Ippon is Lekkerste Broodje Catering

8 januari 2013
Ippon is Lekkerste Broodje Catering

Roland Biermans is op de Horecava de winnaar van het Lekkerste Broodje Catering 2013 geworden. "Hij zag, hij kwam en hij overwon met het broodje Ippon", lichtte presentator Robert Kranenborg toe.

'Hier wil ik mijn tanden in zetten. Dit is een broodje met spannende ingrediënten', luidde het jurycommentaar. De jury was er vrij snel uit dat Roland Biermans de wedstrijd had gewonnen. "We keken elkaar aan en wisten dit is de winnaar." Met tien punten verschil won Biemans van de nummer twee.

*Nummers twee en drie*
Eli Herregodts won met zijn broodje Brabants Glorie de tweede prijs. Maarten Colijn reikte de prijs uit: “Dit was een ovenheerlijk broodje. Hier is over nagedacht. Deze winnaar laat zien dat je met een goede mise en place een mooi broodje kunt maken.” Het broodje van Lien van Niele, Lien’s Babi Bio Bol, won brons. Zij werd vooral geprezen om haar bevlogenheid en de passie in haar bereiding.

*Sponsorprijzen*
Ook bij deze uitreiking werden er sponsorprijzen uitgedeeld. Lebo Kaas gaf Untara Samsuria van Broodje Love U zijn prijs. Koppert Cress vond het broodje van Daniëlle Touwslager een prijs waardig. ‘Dit was een broodje met een filosofie’, ‘Deze winnares heeft een passie voor brood’ , zo luidde het commentaar. Ook Carl Siegert gaf de prestatie van Touwslager een prijs.

Foto: Marijn Brok

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws