Opening nieuwe Foodmaster in Boskoop groot succes

14 februari 2018 | Thijs Jacobs

Dinsdag 13 februari opende de nieuwe Foodmaster Boskoop haar deuren voor iedereen die trek heeft in overheerlijke frites, een snack of een smaakvol ijsje. Kersverse onderneemster Loes Helling en Foodmaster hebben hard samengewerkt om hier een mooie en moderne cafetaria neer te zetten. Maandag 12 februari was de opening van de nieuwe vestiging voor genodigden. De avond was druk bezocht en Loes liep apetrots in haar gloednieuwe zaak rond om geïnteresseerden te woord te staan.

Werken in de horeca is Loes met de paplepel ingegoten. Nadat zij klaar was met haar studie pedagogiek, is zij werkzaam gebleven in de cafetariawereld. Zelf had ze nooit verwacht dat ze een eigen zaak zou runnen, maar even geleden begon het toch wel te kriebelen. Daarom heeft ze op nog een aantal locaties gewerkt om zo van iedere werkwijze wat tips mee te krijgen, want de ene ondernemer is de andere niet. Loes vertelt: “De ene zaak was veel meer bezig met zo kostenefficiënt mogelijk werken, terwijl de andere zaak een sterke focus had op acties. Ik heb daar heel veel van geleerd en pak daar zeker dingen van mee voor mijn eigen zaak.”

Voordelen

De nieuwe Foodmaster Boskoop is gevestigd in een pand waar ook een Hoogvliet supermarkt zit. De Foodmaster-onderneemster ziet hier veel voordelen van in. “Ik denk dat de supermarkt en de Foodmaster elkaar versterken. Mensen combineren het doen van boodschappen met het halen van eten. Dit scheelt hen tijd, want ze hoeven nu slechts één keer de deur uit.” Bij een van haar vorige werkgevers lag ook een supermarkt tegenover het filiaal. “Wat vaak voorkwam, was dat mensen eten kwamen bestellen en vervolgens zeiden: ik doe nog even boodschappen, dus ik kom het zo halen. Twee vliegen in één klap dus.”

Fastfoodspecialist Foodmaster omarmt de oer-Hollandse traditie van frituur. De cafetaria werkt met kwalitatieve frites en snacks van A-merken. Om gelijk van te genieten of om mee te nemen voor onderweg, thuis, op het werk of waar dan ook: het is snel, gemakkelijk en lekker! De nieuwe vestiging in Boskoop gaat open van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00u tot 20:30u en op zondag van 14:00u tot 20:30u.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Advertorial
Nieuw bezorgconcept voor friet

De markt voor thuisbezorging is het snelst groeiende segment binnen de totale foodmarkt, en kan een enorme bijdrage leveren aan de omzet van uw restaurant. Volgens het FoodService Instituut Nederland zal deze groei zeker tot in 2025 nog sterk aanhouden. Friet speelt een grote rol in het aanbod va...

Opening Verbouwen
Smaak Lokaal weer open

Ruim 6 weken geleden ging Smaak Lokaal, na een flinke verbouwing, weer open in winkelcentrum De Laverije in Rijen. Eigenaren Anielka Menner en Rob Marcelissen lanceerden toen ook meteen een gloednieuw eetconcept. Dagelijks kun je nu vanaf 09.30 uur genieten van allerlei hartige en zoete hapjes, die ...

Opening Den Haag
Popocatepetl Den Haag wordt STAN&CO

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl Den Haag maakt op de huidige locatie aan het Buitenhof in Den Haag in 2019 plaats voor STAN&CO. De eigentijds ingerichte STAN&CO wordt een plek om te ontbijten, lunchen én dineren. “Op deze manier kan het prachtige pand aan het Buitenhof st...

Amsterdam Opening
The Food Department haalt Amsterdamse horeca naar Magna Plaza

Jarenlang zaten de ramen dichtgeplakt. "Dat snap je toch niet?", gnuift Laurens van Rooijen. Al is het toekomstige The Food Department nog meer bouwplaats dan foodhal, het herwonnen uitzicht op de Nieuwe Kerk, de Nieuwezijds Voorburgwal en de Spuistraat is nu al onweerstaanbaar. Minstens z...

Opening Culinair
Pas geopend G7 Food & Drinks in Gruizenkerkje uniek voor Sittard

Horecaondernemers Danny Meijers en Rik Opstals van restaurant De Kolentip in Maasbracht hebben per 1 november 2018 een tweede restaurant geopend: G7 Food & Drinks in Sittard. In G7 wordt verrassend, creatief en betaalbaar gekookt met dagverse producten. Het restaurant is gevestigd aan de voet va...

Awards Bezorgen
De Best Restaurant Awards van Thuisbezorgd.nl zijn terug

Thuisbezorgd.nl, de grootste online eten-bestelsite van Nederland organiseert voor de vijfde keer de prestigieuze Best Restaurant Awards. De genomineerden zijn bekend en het is tijd voor consumenten om hun favoriete restaurant te beoordelen. Met iedere review maakt de consument bovendien kans op een...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: