Reservering Dining With The Stars van start

1 november 2011 |
Reservering Dining With The Stars van start<

Vanaf 2 november om 10 uur kan er gereserveerd worden voor 'Dining with the Stars'. Tijdens deze projectweek kan bij de culinaire crème de la crème van Nederland tegen een gereduceerde
prijs genoten worden van een lunch of diner. De actie loopt van 28 november tot en met 4 december,

Lunchen of dineren
Een 4-gangenlunch bij een sterrenrestaurant kost tijdens deze week 40 euro en een 5-gangendiner 55 euro. Aan deze vijfde editie doen ruim 70 sterrenrestaurants mee.

Volgeboekte restaurants
De laatste editie van Dining With The Stars in juni dit jaar zorgde voor volgeboekte restaurants. Meer dan 12.500 bezoekers beleefden gastronomische hoogtepunten voor een zeer scherpe prijs. Deze keer verwacht organisator DiningCity.com ruim 15.000 bezoekers. Hiermee zullen de deelnemende sterrenrestaurants elke dag van het evenement nagenoeg volgeboekt zijn.

Breder publiek
Het doel van Dining With The Stars: een breder publiek kennis laten maken met restaurants die zijn beloond met sterren. Het verwijderen van de spreekwoordelijke drempel en aantonen dat een sterrenrestaurant draait om de hoogst haalbare kwaliteit en gastvrijheid.

België
Dit jaar vond Dining With The Stars voor het eerst buiten Nederland plaats. Van 20 tot en met 26 juni konden liefhebbers in België genieten van diners en lunches in sterrenrestaurants. De volgende editie voor België staat gepland voor maart 2012.

Reserveren
Deelnemers van dit culinaire evenement zijn toprestaurants als Calla’s (), Parkheuvel (**), ’t Brouwerskolkje (**), De Zwetheul (**), Basiliek (*) en Karel V (). Voorafgaand en tijdens Dining With The Stars worden er regelmatig extra couverts toegevoegd. Alle deelnemers zijn te vinden op "www.diningwiththestars.nl":http://www.diningwiththestars.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: