Yoghurt Barn en Denise Kortlever lanceren ‘All-day breakfast bowl’

2 november 2016 | Thijs Jacobs

De bekende yoghurtketen Yoghurt Barn is een samenwerking aangegaan met culinair multitalent Denise Kortlever. Samen cree?erden zij de ‘All-day breakfast bowl’, die vanaf vandaag in alle vestigingen verkrijgbaar is.

Internationale bowltrend

Denise: Ik volg Yoghurt Barn al vanaf het begin en vind ze he?t voorbeeld van een jonge, vooruitstrevende keten die inspeelt op culinaire trends. Ook nu weer, door de internationale bowltrend te vertalen naar nieuwe gerechten op het menu.
Als auteur van ‘All-day breakfast’ en ‘All-day bowls’ kon een eigen breakfast bowl natuurlijk niet uitblijven, dus sloegen Yoghurt Barn en ik de handen ineen. Met de verrukkelijke All-day breakfast bowl als resultaat.

Meer ontbijten buitenshuis

Wouter van Yoghurt Barn vult aan: Nederlanders worden steeds meer buitens-huis- ontbijters. Dit waren we allerminst. Met nieuwe koffieconcepten, 24h- ontbijtmogelijkheden en boeken van Denise over hoe je zo lekker kunt ontbijten, worden we gestimuleerd de hele dag door te genieten. Een samenwerking moest wel een keer ontstaan en de Oats en Acai Bowls waren de perfecte gelegenheid. We hebben lekkere plannen op de planken liggen en kunnen niet wachten om onze fans hiermee kennis te laten maken.

Wat is een all-day breakfast bowl?


De All-day breakfast bowl bestaat uit Barn Oats (havermout), met een topping van appel, dulce de leche*, pecannoten en hangop.
De combinatie van friszure, knapperige appel en zoete karamelachtige dulce de leche is verslavend lekker. De noten zorgen voor extra crunch en de hangop levert extra romigheid en eiwitten. Om het af te maken gaan er nog wat blauwe bessen bovenop, voor extra kleur en vitamines.
De All-day breakfast bowl is een ideale herfstbowl, die je verwarmt e?n nieuwe energie geeft. En natuurlijk kan-ie de hele dag door!

*Dulce de leche is een karamelpasta van gecondenseerde melk die veel in Zuid-Amerika wordt gegeten. Het is de favoriet van koningin Maxima!

OVER DENISE
Denise Kortlever werkt als culinair trendjournalist en foodfotograaf voor merken als LINDA.tv, delicious. en Vogue. Op haar populaire site thealldaykitchen.com deelt ze de lekkerste recepten met verrukkelijke foto’s, maar ook inspirerende foodtrends en fijne culinaire adressen die ze tijdens haar reizen ontdekt.

OVER YOGHURT BARN
Yoghurt Barn is sinds 2012 uitgegroeid tot de oer-Hollandse yoghurtketen met grote ambities. Wie heeft de loei-lekkere creaties niet voorbij zien komen op social, iedereen weet zijn of haar weg te vinden naar de Barns door het hele land. En ze zijn nog lang niet klaar!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Opening
Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gaat uitbreiden in Nederland

Sinds december 2018 is de Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gevestigd in Nederland. Na ruim een jaar succesvol te hebben gedraaid, is Stefan Boers – Master Franchisehouder Nederland – klaar om de volgende stap te nemen in het realiseren van zijn ambitie; 10 nieuwe full service ...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: