Bagels & Beans gaat voor Foodservice Award

13 januari 2020 | Thijs Jacobs

Retailexpert Q&A organiseert in samenwerking met Horecava de tweede editie van de Foodservice Award en er staan bagels op de kaart. Bagels & Beans strijdt met Brownies&downieS, Délifrance en Starbucks om de winst in de categorie Koffie & Lunchrooms. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Horecava op dinsdag 14 januari.

De Foodservice Award is geen gebakken lucht: er gaat een stemronde aan vooraf om de nominaties te bepalen. Niet minder dan tweeduizend consumenten gaven hun mening over tien verschillende aspecten, variërend van prijs, assortiment en service tot klantvriendelijkheid en kwaliteit. In totaal zijn er 33 bedrijven genomineerd in 12 categorieën, waarvan sommige bedrijven in meerdere.

Lizan van der Pol, manager Business Development bij Bagels & Beans: ‘Wij willen dat iedereen blijer weggaat dan ze bij ons binnenkomen. De nominatie voor de Foodservice Award 2020, een award waarin de mening van onze gasten doorslaggevend is, laat zien dat we daarin slagen. Daar zijn we trots op.’

Kwaliteit nog belangrijker

Bij de eerste editie in 2018 vond de consument de prijs nog het belangrijkste aspect, dit jaar is dat kwaliteit, gevolgd door prijs, winkelgemak en klantvriendelijkheid. Bagels & Beans heeft een goede reputatie als het gaat om zaken als kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. De afgelopen zeven jaar wonnen de bagelbengels vier keer de GfK award en werden drie keer tweede. Met zo’n trackrecord moet Bagels & Beans hoge ogen kunnen gooien.

Van der Pol: ‘We hopen natuurlijk dat we winnen, maar dat is niet het belangrijkste. Bij zowel de Foodservice Award als de GfK award gaat het om de beoordeling die echte klanten geven. Daarom is een nominatie al een prachtige erkenning voor het enthousiasme waarmee iedereen bij Bagels & Beans zich iedere dag weer inzet voor onze gasten.’

De winnaars worden bekendgemaakt op de Horecava in de RAI Amsterdam op dinsdag 14 januari 2020 om 16.00 uur in Hal 5.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: