PJZ Wessels laat bezoekers verrassen

1 oktober 2012 |
PJZ Wessels laat bezoekers verrassen<

Bezoekers verrassen! Dat gaat Maarten Wessels doen tijdens Prikkel je Zintuigen van 29 t/m 31 oktober. "Mensen komen in een wereld die ze zo overweldigend vinden, dat hebben ze nog nooit meegemaakt."

Nieuwe wereld
"Ik ga samen met een cameraman, vragen stellen aan de gasten. Hoe gebruiken zij hun zintuigen en hoe ervaren zij dit? Mensen die dit evenement bezoeken komen in een wereld die zij zo overweldigend vinden, dat dit hen het gevoel geeft dat het een totaal andere beurs is die zij ooit hebben bezocht", aldus Wessels.

Communicatie in gastvrijheid
Wessels neemt ook plaats op het podium en neemt met film en foto de gasten mee in een wereld van zintuigen en gastvrijheid. "Ik ga mensen vooral verrassen en wil ze confronteren met hun eigen gedrag op een leuke manier. Ik open daarmee een wereld voor ze en laat ze zien dat de wereld er anders uitziet dan dat zij denken. Prikkel je eigen zintuigen, maar wat gebeurt er met de zintuigen van je gasten? Ik ga vooral aan de slag met de zintuigen zien en horen." Via praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe belangrijk communicatie is in de gastvrijheid.

Meteen aan de slag
Bezoekers hebben na dit onderdeel van het Prikkel je Zintugien-evenement ideeën die zij met hun medewerkers kunnen bespreken. Geen ingewikkelde materie, maar Wessels geeft de bezoeker handvatten waarmee de horecaondernemer meteen aan de slag kan. "Als mensen dit culinaire evenement niet bezoeken, dan missen ze een ongelofelijke ervaring. Ze missen een verrassende, nieuwe manier van productpresentatie en veel kennis hoe je je bedrijf en producten op een vernieuwende manier moet presenteren."

Wie is Maarten Wessels
Maarten Wessels is een gastvrijheidsgek, dagelijks bezig met communicatie naar gasten, heeft verstand van hoe gasten hun bezoek ervaren, is altijd bezig met taal, is trainer/spreker van beroep en heeft een creatief brein.
Inschrijven
De entree is gratis, maar u moet zich wel inschrijven. Dat kan via de online inschrijvingstool. Prikkel uw zintuigen in het culinair pretpark. Het Culinair Pretpark is bij Levens Cooking & Baking Systems in Gilze.
Myrtille Vromans



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: