En de winnaars zijn...

20 maart 2013 |
En de winnaars zijn...<

Op de vijfde editie van de Nationale Lunchroomdag konden bezoekers prijzen winnen! Benieuwd of u heeft gewonnen? Bekijk hier of u bijvoorbeeld een baristatraining of een snackpakket heeft gewonnen?

De winnaars van de Nationale Lunchroomdag

Mike van Schyndel van Zien Eten en Drinken* ontvangt van *Fano (Smilde Foods) een complete vulling van de saladbar en POS-materialen.

Levens Cooking & Baking Systems* geeft winnaar *Resto Oco een foodstyling sessie met chef-kok Rob Schollen cadeau. Roel en Wilma van de Vegte gaan aan de slag met de kennis van Schollen.

Loesjes Lunchroom* wint bij *Lantmännen Unibake twee dagdelen mastercourse Bake off. Loes van Wijk is de gelukkige winnaar van deze prijs.

Een adviessessie over onder andere assortiment, menumanagement, mvo en waste, verzorgt door Unilever Food Solutions,* is gewonnen door *Lunchroom Reggy’s. Vanessa van Beek ontvangt de prijs!

Restaurant Welcome* ontvangt van *Lipton Tfusions tien trays naar keuze en een pakket promotiemateriaal.

De 7evende hemel* mag een prijs ophalen bij *Ad van Geloven.

De Croissanterie* is de winnaar van het prijzenpakket van *Mocca d'Or.

Baans Catering* heeft het aanbod van *Depa Disposables gewonnen.

Brasserie Jardin d’Aigle* wint de prijs die mogelijk wordt gemaakt door *Hero.

Brasserie BuitenGewoon* mag bij *Huis van Beleg het vakboek Charcuterie 2 ophalen.

Bij Koppert Cress* staat een prijs klaar voor *Grand Cafe 't Raadhuis.

Restaurette 't Snackbearske* heeft de prijs gewonnen die mogelijk is gemaakt door *Sligro.

Bunga Harapan* mag de prijs ophalen bij *Getting Social.

Croissanterie Bon Ami* ontvangt bij *Hostmanship een masterclass voor twee personen.

Vakblad Lunchroom maakt van ieder prijsmoment en de winnaar een online verslag.

Contactmoment
De prijsuitreiker neemt contact op met de winnaars. U hoeft dus zelf niets te ondernemen. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde Nationale Lunchroomdag. Wij hopen dat u veel heeft kunnen leren en dat deze dag het ondernemen in de branche nóg leuker maakt! Alles teruglezen over de Nationale Lunchroomdag? Lees de verhalen in het dossier op lunchroom.nl.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: