En de winnaars zijn...

20 maart 2013 |
En de winnaars zijn...<

Op de vijfde editie van de Nationale Lunchroomdag konden bezoekers prijzen winnen! Benieuwd of u heeft gewonnen? Bekijk hier of u bijvoorbeeld een baristatraining of een snackpakket heeft gewonnen?

De winnaars van de Nationale Lunchroomdag

Mike van Schyndel van Zien Eten en Drinken* ontvangt van *Fano (Smilde Foods) een complete vulling van de saladbar en POS-materialen.

Levens Cooking & Baking Systems* geeft winnaar *Resto Oco een foodstyling sessie met chef-kok Rob Schollen cadeau. Roel en Wilma van de Vegte gaan aan de slag met de kennis van Schollen.

Loesjes Lunchroom* wint bij *Lantmännen Unibake twee dagdelen mastercourse Bake off. Loes van Wijk is de gelukkige winnaar van deze prijs.

Een adviessessie over onder andere assortiment, menumanagement, mvo en waste, verzorgt door Unilever Food Solutions,* is gewonnen door *Lunchroom Reggy’s. Vanessa van Beek ontvangt de prijs!

Restaurant Welcome* ontvangt van *Lipton Tfusions tien trays naar keuze en een pakket promotiemateriaal.

De 7evende hemel* mag een prijs ophalen bij *Ad van Geloven.

De Croissanterie* is de winnaar van het prijzenpakket van *Mocca d'Or.

Baans Catering* heeft het aanbod van *Depa Disposables gewonnen.

Brasserie Jardin d’Aigle* wint de prijs die mogelijk wordt gemaakt door *Hero.

Brasserie BuitenGewoon* mag bij *Huis van Beleg het vakboek Charcuterie 2 ophalen.

Bij Koppert Cress* staat een prijs klaar voor *Grand Cafe 't Raadhuis.

Restaurette 't Snackbearske* heeft de prijs gewonnen die mogelijk is gemaakt door *Sligro.

Bunga Harapan* mag de prijs ophalen bij *Getting Social.

Croissanterie Bon Ami* ontvangt bij *Hostmanship een masterclass voor twee personen.

Vakblad Lunchroom maakt van ieder prijsmoment en de winnaar een online verslag.

Contactmoment
De prijsuitreiker neemt contact op met de winnaars. U hoeft dus zelf niets te ondernemen. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde Nationale Lunchroomdag. Wij hopen dat u veel heeft kunnen leren en dat deze dag het ondernemen in de branche nóg leuker maakt! Alles teruglezen over de Nationale Lunchroomdag? Lees de verhalen in het dossier op lunchroom.nl.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: