PJZ Wessels laat bezoekers verrassen

1 oktober 2012 |
PJZ Wessels laat bezoekers verrassen<

Bezoekers verrassen! Dat gaat Maarten Wessels doen tijdens Prikkel je Zintuigen van 29 t/m 31 oktober. "Mensen komen in een wereld die ze zo overweldigend vinden, dat hebben ze nog nooit meegemaakt."

Nieuwe wereld
"Ik ga samen met een cameraman, vragen stellen aan de gasten. Hoe gebruiken zij hun zintuigen en hoe ervaren zij dit? Mensen die dit evenement bezoeken komen in een wereld die zij zo overweldigend vinden, dat dit hen het gevoel geeft dat het een totaal andere beurs is die zij ooit hebben bezocht", aldus Wessels.

Communicatie in gastvrijheid
Wessels neemt ook plaats op het podium en neemt met film en foto de gasten mee in een wereld van zintuigen en gastvrijheid. "Ik ga mensen vooral verrassen en wil ze confronteren met hun eigen gedrag op een leuke manier. Ik open daarmee een wereld voor ze en laat ze zien dat de wereld er anders uitziet dan dat zij denken. Prikkel je eigen zintuigen, maar wat gebeurt er met de zintuigen van je gasten? Ik ga vooral aan de slag met de zintuigen zien en horen." Via praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe belangrijk communicatie is in de gastvrijheid.

Meteen aan de slag
Bezoekers hebben na dit onderdeel van het Prikkel je Zintugien-evenement ideeën die zij met hun medewerkers kunnen bespreken. Geen ingewikkelde materie, maar Wessels geeft de bezoeker handvatten waarmee de horecaondernemer meteen aan de slag kan. "Als mensen dit culinaire evenement niet bezoeken, dan missen ze een ongelofelijke ervaring. Ze missen een verrassende, nieuwe manier van productpresentatie en veel kennis hoe je je bedrijf en producten op een vernieuwende manier moet presenteren."

Wie is Maarten Wessels
Maarten Wessels is een gastvrijheidsgek, dagelijks bezig met communicatie naar gasten, heeft verstand van hoe gasten hun bezoek ervaren, is altijd bezig met taal, is trainer/spreker van beroep en heeft een creatief brein.
Inschrijven
De entree is gratis, maar u moet zich wel inschrijven. Dat kan via de online inschrijvingstool. Prikkel uw zintuigen in het culinair pretpark. Het Culinair Pretpark is bij Levens Cooking & Baking Systems in Gilze.
Myrtille Vromans



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: