HorecaEvenTT biedt podium voor koffie

30 januari 2013
HorecaEvenTT biedt podium voor koffie

Op het HorecaEvenTT is er volop aandacht voor koffiepresentaties. Koffiemerk Mocca d'Or geeft in een compleet ingerichte koffiehoek demonstraties in de bereiding van de perfecte espresso.

*Samenwerking Edu'Actief*
Mocca d’Or speelt tijdens de beurs in Assen op 4, 5 en 6 februari, een actieve rol in de koffiepresentatie binnen de horeca opleidingen van alle Noordelijke ROC’s, in samenwerking met Edu’Actief. Het Leermeesterplein op de beurs wordt een podium voor koffietraining, educatie en baristatechnieken.

*Baristakampioenschap*
Op de laatste beursdag wordt de finale gehouden van het Baristakampioenschap dat speciaal is opgezet voor leerlingen van het ROC. Onder leiding van een vakjury worden de leerlingen beoordeeld op hun bereidingstechnieken van koffie, op basis van de jurystandaard van het Dutch Barista Championship.

*HorecaEvenTT*
Van maandag 4 tot en met woensdag 6 februari 2013 vindt de 6e editie van HorecaEvenTT plaats. De beurs opent haar deuren om 11.00 uur. Meer informatie vindt u op "HorecaEventt.nl":http://www.horecaeventt.nl/xhtml/page.php

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws