Vista restaurant en food bar opent deuren

2 mei 2016 |
Vista restaurant en food bar opent deuren<

Henrie en Ingrid van der Heijden openden eind maart hun nieuwe restaurant & food bar VISTA in het Noord-Brabantse Willemstad. De 300 m2 grote
zaak bestaat uit een restaurant, food bar, private dining-mogelijkheid en groot terras en heeft een spectaculair uitzicht over het Hollandsch Diep, het Volkerak en de jachthaven van Willemstad.

Weidsheid in gastvrijheid
De voormalige eigenaren van toprestaurant ’t Raadhuis in Heinenoord sloten per eind januari 2016 daar de deuren omdat ze er uit hun jasje gegroeid waren en openden twee maanden later het gloednieuwe Vista in Willemstad. Vista ligt volledig vrij en is aan drie kanten omsloten door water. De naam Vista staat voor het weidse uitzicht over het water en voor weidsheid in gastvrijheid en culinair genieten. De 300 m² grote zaak bestaat uit een restaurant met 80 couverts, een foodbar, open keuken, overkapt verwarmd terras en mogelijkheden voor private dining voor maximaal 40 personen.



Gast is vanaf 12 uur hele dag welkom
Henrie en Ingrid van der Heijden: "Door de ligging aan het water hebben gasten niet alleen op het terras, maar ook binnen een spectaculair uitzicht. Met Vista willen we laagdrempeligheid mixen met casual chic. In Vista is op elk moment van de dag iets te beleven. Gasten kunnen vanaf 12.00 uur terecht voor koffie met patisserie, een eenvoudige of een culinaire lunch, een enkel glas wijn, een cocktail en voor een hapje van de foodbar. ’s Avonds draait de foodbar natuurlijk door en kan er in het restaurant heerlijk culinair gegeten worden. Onze restaurantkaart is scherp geprijsd en bevat gerechtjes met het formaat van een tussengerecht. Daarnaast zijn er specials met meer substantiële gerechten als kreeft en côte de boeuf. Als trots lid van Jeunes Restaurateurs (JRE) voeren we een JRE-menu vanaf 49 euro voor 4 gangen. Met een ligging op een half uurtje van Rotterdam en Breda en met een ruim parkeerterrein voor de deur zijn we ook nog eens supergoed bereikbaar."

Over Henrie en Ingrid van der Heijden
Chef Henrie en gastvrouw Ingrid van der Heijden werkten eerder samen in onder meer sterrenrestaurant Amarone in Rotterdam en runden van 2011 tot en met januari 2016 toprestaurant ’t Raadhuis in Heinenoord. Met hun aanpak verwierven ze al snel hoge noteringen in restaurantgids Gault&Millau (14 punten) en in Lekker. In 2012 werden ze winnaar van de Gouden Pollepel van het AD Rotterdams Dagblad. Zowel met ’t Raadhuis als met Vista zijn ze lid van restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: