Ook eazie gaat contactloos bezorgen

13 maart 2020 | Thijs Jacobs

Als derde grote restaurant- en bezorgformule bezorgt eazie vanaf vandaag alleen contactloos. Hierbij zet de medewerker de bestelling voor de deur en doet hij of zij enkele stappen achteruit na het aanbellen. Betalingen op de website en in het restaurant zijn uitsluitend contactloos mogelijk en bestek en servies worden in het restaurant tijdelijk vervangen door disposables, zodat de gast na het eten de verpakking direct in de afvalbak kan werpen. De maatregelen komen bovenop de strenge maatregelen die eerder al zijn doorgevoerd in de restaurants. Alles ter voorkoming van verspreiding van het COVID-19 virus.

Gasten verwachten vanzelfsprekend dat ze onbezorgd en veilig kunnen genieten van hun maaltijd. En ook voor onze medewerkers is het belangrijk dat ze veilig kunnen werken. Met de extra maatregelen vermijdt eazie fysiek contact tussen gasten en medewerkers ter voorkoming van de verspreiding van het virus.

Hierbij volgt eazie de adviezen van het RIVM nauwlettend op en worden deze waar mogelijk aangescherpt. "Wij vinden het belangrijk dat wij dit kunnen uitspreken naar onze gasten, medewerkers én de ouders van onze medewerkers", aldus eazie.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: