Van Hessen feliciteert Mercure Hotel Amersfoort Centre

11 april 2013 |
Van Hessen feliciteert Mercure Hotel Amersfoort Centre<

Van Hessen installeerde onlangs het Micros 3700 kassasysteem in het nieuw geopende Hotel Mercure Centre in Amersfoort. Er werd onder meer een terminal in de Timeless Bar en een werkstation in het '22HIGH' restaurant geïnstalleerd.

Terminal
Tevens beschikt het hotel over een terminal voor de
8 multifunctionele zalen. Mercure Hotel Amersfoort Centre is een luxe hotel dat door zijn centrale ligging ideaal is voor zowel een zakelijk bezoek als een toeristisch verblijf.

Micros 3700
De Micros 3700 is een kassasysteem dat de werking van uw (hotel)bar of restaurant automatiseert. Bekijk uw toekomst: uw gasten zetten zich aan een tafel. Een medewerker neemt de bestelling ter plaatse op met zijn handheld. Meteen verschijnen de bestelde aperitieven op een scherm aan de bar en de maaltijden op een scherm in de keuken. Gevolg? Razendsnelle bediening.

Na de sluiting evalueert u de verkoop en de prestaties van uw medewerkers. Want uw Micros-systeem zet alle dagcijfers netjes in overzichtelijke rapporten. Meer weten? Via deze "link":http://www.vanhessen.nl/nl/products/micros/micros-3700 leest u meer over dit geavanceerde kassasysteem.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: