Bakker Bart beste winkelketen 2014

16 september 2014
Bakker Bart beste winkelketen 2014

Bakker Bart is Beste Winkelketen 2014 in de categorie Food to Go geworden. Bakker Bart behaalt de hoogste scores op de servicegerelateerde aspecten en het assortiment.

*Loyaal*
Opvallend is dat Bakker Bart naast de meest
tevreden klanten, ook de meest loyale klanten heeft. Zo blijkt uit het grootste consumentenonderzoek van Nederland dat is geïnitieerd door Q&A Research & Consultancy, ABN AMRO, Telegraaf en RetailTrends Media. De winnaar laat HEMA (2), La Place (3) en McDonald’s (4) achter zich.

*Eerste lustrum*
Bart Bargboer, algemeen directeur van Bakker Bart: "Deskundigheid en service zijn steeds belangrijkere aspecten in de retailmarkt. Als winkelketen met duizenden klanten per dag zijn we ons hier zeer van bewust. Dankzij de enorme inzet van onze ondernemers en hun winkelteams zijn we dit jaar voor de 5e keer verkozen tot Beste Winkelketen. Maar vooral ook door de gunst van onze klanten hebben wij dit eerste lustrum als Beste Winkelketen te pakken. Het is een blijk van vertrouwen en ik wil iedereen daar enorm voor bedanken. Dat doen we natuurlijk met een traktatie uit eigen assortiment."

"*Meer lezen over Bakker Bart? Klik hier!*":http://www.lunchroom.nl/?q=bakker+bart&x=zoeken

~Christel Tuin~


Overig nieuws