Qichi is nieuwe food-formule lang snelweg

3 juli 2017 | Roy Spijker

Esso Ruyven, aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag, heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan. De traditionele 'tankstationshop' van weleer is geworden tot een moderne food-formule. Indrukwekkend grote, kleurrijke afbeeldingen van het unieke versassortiment, zoals sushi, salades en op een Green Egg bereide burgers, prijken aan de glazen wanden. Met de heropening op 29 juni onthulde eigenaar NRGValue het nieuwe concept QICHI dat van 'even tanken' een aangename pitstop maakt.

De officiële heropening vond plaats op donderdag 29 juni 2017. Burgemeester van Pijnacker-Nootdorp, mevrouw Francisca Ravestein, verrichtte samen met de CEO van NRGValue, Ramon Mendes de Leon, de officiële opening.

Pitstop
Het Esso-tankstation aan de A13 is een krappe maand dicht geweest. Het gebouw kreeg een compleet nieuw gezicht. Het vele glas, de verlengde luifel en de kleurrijke lichtbakken maken de locatie uitermate aantrekkelijk.

Bij binnenkomst worden bezoekers door een host verwelkomd en door het nieuwe concept begeleid. De open keuken valt meteen op. Koks bereiden à la minute verse, eigentijdse gerechten, variërend van sushi, pizza’s en BBQ-burgers tot allerlei soorten smoothiebowls. Ook is er een barista-eiland met vers bereide pistonkoffie, en ambachtelijk handgemaakt ijs in bijzondere smaken. Een prettige, inspirerende omgeving waar de klant echt even kan opladen.

Een aantal traditionele 'tankshop'-producten, waaronder de gehaktstaaf, is behouden, maar op basis van een verbeterde receptuur. De overzichtelijke indeling van de ruimte voorziet ook de gehaaste klanten in hun behoefte om snel, maar vol energie hun reis te hervatten. Verrassend is ook de wisselende expositie van fotografisch talent. Hiermee laat QICHI zien dat het meer biedt dan goed en lekker eten. Kortom, de perfecte pitstop met een compleet nieuwe ervaring in tankstationland.

Ambitie
De QICHI-foodformule op Esso Ruyven is een pilot, waarmee NRGValue haar ambitie onderzoekt om het concept modulair uit te rollen over de rest van haar netwerk. Hoe uitgebreid het aanbod zal zijn, hangt af van de ruimte die per locatie beschikbaar is. NRGValue presenteert met QICHI een nieuwe standaard voor de invulling van de backcourt van tankstations, waarbij de kwaliteit van de foodproducten en de beleving van de klant voorop staan.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Groter terras op een warme dag? Soms mag het!

De herfst is inmiddels in volle gang, de winter is in zicht en zelfs de jaarwisseling laat niet lang meer op zich wachten. De zomer lijkt alweer lang geleden. Dat betekent niet dat we niet kunnen terugblikken. Graag zelfs! De afgelopen zomer kende de warmste dagen ooit gemeten. Ook de terrassen prof...

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: