PJZ Zintuigen prikkelen in culinair pretpark

25 september 2012 |
PJZ Zintuigen prikkelen in culinair pretpark<

Op 29, 30 en 31 oktober vindt de eerste editie in het culinaire pretpark plaats. Aan het woord medeorganisator Joris Levens, eigenaar van Leventi in Gilze.

Culinaire modeshow
Joris Levens, eigenaar van Levens Cooking & Baking Systems van Leventi licht toe: "De sprekers zullen ingaan op het verleden, heden en de toekomst van de horeca. Hoe deden we het vroegen, maar vooral hoe gaan we het nu doen?" Het evenement bestaat uit culinaire demonstraties, een inspirerende modeshow en een kijkje in de toekomst van professionele keukenapparatuur. Dit alles om uw zintuigen te prikkelen.

Hoop inspiratie
"De zintuigen worden geprikkeld in bijvoorbeeld de bijzondere demonstraties die plaatsvinden. Bezoekers krijgen een rondleiding en verschillende demo's te zien. Dit kan variëren van vis, vlees, brood of pasta. Aan het einde van de dag heeft de bezoeker een hoop inspiratie opgedaan en zit hij of zij boordevol nieuwe ideeën", aldus Levens.

Inschrijven
Vanaf 3 september kunt u zich inschrijven voor het evenement. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. De redactie houdt u uiteraard op de hoogte. Schrijf u in voor de gratis digitale nieuwsbrief en blijft altijd op de hoogte van al het horecanieuws en het evenement 'prikkel je zintuigen in het culinair pretpark'.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: