Van Hessen feliciteert Mercure Hotel Amersfoort Centre

11 april 2013 |
Van Hessen feliciteert Mercure Hotel Amersfoort Centre<

Van Hessen installeerde onlangs het Micros 3700 kassasysteem in het nieuw geopende Hotel Mercure Centre in Amersfoort. Er werd onder meer een terminal in de Timeless Bar en een werkstation in het '22HIGH' restaurant geïnstalleerd.

Terminal
Tevens beschikt het hotel over een terminal voor de
8 multifunctionele zalen. Mercure Hotel Amersfoort Centre is een luxe hotel dat door zijn centrale ligging ideaal is voor zowel een zakelijk bezoek als een toeristisch verblijf.

Micros 3700
De Micros 3700 is een kassasysteem dat de werking van uw (hotel)bar of restaurant automatiseert. Bekijk uw toekomst: uw gasten zetten zich aan een tafel. Een medewerker neemt de bestelling ter plaatse op met zijn handheld. Meteen verschijnen de bestelde aperitieven op een scherm aan de bar en de maaltijden op een scherm in de keuken. Gevolg? Razendsnelle bediening.

Na de sluiting evalueert u de verkoop en de prestaties van uw medewerkers. Want uw Micros-systeem zet alle dagcijfers netjes in overzichtelijke rapporten. Meer weten? Via deze "link":http://www.vanhessen.nl/nl/products/micros/micros-3700 leest u meer over dit geavanceerde kassasysteem.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: