Ook eazie gaat contactloos bezorgen

13 maart 2020 | Thijs Jacobs

Als derde grote restaurant- en bezorgformule bezorgt eazie vanaf vandaag alleen contactloos. Hierbij zet de medewerker de bestelling voor de deur en doet hij of zij enkele stappen achteruit na het aanbellen. Betalingen op de website en in het restaurant zijn uitsluitend contactloos mogelijk en bestek en servies worden in het restaurant tijdelijk vervangen door disposables, zodat de gast na het eten de verpakking direct in de afvalbak kan werpen. De maatregelen komen bovenop de strenge maatregelen die eerder al zijn doorgevoerd in de restaurants. Alles ter voorkoming van verspreiding van het COVID-19 virus.

Gasten verwachten vanzelfsprekend dat ze onbezorgd en veilig kunnen genieten van hun maaltijd. En ook voor onze medewerkers is het belangrijk dat ze veilig kunnen werken. Met de extra maatregelen vermijdt eazie fysiek contact tussen gasten en medewerkers ter voorkoming van de verspreiding van het virus.

Hierbij volgt eazie de adviezen van het RIVM nauwlettend op en worden deze waar mogelijk aangescherpt. "Wij vinden het belangrijk dat wij dit kunnen uitspreken naar onze gasten, medewerkers én de ouders van onze medewerkers", aldus eazie.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok bij instemming Kamer van kracht; bezorgen mag

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteert het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. Als de Kamer het besluit steunt, wordt de avondklok ingevoerd. De avon ...

Wet- en regelgeving Interview
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein vallen veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn, want bijna alles waarbij je te maken krijgt met de overheid, valt hierbinnen. Van verbouwin ...

Financieel Horeca & Belasting
De 3 meest gebruikte ondernemingsvormen in de horeca

In het artikel ‘'Hoe wordt de winst van uw lunchzaak belast? Leer het hier!’ vertellen wij u alles over de belasting die u betaalt over de winst van uw horecaonderneming. Of u vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting moet betalen, is afhankelijk van de rechtsvorm waarmee u uw ond ...

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

21 jaar Lunchroom
21 jaar geleden in Lunchroom: Bagels & Zo, Utrecht

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de schier onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode. Wekelijks presenteren we je zo'n verhaa ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: