Talent van de Toekomst krijgt nieuwe opzet

27 februari 2017 | Roy Spijker

Er is een nieuwe opzet voor Talent van de Toekomst, dat op 10 april voor de zevende keer op rij wordt georganiseerd. Volgens de organisatie is er veel internationale interesse voor het evenement, wat heeft geleid tot een nieuwe opzet van het programma. Hierin wordt nog sterker een beroep gedaan op de kennis en kunde van de deelnemers en is de mogelijkheid ontstaan voor internationale deelname aan Talent van de Toekomst.

Talent van de  Toekomst wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Talent van de Toekomst Bokaal. In 2017 zal er naast de deelname van een groot aantal vakscholen uit Nederland, ook belangstelling zijn voor deelnemers van vakscholen uit Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Groot Brittannië en België.

Black-box wedstrijd

In totaal zullen zestien witte brigades tegen elkaar strijden in een Black-box wedstrijd. De verschillende onderdelen van het gastheerschap worden getest bij 12 zwarte brigades. De absolute top van de Nederlandse gastronomie zal het aanstormend talent tijdens de wedstrijd onder de loep nemen.

De witte brigades worden beoordeeld door onder andere Jacob Jan Boerma (drie sterren), Dick Middelweerd (twee sterren), Erik van Loo (twee sterren), Onno Kokmeijer (twee sterren) en Joris Bijdendijk (één ster). Zij zullen jureren op creativiteit, kooktechniek, cuisson, smaak, presentatie en opmaak.

Petro Kools (twee sterren), Cindy Borger (twee sterren), Nadine Mögling (één ster) en Milo Berlijn nemen de beoordeling van de zwarte brigades voor hun rekening. De gastvrouwen en gastheren worden tijdens de wedstrijd beoordeeld op presentatie, vakkennis, productkennis en wijnspijscombinatie.

Foto: Talent van de Toekomst 2016

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt en duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Koffie & thee
De red cups zijn terug bij Starbucks

De dagen worden korter, de temperatuur daalt gestaag en na het lange wachten is het vanaf vandaag eindelijk zo ver: de red cup is weer verkrijgbaar bij Starbucks! Het is de perfecte tijd om lekker warm binnen te zitten en samen met je vrienden en familie te genieten van de knusse wintermaanden. De s...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: