Bagels & Beans Haarlem beste flexplex

9 december 2015 |
Bagels & Beans Haarlem beste flexplex<

De Bagels & Beans vestiging in Haarlem is vandaag benoemd tot beste horecaflexplek van 2015. Een zorgvuldig geselecteerd
professioneel testteam testte de afgelopen weken talloze flexplekken. Bagels & Beans in Haarlem kwam in de categorie ‘horecaflexplek’ als beste uit de bus.

'Ideaal koffietentje'
Tester Ingelise de Vries, journalist: "De combinatie van vriendelijk personeel, goede koffie met rustig geroezemoes op de achtergrond maakt deze Bagels & Beans het ideale koffietentje om lekker een paar uur te werken." De Ysbreeker uit Amsterdam eindigde op de tweede plaats, gevolgd door Grand Café Usine in Eindhoven.

Landelijke winnaar: Tribes Eindhoven
In de categorie ‘beste flexplek met meerdere vestigingen’ won Tribes Eindhoven. Paul Louis Iske, hoogleraar Open Innovation & Business Venturing, sprak in zijn juryrapport: "Een totale ervaring. Die begint als de gastvrouw je helpt met parkeren. De nadruk van Tribes ligt op gezondheid en de bescheiden prijzen van de catering sluiten daar volledig bij aan. Werken kan er in een rustige maar aangename sfeer." Spaces Den Haag eindigde op de tweede plek en Regus Rotterdam (Weena) behaalde de derde plaats.

Boven de Balie
Boven de Balie in Amsterdam is beoordeeld als beste lokale flexplek van 2015. "Boven de Balie is een inspirerende flexplek waar creatieve professionals bijeenkomen om te werken én om elkaar te versterken", zegt tester Karlijn Visser, blogster van Holistik. Het Launch Cafe in Groningen en iFlow Ondernemingshuis in Alphen aan den Rijn eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Snelle Wi-Fi, Fair Trade producten en hipstergehalte
De kwaliteit van de Wi-Fi blijkt bij 80 procent van de 35 geteste flexplekken veilig en snel te zijn. Harde achtergrond muziek, te fel licht en een te hoog hipstergehalte leiden de flexwerkers af. Bij slechts 24 procent van de flexplekken is het mogelijk om in een aparte ruimte in alle rust te telefoneren. Flexplekken leggen steeds vaker het accent op duurzaamheid en gezondheid. Veertig procent verkoopt Fair Trade producten en bij meer dan de helft van de geteste flexplekken kan een zelfstandige ondernemer ook terecht voor zijn dagelijkse portie fruit.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vlees Marketing
Nationale Week Zonder Vlees is een feit

Halverwege maart is het weer zo ver: de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland gaat dan weer van start. Dit evenement is van 9 tot en met 15 maart aan de gang. Veel mensen proberen tijdens deze week geen vlees te eten of in plaats van vlees, vegetarisch te koken. Het doel van dit evenement is om m...

Interieur
"Wij hebben vier barista's in dienst"

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen, eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bar...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Lunchroom
Op reportage: La Colline [video]

Nergens in Oss u zo thuis voelen als bij La Colline. Te vinden op d’n heuvel zoals op z’n Brabants gezegd wordt. Wat deze zaak zo bijzonder maakt: “La Colline is de woonkamer van Oss geworden waar alle inwoners uit alle woonwijken van Oss welkom zijn”, zegt verantwoordelijke ...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: