René Bogaart is Meest Markante Horecaondernemer Zuid-Holland-Noord

6 november 2018 | Thijs Jacobs

René Bogaart van Big Horeca B.V. is uitgeroepen tot de Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord. Juryvoorzitter Bart Hogenboom maakte dat bekend tijdens de Onderwijsdag die KHN en het Mondriaan College organiseren om de samenwerking tussen onderwijs en de horeca verder te verbeteren. René Bogaart mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

René staat in januari 2019 in de landelijke finale van de verkiezing Meest Markante Horecaondernemer van Nederland. Met deze prijs wil KHN inspirerende horecaondernemers onderscheiden en innovatie stimuleren.

Ambassadeur

Juryvoorzitter Bart Hogenboom: “René is een echte ambassadeur van de horeca Zuid-Holland-Noord. Hij heeft nieuwe horecaconcepten opgezet en deze op een onderscheidende wijze uitgedragen. Deze markante ondernemer heeft een scherpe neus voor wat de gast wil en weet als geen ander een brug te slaan tussen eten, drinken en beleven. Stap je als gast in een zaak van René, dan stap je in een volledige beleving, juist doordat het interieur, de gerechten en de gastvrijheid elkaar versterken.

Daarnaast is René een echte teamplayer. Zijn medewerkers zijn z’n tweede familie. Hij betrekt ze bij de bedrijfsvoering in de breedste zin van het woord. Daarbij stelt Rene zich leergierig op naar de ideeën van zijn personeel, maar geeft hen ook de ruimte en eigenaarschap om uitdagingen op te lossen. Wij vinden dan ook dat René Bogaart dé Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord is en feliciteren hem van harte met deze prijs!”

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview KHN Longread
Interview nieuwe directeur KHN: “Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag”

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen op de arbeidsmarkt aanpakken. Dirk Beljaarts is per 1 februari de nieuwe algemeen directeur van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en is ambitieus. “Met bijna 450.000 ...

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: