Reservering Dining With The Stars van start

1 november 2011 |
Reservering Dining With The Stars van start<

Vanaf 2 november om 10 uur kan er gereserveerd worden voor 'Dining with the Stars'. Tijdens deze projectweek kan bij de culinaire crème de la crème van Nederland tegen een gereduceerde
prijs genoten worden van een lunch of diner. De actie loopt van 28 november tot en met 4 december,

Lunchen of dineren
Een 4-gangenlunch bij een sterrenrestaurant kost tijdens deze week 40 euro en een 5-gangendiner 55 euro. Aan deze vijfde editie doen ruim 70 sterrenrestaurants mee.

Volgeboekte restaurants
De laatste editie van Dining With The Stars in juni dit jaar zorgde voor volgeboekte restaurants. Meer dan 12.500 bezoekers beleefden gastronomische hoogtepunten voor een zeer scherpe prijs. Deze keer verwacht organisator DiningCity.com ruim 15.000 bezoekers. Hiermee zullen de deelnemende sterrenrestaurants elke dag van het evenement nagenoeg volgeboekt zijn.

Breder publiek
Het doel van Dining With The Stars: een breder publiek kennis laten maken met restaurants die zijn beloond met sterren. Het verwijderen van de spreekwoordelijke drempel en aantonen dat een sterrenrestaurant draait om de hoogst haalbare kwaliteit en gastvrijheid.

België
Dit jaar vond Dining With The Stars voor het eerst buiten Nederland plaats. Van 20 tot en met 26 juni konden liefhebbers in België genieten van diners en lunches in sterrenrestaurants. De volgende editie voor België staat gepland voor maart 2012.

Reserveren
Deelnemers van dit culinaire evenement zijn toprestaurants als Calla’s (), Parkheuvel (**), ’t Brouwerskolkje (**), De Zwetheul (**), Basiliek (*) en Karel V (). Voorafgaand en tijdens Dining With The Stars worden er regelmatig extra couverts toegevoegd. Alle deelnemers zijn te vinden op "www.diningwiththestars.nl":http://www.diningwiththestars.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: