Talent van de Toekomst krijgt nieuwe opzet

27 februari 2017 | Roy Spijker

Er is een nieuwe opzet voor Talent van de Toekomst, dat op 10 april voor de zevende keer op rij wordt georganiseerd. Volgens de organisatie is er veel internationale interesse voor het evenement, wat heeft geleid tot een nieuwe opzet van het programma. Hierin wordt nog sterker een beroep gedaan op de kennis en kunde van de deelnemers en is de mogelijkheid ontstaan voor internationale deelname aan Talent van de Toekomst.

Talent van de  Toekomst wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Talent van de Toekomst Bokaal. In 2017 zal er naast de deelname van een groot aantal vakscholen uit Nederland, ook belangstelling zijn voor deelnemers van vakscholen uit Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Groot Brittannië en België.

Black-box wedstrijd

In totaal zullen zestien witte brigades tegen elkaar strijden in een Black-box wedstrijd. De verschillende onderdelen van het gastheerschap worden getest bij 12 zwarte brigades. De absolute top van de Nederlandse gastronomie zal het aanstormend talent tijdens de wedstrijd onder de loep nemen.

De witte brigades worden beoordeeld door onder andere Jacob Jan Boerma (drie sterren), Dick Middelweerd (twee sterren), Erik van Loo (twee sterren), Onno Kokmeijer (twee sterren) en Joris Bijdendijk (één ster). Zij zullen jureren op creativiteit, kooktechniek, cuisson, smaak, presentatie en opmaak.

Petro Kools (twee sterren), Cindy Borger (twee sterren), Nadine Mögling (één ster) en Milo Berlijn nemen de beoordeling van de zwarte brigades voor hun rekening. De gastvrouwen en gastheren worden tijdens de wedstrijd beoordeeld op presentatie, vakkennis, productkennis en wijnspijscombinatie.

Foto: Talent van de Toekomst 2016

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: