Nieuwste editie van Lunchroom

9 september 2013 |
Nieuwste editie van Lunchroom<

De nieuwste editie van Lunchroom verschijnt één deze dagen bij iedere lunchroomondernemer in de brievenbus. Al bijna vijftien jaar presenteert dit vakblad u de beste ondernemerstips, krijgt u in de lunchroomformule een kijkje in de keuken bij een lunchroomcollega, en biedt het blad u achtergrondinformatie over verschillende thema's.

Lekkerste Lunchroombroodje
Zo hebben we in deze editie een overzicht van de genomineerden die kans maken op de titel van het Lekkerste Lunchroombroodje 2013. Volg de ontwikkelingen van de wedstrijd middels het blad én de website en kijk wie er op 7 november met de felbegeerde titel vandoor gaat.

Lunchroomformule
Voor de lunchroomformule is de redactie dit keer naar Den Helder gereisd. Gaby van Etten van Baristacafé Njoy vertelt het belang van een goede koffie. Een verhaal over personeel, een open keuken, het groeien als ondernemer en uiteraard koffie.

Columns
De columnisten delen ook in deze editie hun expertise met u. Lees het verhaal van Wilco Admiraal en Pieter Punter over de ontwikkelingen in de gastvrijheidsbranche.

Personeel
'De crisis te lijf met fantastisch personeel. Jazeker, de horeca heeft wel eens betere tijden gekend. Maar laat u zich hierdoor belemmeren in uw ambities? Natuurlijk niet. Want u weet dat u met gastvrijheid, service en vakmanschap het verschil kunt maken. En dus investeert u in uw mensen, door hun kennis van en passie voor het vak te vergroten. Lees het artikel en doe er uw voordeel mee. In het ondernemersartikel geeft SVH advies over personeel.

Downloaden edities
Alle edities van Lunchroom staan online en kunt u gratis downloaden. Wilt u inspiratie opdoen of een thema artikel uit een eerdere editie lezen? Of wat dacht u van nieuwe recepten voor uw menukaart of een indruk van de nieuwste innovaties in de rubriek Kort Nieuws? Download gratis de edities. "Vakblad Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/bladen.html helpt u met nog beter ondernemen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: