Interview: Aniëlka Menner en Rob Marcelissen

21 februari 2013
Interview: Aniëlka Menner en Rob Marcelissen

De lange designtafel in het hart van de lunchroom en de verlichting die met zorg is uitgekozen. Lunchroom Smaak presenteert zijn gasten een stijlvolle beleving. Met het ondernemende duo Aniëlka Menner en Rob Marcelissen aan het roer, heeft het Brabantse Rijen er een pareltje bij. Deze zaak heeft een verhaal, een ondernemersverhaal, en dat staat op het punt van beginnen.

*Sfeer verkopen*
Drie jaar geleden opende de zaak haar deuren. Rob kreeg de kans om het voormalige pannenkoekencafé over te nemen en er een lunchroom van te maken. “We wilden een leuke, stijlvolle lunchroom neerzetten”, vertelt hij. “Een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij verkopen sfeer, in al onze broodjes zit sfeer.” Aniëlka voegt daaraan toe: “Ik vind een echte huiskamersfeer belangrijk. Deze elementen zijn de basis van ons bedrijf.”

*Sprankelende verlichting*
Het plaatje was pas compleet toen de verlichting onder handen werd genomen. Deze is met zorg gekozen. Rob: “Met de juiste verlichting creëer je sfeer. Onze verlichting is duurzaam en sprankelt. Te veel ondernemers onderschatten licht. Licht betekent veel. Het blijft bij mensen hangen, onbewust. Dit is het totaalplaatje.”

"Lees het volledige artikel in Lunchroom.":http://www.lunchroom.nl/blad/83/

Overig nieuws