La Place heropent twee zaken

9 juni 2016 |
La Place heropent twee zaken<

La Place opent morgen de deuren van zijn restaurant in het voormalige V&D-pand in Amsterdam. Ook gaat het filiaal in Zoetermeer weer
open en betrekt La Place een nieuw hoofdkantoor in Hilversum.

Amsterdam
De opening in Amsterdam betreft het pand van V&D aan de Kalverstraat, waarbij de vestiging van La Place via het Rokin te bereiken is. Negentig procent van de 125 medewerkers waren voor het faillissement ook in dienst van La Place.

Zoetermeer
In Zoetermeer gaat tachtig procent van het oude personeel weer aan de slag. Daar opent het Bakkerij Café volgende week weer zijn deuren op de oude locatie van La Place.

Hoofdkantoor
Verder laat La Place weten begin volgende maand te verhuizen naar een nieuw hoofdkantoor in Hilversum. Dit servicecenter telt veertig medewerkers en beschikt onder meer over een kookschool en trainingscentrum. La Place werd begin dit jaar door Jumbo overgenomen uit de failliete boedel van V&D. De standalone vestigingen waren daarmee gered, maar het supermarktbedrijf gaf ook aan restaurants in voormalige warenhuizen door te willen starten. Eind april was de eerste heropening een feit, dankzij een samenwerking met Topshelf in Arnhem.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: