Van Hessen feliciteert Mercure Hotel Amersfoort Centre

11 april 2013
Van Hessen feliciteert Mercure Hotel Amersfoort Centre

Van Hessen installeerde onlangs het Micros 3700 kassasysteem in het nieuw geopende Hotel Mercure Centre in Amersfoort. Er werd onder meer een terminal in de Timeless Bar en een werkstation in het '22HIGH' restaurant geïnstalleerd.

*Terminal*
Tevens beschikt het hotel over een terminal voor de
8 multifunctionele zalen. Mercure Hotel Amersfoort Centre is een luxe hotel dat door zijn centrale ligging ideaal is voor zowel een zakelijk bezoek als een toeristisch verblijf.

*Micros 3700*
De Micros 3700 is een kassasysteem dat de werking van uw (hotel)bar of restaurant automatiseert. Bekijk uw toekomst: uw gasten zetten zich aan een tafel. Een medewerker neemt de bestelling ter plaatse op met zijn handheld. Meteen verschijnen de bestelde aperitieven op een scherm aan de bar en de maaltijden op een scherm in de keuken. Gevolg? Razendsnelle bediening.

Na de sluiting evalueert u de verkoop en de prestaties van uw medewerkers. Want uw Micros-systeem zet alle dagcijfers netjes in overzichtelijke rapporten. Meer weten? Via deze "link":http://www.vanhessen.nl/nl/products/micros/micros-3700 leest u meer over dit geavanceerde kassasysteem.

Overig nieuws