Qichi is nieuwe food-formule lang snelweg

3 juli 2017 | Roy Spijker

Esso Ruyven, aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag, heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan. De traditionele 'tankstationshop' van weleer is geworden tot een moderne food-formule. Indrukwekkend grote, kleurrijke afbeeldingen van het unieke versassortiment, zoals sushi, salades en op een Green Egg bereide burgers, prijken aan de glazen wanden. Met de heropening op 29 juni onthulde eigenaar NRGValue het nieuwe concept QICHI dat van 'even tanken' een aangename pitstop maakt.

De officiële heropening vond plaats op donderdag 29 juni 2017. Burgemeester van Pijnacker-Nootdorp, mevrouw Francisca Ravestein, verrichtte samen met de CEO van NRGValue, Ramon Mendes de Leon, de officiële opening.

Pitstop
Het Esso-tankstation aan de A13 is een krappe maand dicht geweest. Het gebouw kreeg een compleet nieuw gezicht. Het vele glas, de verlengde luifel en de kleurrijke lichtbakken maken de locatie uitermate aantrekkelijk.

Bij binnenkomst worden bezoekers door een host verwelkomd en door het nieuwe concept begeleid. De open keuken valt meteen op. Koks bereiden à la minute verse, eigentijdse gerechten, variërend van sushi, pizza’s en BBQ-burgers tot allerlei soorten smoothiebowls. Ook is er een barista-eiland met vers bereide pistonkoffie, en ambachtelijk handgemaakt ijs in bijzondere smaken. Een prettige, inspirerende omgeving waar de klant echt even kan opladen.

Een aantal traditionele 'tankshop'-producten, waaronder de gehaktstaaf, is behouden, maar op basis van een verbeterde receptuur. De overzichtelijke indeling van de ruimte voorziet ook de gehaaste klanten in hun behoefte om snel, maar vol energie hun reis te hervatten. Verrassend is ook de wisselende expositie van fotografisch talent. Hiermee laat QICHI zien dat het meer biedt dan goed en lekker eten. Kortom, de perfecte pitstop met een compleet nieuwe ervaring in tankstationland.

Ambitie
De QICHI-foodformule op Esso Ruyven is een pilot, waarmee NRGValue haar ambitie onderzoekt om het concept modulair uit te rollen over de rest van haar netwerk. Hoe uitgebreid het aanbod zal zijn, hangt af van de ruimte die per locatie beschikbaar is. NRGValue presenteert met QICHI een nieuwe standaard voor de invulling van de backcourt van tankstations, waarbij de kwaliteit van de foodproducten en de beleving van de klant voorop staan.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Events
Het Amsterdamse Terrassen Festival verhuist naar Rembrandtpark

Na een succesvolle eerste editie van Het Amsterdamse Terrassen Festival vorig jaar in het Oosterpark, strijkt het grootste terras van Amsterdam dit jaar neer in het Rembrandtpark. Diverse Amsterdamse terrassen sluiten hier gezamenlijk het terrasseizoen af. Ook dit jaar is de crème de la cr...

Food Advertorial
GRATIS Aviko Oerfriet proefpakket!

Oerfriet van Aviko smaakt als zelfgemaakt, is heerlijk knapperig en bakt goudbruin. Precies wat je gasten het allerliefst willen. Proef zelf het verschil en vraag een GRATIS proefpakket aan. Ambachtelijke, verse frietjes met de juiste ‘bite’, een goudbruine kleur en een volle aardappe...

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: heb jij het Lekkerste Lunchroombroodje van 2018?

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Dat broodje staat misschien al ergens op de kaart, maar waar? Tot 5 oktober 2018 kunnen medewerkers en eigenaren van dagzaken en lunchrooms in Nederland hun creatie inzenden via thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. De voorwaarden vind je hier: https://www.lunch...

Culinair Fastservice
Fusie De Pizzabakkers en Da Portare Via

De Pizzabakkers (nu 12 vestigingen) en Da Portare Via (nu 9 vestigingen) maken bekend in de loop van dit jaar te fuseren. De bedrijven zijn ervan overtuigd samen sterker te staan. De kernwaarden van beide bedrijven komen nagenoeg overeen, ze staan voor een ambachtelijke houtovenpizza van hoge kwa...

Achtergronden Tech
Kok op vakantie dankzij keukenmanagementsysteem

De kok kan eindelijk weer eens op vakantie. Niet omdat hij de keuken sluit, maar vanwege de vlekkeloze keukenoperatie, mogelijk gemaakt door een systeem dat het keukenmanagement stroomlijnt. De meeste chefs die ermee werken willen niet anders meer, merkt Arjan Mul op. Arjan is dealer van unTill K...

Fonte Frappés: veganistisch, minder suikers en razend populair

Als horeca ondernemer ben je steeds op zoek naar een hogere omzet en rendementmakers. Frappé is zo’n rendementmaker. Profiteer van de bekendheid en populariteit die de Frappuccino van Starbucks door de jaren heen heeft opgebouwd. De Frappuccino is een espresso, ijsklontjes, melk, suiker...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: