Nieuwste editie van Lunchroom

5 november 2013 |
Nieuwste editie van Lunchroom<

Heeft u hem al gezien? De nieuwste editie van uw vakblad Lunchroom is uitgekomen. Niet ontvangen? Download hem dan gratis op de website en wees op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends in uw lunchroombranche.

Lunchroomformule
Brasserie Zoet & Hartig in Renesse vertelt 'Het lunchroomverhaal, maar dan een stap verder'. Geld verdienen en ondernemen. Met zijn 17 jaar ervaring in de detailhandel weet George Witte, eigenaar van brasserie Zoet & Hartig in Renesse, als geen ander hoe belangrijk dat is. Drie jaar geleden nam hij de bakkerij annex lunchroom over. Zijn plan? “Ik ben nu bezig om de lunchroom om te vormen naar een brasserie. Dit is het concept dat werkt en waarvan ik kan leven. Op deze vierkante meters moet ik het verdienen. Op de tafels moet het gebeuren.” Dus: geld verdienen en ondernemen.

“Zou het de jury zijn?”
Hoe is het met de vijf kanshebbers voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2013? Een update van de finalisten, in afwachting van het anonieme bezoek van de jury. Lees het in de nieuwste editie. Donderdag 7 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

Columns
De columnisten delen ook in deze editie hun expertise met u. Lees het verhaal van Wilco Admiraal en Pieter Punter over de ontwikkelingen in de gastvrijheidsbranche.

Downloaden edities
Alle edities van Lunchroom staan online en kunt u "gratis downloaden.":http://www.lunchroom.nl/bladen.html Wilt u inspiratie opdoen of een thema artikel uit een eerdere editie lezen? Of wat dacht u van nieuwe recepten voor uw menukaart of een indruk van de nieuwste innovaties in de rubriek Kort Nieuws? Download gratis de edities. "Vakblad Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/bladen.html helpt u met nog beter ondernemen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019

Heb jij je lekkerste broodje nog niet aangemeld voor dé culinaire wedstrijd voor lunchrooms? Dat kan nog tot 4 oktober 2019. Via deze link meld je je aan. Check de video hieronder voor meer info! ...

Columns
Column Sico de Moel: boer zoekt (kaas)vrouw

"En voor de heer met lactose intolerantie: een kaasplankje met bijzondere Hollandse kazen." Gasten met een serieuze lactose-intolerantie hebben altijd een pilletje bij zich, voor als het misgaat. Die kijken dan ook niet vreemd op als ik hun crème brûlée vervang door een...

Awards Culinair
Dit zijn de 10 beste nieuwe restaurants in Nederland

En de winnaar is... Gisteravond was de bekendmaking van de winnaars van TheFork Restaurants Awards 2019. 31 Nederlandse topchefs nomineerden 31 nieuwe restaurants. Vervolgens was het aan de gast om te stemmen. Wie de trotse winnaars zijn, lees je hieronder: De winnaars van TheFork Restaurants Awa...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Verkrijgen werkvergunning Aziatische koks versoepeld

Op 16 april 2019 heeft minister Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) bekendgemaakt dat er per 1 oktober 2019 een einde komt aan het quotum dat is opgelegd in de bijzondere regeling voor het verkrijgen van een werkvergunning voor specialistische Aziatische koks. De tijdelijke regeling, die nu ...

Opening Fastfood
Dunkin’ opent Store in Designer Outlet Roosendaal

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Roosendaal. Na het succes van de pop-up eerder dit jaar kon een blijvende vestiging niet uitblijven in de Designer Outlet van Nederland. Vanaf 21 september 2019 om 10.00 uur kan het winkelend publiek ook terecht bij de Dunkin’ to-go Sto...

Hotelbouwplannen Utrecht
Populaire Utrechtse lunchroom Karibu moet wijken voor herbestemming

LOU Oudenoord, in het Concordiagebouw in Utrecht, krijgt een nieuwe bestemming. Er komen woningen, horeca en een hotel in het in het voormalige pand van de Hogeschool Utrecht. Dit houdt in dat de geliefde lunchroom Karibu een nieuw onderkomen moet zoeken of ophoudt te bestaan. In december moeten ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: