Ippon is Lekkerste Broodje Catering

8 januari 2013 |
Ippon is Lekkerste Broodje Catering<

Roland Biermans is op de Horecava de winnaar van het Lekkerste Broodje Catering 2013 geworden. "Hij zag, hij kwam en hij overwon met het broodje Ippon", lichtte presentator Robert Kranenborg toe.

'Hier wil ik mijn tanden in zetten. Dit is een broodje met spannende ingrediënten', luidde het jurycommentaar. De jury was er vrij snel uit dat Roland Biermans de wedstrijd had gewonnen. "We keken elkaar aan en wisten dit is de winnaar." Met tien punten verschil won Biemans van de nummer twee.

Nummers twee en drie
Eli Herregodts won met zijn broodje Brabants Glorie de tweede prijs. Maarten Colijn reikte de prijs uit: “Dit was een ovenheerlijk broodje. Hier is over nagedacht. Deze winnaar laat zien dat je met een goede mise en place een mooi broodje kunt maken.” Het broodje van Lien van Niele, Lien’s Babi Bio Bol, won brons. Zij werd vooral geprezen om haar bevlogenheid en de passie in haar bereiding.

Sponsorprijzen
Ook bij deze uitreiking werden er sponsorprijzen uitgedeeld. Lebo Kaas gaf Untara Samsuria van Broodje Love U zijn prijs. Koppert Cress vond het broodje van Daniëlle Touwslager een prijs waardig. ‘Dit was een broodje met een filosofie’, ‘Deze winnares heeft een passie voor brood’ , zo luidde het commentaar. Ook Carl Siegert gaf de prestatie van Touwslager een prijs.

Foto: Marijn Brok

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: