Kwalitaria Dicky’s opent in Baarle-Nassau

12 maart 2020 | Redactie

Ondernemer John de Jong is geen onbekende in de regio, want onder de naam Dicky’s heeft hij al eerder een cafetaria in Baarle-Nassau gehad. Nu, een kleine 5 jaar later, is hij met Kwalitaria Dicky’s terug in zijn vertrouwde omgeving. John: “Na al die jaren komen de mensen nog steeds voor onze zelfgemaakte Belse saté en ons stoofvlees.” De opening wordt op zaterdag 14 maart feestelijk gevierd met gratis friet voor alle gasten tussen 14.00 en 15.30 uur.

Voor elk wat wils

Naast de saté en stoofvlees, valt ook de rest van het assortiment al direct in de smaak bij de gasten. John: “We hebben dan ook voor elk wat wils. Van sappige burgers en complete maaltijden tot friet, snacks, belegde broodjes, salades en een kindermenu; er is aan het hele gezin gedacht.” Daarbij wordt duurzaamheid niet uit het oog verloren: “We maken onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje.”

Ruime openingstijden

John: “We vinden het belangrijk om altijd voor onze gasten klaar te staan. Daarom hebben we ook ruime openingstijden: van zondag tot en met donderdag zijn we geopend van 11.00 tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot middennacht. Zowel voor een lekkere lunch, heerlijke avondmaaltijd als late snack kun je dus bij ons terecht. Er zijn bovendien plannen om te starten met bezorgen, maar de focus ligt nu eerst op de winkel. We hopen alle buurtbewoners snel (weer) te ontmoeten!”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
Alles over digitaal ondernemen in je lunchzaak

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je lunchzaak

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Interview
Bedrijfspaspoort: Brood en Zoets

Hoe zou jij je lunchroom omschrijven? "Een beetje een tweede huiskamer voor heel veel mensen. Er komen hier veel vaste gasten, en veel mensen uit de buurt die gezellig voor een kopje koffie of een praatje komen. We zijn een van de weinige die zo vroeg open zijn in de stad, dus er komen dan o ...

Opening
Dunkin’ opent Pop up Store in Amsterdam The Style Outlet

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Halfweg. Na het succes van de vestigingen die in de overige outlets in Nederland gevestigd zijn kon een Vestiging in de Amsterdamse The Style Outlet niet uitblijven. Trost zijn we dat we in dit mooie project onze nieuwste concept van Dunkin&r ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: