La Place en New York Pizza integreren

8 juli 2013
La Place en New York Pizza integreren

New York Pizza begint in Zoetermeer een unieke samenwerking met restaurantketen La Place. Samen zijn de twee formules een restaurant begonnen dat binnenkort feestelijk geopend zal worden. De
nieuwe locatie is zeven dagen per week geopend en biedt plaats aan 24 personen. En natuurlijk kunnen de producten ook mee naar huis worden genomen.

*Uit en thuis*
Het bijzondere aan de combinatie is dat de producten van La Place nu ook bezorgd kunnen worden, eventueel samen met de verse pizza’s van New York Pizza.
New York Pizza directeur Philippe Vorst: “Bezorging van een verse lunch of diner thuis en op het werk is uniek in Nederland. Met deze samenwerking zijn we eigenlijk in één klap de goedkoopste cateraar.”

*Groeiontwikkeling*
Het gaat New York Pizza voor de wind. Na groeicijfers in de afgelopen jaren van 25 procent omzetgroei (2012 ten opzichte van 2010), opent het bedrijf dit jaar in totaal 25 nieuwe vestigingen in Nederland.
Vorst: “Het is geweldig om te zien dat er nu veel franchisenemers zijn die jong beginnen te ondernemen. Het succes van onze keten helpt hen ook om een financiering te krijgen, zelfs nu banken de geldkist stijf dicht houden.”

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws