Oproep: 7 broodjes kaas 2.0!

24 december 2013
Oproep: 7 broodjes kaas 2.0!

Heeft u een bijzonder, uniek en modern broodje met kaas op de menukaart van uw lunchroom staan? Laat het de redactie weten en maak kans op een publicatie in uw vakblad Lunchroom! Stuur
het recept en een hoge resolutie foto van het broodje naar de "redactie van Lunchroom.":mailto:redactie@uitgeverijps.nl De redactie is namelijk op zoek naar 7 unieke broodjes met kaas, gemaakt door de lunchroombranche.

*Meedoen is simpel*
U kunt het gerecht sturen naar "redactie@uitgeverijps.nl.":mailto:redactie@uitgeverijps.nl Insturen kan tot en met 10 januari 2014. De redactie selecteert de 7 broodjes met de meest bijzondere kaascombinaties en publiceert de gerechten in de rubriek de 7 recepten van uw vakblad Lunchroom.

*Insturen tot en met 10 januari*
Stuur een hoge resolutie foto van uw broodje met kaas naar "de redactie van Lunchroom":mailto:redactie@uitgeverijps.nl en wie weet staat u in de februari-editie van vakblad Lunchroom. Insturen kan tot en met 10 januari 2014. Vermeld in het bericht een korte bereidingswijze en de ingrediënten. Achtergrondinformatie over uw lunchroom is altijd welkom. Het beeldmateriaal mag per foto maximaal 5 MB zijn.

*Mooi podium*
Meedoen is geheel kosteloos. U inspireert uw collega's in de branche én u biedt uw gerecht met kaas een mooi podium voor uw gast. Wij zijn benieuwd naar uw bestseller! Doe mee!

*Op de foto*: Het Lekkerste Lunchroombroodje 2012 bestond uit een unieke kaascreatie: Say Cheese!

Overig nieuws