Opening nieuwe Foodmaster in Boskoop groot succes

14 februari 2018 | Thijs Jacobs

Dinsdag 13 februari opende de nieuwe Foodmaster Boskoop haar deuren voor iedereen die trek heeft in overheerlijke frites, een snack of een smaakvol ijsje. Kersverse onderneemster Loes Helling en Foodmaster hebben hard samengewerkt om hier een mooie en moderne cafetaria neer te zetten. Maandag 12 februari was de opening van de nieuwe vestiging voor genodigden. De avond was druk bezocht en Loes liep apetrots in haar gloednieuwe zaak rond om geïnteresseerden te woord te staan.

Werken in de horeca is Loes met de paplepel ingegoten. Nadat zij klaar was met haar studie pedagogiek, is zij werkzaam gebleven in de cafetariawereld. Zelf had ze nooit verwacht dat ze een eigen zaak zou runnen, maar even geleden begon het toch wel te kriebelen. Daarom heeft ze op nog een aantal locaties gewerkt om zo van iedere werkwijze wat tips mee te krijgen, want de ene ondernemer is de andere niet. Loes vertelt: “De ene zaak was veel meer bezig met zo kostenefficiënt mogelijk werken, terwijl de andere zaak een sterke focus had op acties. Ik heb daar heel veel van geleerd en pak daar zeker dingen van mee voor mijn eigen zaak.”

Voordelen

De nieuwe Foodmaster Boskoop is gevestigd in een pand waar ook een Hoogvliet supermarkt zit. De Foodmaster-onderneemster ziet hier veel voordelen van in. “Ik denk dat de supermarkt en de Foodmaster elkaar versterken. Mensen combineren het doen van boodschappen met het halen van eten. Dit scheelt hen tijd, want ze hoeven nu slechts één keer de deur uit.” Bij een van haar vorige werkgevers lag ook een supermarkt tegenover het filiaal. “Wat vaak voorkwam, was dat mensen eten kwamen bestellen en vervolgens zeiden: ik doe nog even boodschappen, dus ik kom het zo halen. Twee vliegen in één klap dus.”

Fastfoodspecialist Foodmaster omarmt de oer-Hollandse traditie van frituur. De cafetaria werkt met kwalitatieve frites en snacks van A-merken. Om gelijk van te genieten of om mee te nemen voor onderweg, thuis, op het werk of waar dan ook: het is snel, gemakkelijk en lekker! De nieuwe vestiging in Boskoop gaat open van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00u tot 20:30u en op zondag van 14:00u tot 20:30u.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Food trends Vega
Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt

Afgelopen week namen zeker 57.600 Nederlanders deel aan de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief dat Nederlanders inspireerde om van 11 tot 17 maart een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te o...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Advertorial
3, 2, 1… Stoof!

Oma’s draadjesvlees, dat is waar je elk kind voor wakker kunt maken. En nu we eenmaal volwassen zijn, loopt het water nog steeds in onze mond als we er alleen al aan denken. Anno 2019 zijn stoofgerechten weer helemaal back in business. Smakelijke hachee, Franse Boeuf Bourguignon, Vlaamse stove...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
CityTrips
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: