Bagels & Beans gaat voor Foodservice Award

13 januari 2020 | Thijs Jacobs

Retailexpert Q&A organiseert in samenwerking met Horecava de tweede editie van de Foodservice Award en er staan bagels op de kaart. Bagels & Beans strijdt met Brownies&downieS, Délifrance en Starbucks om de winst in de categorie Koffie & Lunchrooms. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Horecava op dinsdag 14 januari.

De Foodservice Award is geen gebakken lucht: er gaat een stemronde aan vooraf om de nominaties te bepalen. Niet minder dan tweeduizend consumenten gaven hun mening over tien verschillende aspecten, variërend van prijs, assortiment en service tot klantvriendelijkheid en kwaliteit. In totaal zijn er 33 bedrijven genomineerd in 12 categorieën, waarvan sommige bedrijven in meerdere.

Lizan van der Pol, manager Business Development bij Bagels & Beans: ‘Wij willen dat iedereen blijer weggaat dan ze bij ons binnenkomen. De nominatie voor de Foodservice Award 2020, een award waarin de mening van onze gasten doorslaggevend is, laat zien dat we daarin slagen. Daar zijn we trots op.’

Kwaliteit nog belangrijker

Bij de eerste editie in 2018 vond de consument de prijs nog het belangrijkste aspect, dit jaar is dat kwaliteit, gevolgd door prijs, winkelgemak en klantvriendelijkheid. Bagels & Beans heeft een goede reputatie als het gaat om zaken als kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. De afgelopen zeven jaar wonnen de bagelbengels vier keer de GfK award en werden drie keer tweede. Met zo’n trackrecord moet Bagels & Beans hoge ogen kunnen gooien.

Van der Pol: ‘We hopen natuurlijk dat we winnen, maar dat is niet het belangrijkste. Bij zowel de Foodservice Award als de GfK award gaat het om de beoordeling die echte klanten geven. Daarom is een nominatie al een prachtige erkenning voor het enthousiasme waarmee iedereen bij Bagels & Beans zich iedere dag weer inzet voor onze gasten.’

De winnaars worden bekendgemaakt op de Horecava in de RAI Amsterdam op dinsdag 14 januari 2020 om 16.00 uur in Hal 5.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: