Opening nieuwe Foodmaster in Boskoop groot succes

14 februari 2018 | Thijs Jacobs

Dinsdag 13 februari opende de nieuwe Foodmaster Boskoop haar deuren voor iedereen die trek heeft in overheerlijke frites, een snack of een smaakvol ijsje. Kersverse onderneemster Loes Helling en Foodmaster hebben hard samengewerkt om hier een mooie en moderne cafetaria neer te zetten. Maandag 12 februari was de opening van de nieuwe vestiging voor genodigden. De avond was druk bezocht en Loes liep apetrots in haar gloednieuwe zaak rond om geïnteresseerden te woord te staan.

Werken in de horeca is Loes met de paplepel ingegoten. Nadat zij klaar was met haar studie pedagogiek, is zij werkzaam gebleven in de cafetariawereld. Zelf had ze nooit verwacht dat ze een eigen zaak zou runnen, maar even geleden begon het toch wel te kriebelen. Daarom heeft ze op nog een aantal locaties gewerkt om zo van iedere werkwijze wat tips mee te krijgen, want de ene ondernemer is de andere niet. Loes vertelt: “De ene zaak was veel meer bezig met zo kostenefficiënt mogelijk werken, terwijl de andere zaak een sterke focus had op acties. Ik heb daar heel veel van geleerd en pak daar zeker dingen van mee voor mijn eigen zaak.”

Voordelen

De nieuwe Foodmaster Boskoop is gevestigd in een pand waar ook een Hoogvliet supermarkt zit. De Foodmaster-onderneemster ziet hier veel voordelen van in. “Ik denk dat de supermarkt en de Foodmaster elkaar versterken. Mensen combineren het doen van boodschappen met het halen van eten. Dit scheelt hen tijd, want ze hoeven nu slechts één keer de deur uit.” Bij een van haar vorige werkgevers lag ook een supermarkt tegenover het filiaal. “Wat vaak voorkwam, was dat mensen eten kwamen bestellen en vervolgens zeiden: ik doe nog even boodschappen, dus ik kom het zo halen. Twee vliegen in één klap dus.”

Fastfoodspecialist Foodmaster omarmt de oer-Hollandse traditie van frituur. De cafetaria werkt met kwalitatieve frites en snacks van A-merken. Om gelijk van te genieten of om mee te nemen voor onderweg, thuis, op het werk of waar dan ook: het is snel, gemakkelijk en lekker! De nieuwe vestiging in Boskoop gaat open van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00u tot 20:30u en op zondag van 14:00u tot 20:30u.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2018

Leuk dat je je lekkerste broodje in wilt zenden voor deelname. Lukt het niet met onderstaand formulier, dan kun je de foto van het gerecht, de receptuur, bereidingswijze, prijs op de kaart en overige gegevens mailen naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. ...

Achtergronden Culinair
Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

Hoewel uit eten met jonge kinderen een uitdaging kan zijn, geeft bijna de helft (45%) van de ouders met jonge kinderen (5-10 jaar) aan minimaal eens per maand buiten de deur te eten met hun kroost. Dit blijkt uit onderzoek van PanelWizard onder ruim 1.000 gezinnen. Heikel punt is de menukaart, bi...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties. Van dit onderdeel van Deliveroo, gericht op de zakelijke markt, maken wereldwijd meer dan 7.000 bedrijven gebruik, waaronder bedrijven in Nederland. Nederlandse bedrijven bestellen via een zakelijk a...

Culinair Rotterdam
François Geurds verkoopt zaak aan Herman den Blijker

Topkok François Geurds heeft zijn restaurant, FG Bistro, in het Rotterdamse Lloydkwartier verkocht aan horecaondernemer Herman den Blijker. Zijn andere zaken in Rotterdam behoudt hij. Op Facebook meldt Geurds het volgende: "We hebben met deze beslissing gekozen ons volledig te focussen o...

Interview Longread
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Bas Hoebink startte zo’n zes jaar geleden met zijn restaurant – De Firma – in Nijmegen. Inmiddels vallen er drie Nijmeegse horecazaken onder zijn onderneming ‘Het Hoofdkwartier Horeca' en heeft hij in Wijchen, samen met zijn compagnon, een vierde horecazaak: Italiaans res...

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: