La Place en New York Pizza integreren

8 juli 2013 |
La Place en New York Pizza integreren<

New York Pizza begint in Zoetermeer een unieke samenwerking met restaurantketen La Place. Samen zijn de twee formules een restaurant begonnen dat binnenkort feestelijk geopend zal worden. De
nieuwe locatie is zeven dagen per week geopend en biedt plaats aan 24 personen. En natuurlijk kunnen de producten ook mee naar huis worden genomen.

Uit en thuis
Het bijzondere aan de combinatie is dat de producten van La Place nu ook bezorgd kunnen worden, eventueel samen met de verse pizza’s van New York Pizza.
New York Pizza directeur Philippe Vorst: “Bezorging van een verse lunch of diner thuis en op het werk is uniek in Nederland. Met deze samenwerking zijn we eigenlijk in één klap de goedkoopste cateraar.”

Groeiontwikkeling
Het gaat New York Pizza voor de wind. Na groeicijfers in de afgelopen jaren van 25 procent omzetgroei (2012 ten opzichte van 2010), opent het bedrijf dit jaar in totaal 25 nieuwe vestigingen in Nederland.
Vorst: “Het is geweldig om te zien dat er nu veel franchisenemers zijn die jong beginnen te ondernemen. Het succes van onze keten helpt hen ook om een financiering te krijgen, zelfs nu banken de geldkist stijf dicht houden.”

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: