Vista restaurant en food bar opent deuren

2 mei 2016 |
Vista restaurant en food bar opent deuren<

Henrie en Ingrid van der Heijden openden eind maart hun nieuwe restaurant & food bar VISTA in het Noord-Brabantse Willemstad. De 300 m2 grote
zaak bestaat uit een restaurant, food bar, private dining-mogelijkheid en groot terras en heeft een spectaculair uitzicht over het Hollandsch Diep, het Volkerak en de jachthaven van Willemstad.

Weidsheid in gastvrijheid
De voormalige eigenaren van toprestaurant ’t Raadhuis in Heinenoord sloten per eind januari 2016 daar de deuren omdat ze er uit hun jasje gegroeid waren en openden twee maanden later het gloednieuwe Vista in Willemstad. Vista ligt volledig vrij en is aan drie kanten omsloten door water. De naam Vista staat voor het weidse uitzicht over het water en voor weidsheid in gastvrijheid en culinair genieten. De 300 m² grote zaak bestaat uit een restaurant met 80 couverts, een foodbar, open keuken, overkapt verwarmd terras en mogelijkheden voor private dining voor maximaal 40 personen.



Gast is vanaf 12 uur hele dag welkom
Henrie en Ingrid van der Heijden: "Door de ligging aan het water hebben gasten niet alleen op het terras, maar ook binnen een spectaculair uitzicht. Met Vista willen we laagdrempeligheid mixen met casual chic. In Vista is op elk moment van de dag iets te beleven. Gasten kunnen vanaf 12.00 uur terecht voor koffie met patisserie, een eenvoudige of een culinaire lunch, een enkel glas wijn, een cocktail en voor een hapje van de foodbar. ’s Avonds draait de foodbar natuurlijk door en kan er in het restaurant heerlijk culinair gegeten worden. Onze restaurantkaart is scherp geprijsd en bevat gerechtjes met het formaat van een tussengerecht. Daarnaast zijn er specials met meer substantiële gerechten als kreeft en côte de boeuf. Als trots lid van Jeunes Restaurateurs (JRE) voeren we een JRE-menu vanaf 49 euro voor 4 gangen. Met een ligging op een half uurtje van Rotterdam en Breda en met een ruim parkeerterrein voor de deur zijn we ook nog eens supergoed bereikbaar."

Over Henrie en Ingrid van der Heijden
Chef Henrie en gastvrouw Ingrid van der Heijden werkten eerder samen in onder meer sterrenrestaurant Amarone in Rotterdam en runden van 2011 tot en met januari 2016 toprestaurant ’t Raadhuis in Heinenoord. Met hun aanpak verwierven ze al snel hoge noteringen in restaurantgids Gault&Millau (14 punten) en in Lekker. In 2012 werden ze winnaar van de Gouden Pollepel van het AD Rotterdams Dagblad. Zowel met ’t Raadhuis als met Vista zijn ze lid van restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: