: