Bagels & Beans Haarlem beste flexplex

9 december 2015 |
Bagels & Beans Haarlem beste flexplex

De Bagels & Beans vestiging in Haarlem is vandaag benoemd tot beste horecaflexplek van 2015. Een zorgvuldig geselecteerd
professioneel testteam testte de afgelopen weken talloze flexplekken. Bagels & Beans in Haarlem kwam in de categorie ‘horecaflexplek’ als beste uit de bus.

'Ideaal koffietentje'
Tester Ingelise de Vries, journalist: "De combinatie van vriendelijk personeel, goede koffie met rustig geroezemoes op de achtergrond maakt deze Bagels & Beans het ideale koffietentje om lekker een paar uur te werken." De Ysbreeker uit Amsterdam eindigde op de tweede plaats, gevolgd door Grand Café Usine in Eindhoven.

Landelijke winnaar: Tribes Eindhoven
In de categorie ‘beste flexplek met meerdere vestigingen’ won Tribes Eindhoven. Paul Louis Iske, hoogleraar Open Innovation & Business Venturing, sprak in zijn juryrapport: "Een totale ervaring. Die begint als de gastvrouw je helpt met parkeren. De nadruk van Tribes ligt op gezondheid en de bescheiden prijzen van de catering sluiten daar volledig bij aan. Werken kan er in een rustige maar aangename sfeer." Spaces Den Haag eindigde op de tweede plek en Regus Rotterdam (Weena) behaalde de derde plaats.

Boven de Balie
Boven de Balie in Amsterdam is beoordeeld als beste lokale flexplek van 2015. "Boven de Balie is een inspirerende flexplek waar creatieve professionals bijeenkomen om te werken én om elkaar te versterken", zegt tester Karlijn Visser, blogster van Holistik. Het Launch Cafe in Groningen en iFlow Ondernemingshuis in Alphen aan den Rijn eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Snelle Wi-Fi, Fair Trade producten en hipstergehalte
De kwaliteit van de Wi-Fi blijkt bij 80 procent van de 35 geteste flexplekken veilig en snel te zijn. Harde achtergrond muziek, te fel licht en een te hoog hipstergehalte leiden de flexwerkers af. Bij slechts 24 procent van de flexplekken is het mogelijk om in een aparte ruimte in alle rust te telefoneren. Flexplekken leggen steeds vaker het accent op duurzaamheid en gezondheid. Veertig procent verkoopt Fair Trade producten en bij meer dan de helft van de geteste flexplekken kan een zelfstandige ondernemer ook terecht voor zijn dagelijkse portie fruit.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

Opening Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Culinair Coronacrisis
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Alles over digitaal ondernemen in je lunchzaak

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: