Vista restaurant en food bar opent deuren

2 mei 2016 |
Vista restaurant en food bar opent deuren<

Henrie en Ingrid van der Heijden openden eind maart hun nieuwe restaurant & food bar VISTA in het Noord-Brabantse Willemstad. De 300 m2 grote
zaak bestaat uit een restaurant, food bar, private dining-mogelijkheid en groot terras en heeft een spectaculair uitzicht over het Hollandsch Diep, het Volkerak en de jachthaven van Willemstad.

Weidsheid in gastvrijheid
De voormalige eigenaren van toprestaurant ’t Raadhuis in Heinenoord sloten per eind januari 2016 daar de deuren omdat ze er uit hun jasje gegroeid waren en openden twee maanden later het gloednieuwe Vista in Willemstad. Vista ligt volledig vrij en is aan drie kanten omsloten door water. De naam Vista staat voor het weidse uitzicht over het water en voor weidsheid in gastvrijheid en culinair genieten. De 300 m² grote zaak bestaat uit een restaurant met 80 couverts, een foodbar, open keuken, overkapt verwarmd terras en mogelijkheden voor private dining voor maximaal 40 personen.



Gast is vanaf 12 uur hele dag welkom
Henrie en Ingrid van der Heijden: "Door de ligging aan het water hebben gasten niet alleen op het terras, maar ook binnen een spectaculair uitzicht. Met Vista willen we laagdrempeligheid mixen met casual chic. In Vista is op elk moment van de dag iets te beleven. Gasten kunnen vanaf 12.00 uur terecht voor koffie met patisserie, een eenvoudige of een culinaire lunch, een enkel glas wijn, een cocktail en voor een hapje van de foodbar. ’s Avonds draait de foodbar natuurlijk door en kan er in het restaurant heerlijk culinair gegeten worden. Onze restaurantkaart is scherp geprijsd en bevat gerechtjes met het formaat van een tussengerecht. Daarnaast zijn er specials met meer substantiële gerechten als kreeft en côte de boeuf. Als trots lid van Jeunes Restaurateurs (JRE) voeren we een JRE-menu vanaf 49 euro voor 4 gangen. Met een ligging op een half uurtje van Rotterdam en Breda en met een ruim parkeerterrein voor de deur zijn we ook nog eens supergoed bereikbaar."

Over Henrie en Ingrid van der Heijden
Chef Henrie en gastvrouw Ingrid van der Heijden werkten eerder samen in onder meer sterrenrestaurant Amarone in Rotterdam en runden van 2011 tot en met januari 2016 toprestaurant ’t Raadhuis in Heinenoord. Met hun aanpak verwierven ze al snel hoge noteringen in restaurantgids Gault&Millau (14 punten) en in Lekker. In 2012 werden ze winnaar van de Gouden Pollepel van het AD Rotterdams Dagblad. Zowel met ’t Raadhuis als met Vista zijn ze lid van restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Lachgasverbod: mag je het straks nog wel kopen voor in je keuken?

Het gebruik van lachgaspatronen als drugs in plaats van gastronomisch of technisch hulpmiddel is de laatste jaren flink toegenomen. Zoveel zelfs dat (door staatssecretaris Blokhuis en minister Grapperhaus) een voorstel is gedaan om lachgas in het hele land te gaan verbieden. Met het landelijk verbod...

Columns
Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan jouw huisje?

Vol is vol, kopte de krant laatst. Het gaat over hoe vol de campings, bungalowparken en hotels wel niet zijn in eigen land. In maart was de annuleringenstroom niet bij te houden en deze zomer staat de telefoon roodgloeiend om een felbegeerd plekje onder onze eigen zon te bemachtigen. Tenminste als j...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: