Nieuwste editie van Lunchroom

9 september 2013
Nieuwste editie van Lunchroom

"De nieuwste editie van Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/bladen.html verschijnt één deze dagen bij iedere lunchroomondernemer in de brievenbus. Al bijna vijftien jaar presenteert dit vakblad u de beste ondernemerstips, krijgt u in de
lunchroomformule een kijkje in de keuken bij een lunchroomcollega, en biedt het blad u achtergrondinformatie over verschillende thema's.

*Lekkerste Lunchroombroodje*
Zo hebben we in deze editie een overzicht van de genomineerden die kans maken op de titel van het Lekkerste Lunchroombroodje 2013. Volg de ontwikkelingen van de wedstrijd middels het blad én de website en kijk wie er op 7 november met de felbegeerde titel vandoor gaat.

*Lunchroomformule*
Voor de lunchroomformule is de redactie dit keer naar Den Helder gereisd. Gaby van Etten van Baristacafé Njoy vertelt het belang van een goede koffie. Een verhaal over personeel, een open keuken, het groeien als ondernemer en uiteraard koffie.

*Columns*
De columnisten delen ook in deze editie hun expertise met u. Lees het verhaal van Wilco Admiraal en Pieter Punter over de ontwikkelingen in de gastvrijheidsbranche.

*Personeel*
'De crisis te lijf met fantastisch personeel. Jazeker, de horeca heeft wel eens betere tijden gekend. Maar laat u zich hierdoor belemmeren in uw ambities? Natuurlijk niet. Want u weet dat u met gastvrijheid, service en vakmanschap het verschil kunt maken. En dus investeert u in uw mensen, door hun kennis van en passie voor het vak te vergroten. Lees het artikel en doe er uw voordeel mee. In het ondernemersartikel geeft SVH advies over personeel.

*Downloaden edities*
Alle edities van Lunchroom staan online en kunt u "gratis downloaden.":http://www.lunchroom.nl/bladen.html Wilt u inspiratie opdoen of een thema artikel uit een eerdere editie lezen? Of wat dacht u van nieuwe recepten voor uw menukaart of een indruk van de nieuwste innovaties in de rubriek Kort Nieuws? Download gratis de edities. "Vakblad Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/bladen.html helpt u met nog beter ondernemen.

Overig nieuws