Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem

4 mei 2016 |
Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem<

Het restaurant Freddy’s aan het Simonsplein 12A in Doetinchem sloot op 1 april haar deuren. Vanaf 1 mei jl. is Teun ten Have de nieuwe
uitbater van deze horeca-gelegenheid. Onderhandelingen met de vorige eigenaar en met de verhuurder van het pand hebben ertoe geleid dat de zaak per 1 mei is overgenomen. Achter de schermen is de afgelopen weken hard gewerkt aan het creëren van een nieuwe formule.

Nieuwe formule
“Het zal een zaak worden waar gasten vanaf 10 uur ’s-ochtends welkom zijn”, vertelt de enthousiaste Teun ten Have. “Wij willen een formule neerzetten waarbij onze gasten zich thuis voelen en onze nieuwe zaak gebruiken als ontmoetingsplaats voor heel Doetinchem. ‘Onbeperkte gastvrijheid’ en het totaalpakket zullen hoog in het vaandel komen te staan. Het genieten van een uitstekende lunch, tussen zakelijke afspraken door, of even bijkomen na het shoppen. Maar ook zonder te winkelen, even lekker borrelen en genieten van de sfeer, de service en de goede keuken. De combinatie van lekker eten, top wijnen en speciale bieren in een super ambiance.”

Eerlijke producten
De keuken moet een verfrissende inslag krijgen dat zich gaat vertalen in de gerechten. Verse producten voor lunch en diner, met als basis streekproducten van hier, zullen op een eerlijke en natuurlijke manier worden bereid.
Binnen is er plaats voor 80 personen en het zonnige terras biedt plaats aan circa 160 personen. Daarnaast beschikt de gelegenheid over een zaal voor maximaal 100 personen voor feesten en vergaderingen en is er een aparte speelruimte voor kinderen.
“Het is een toplocatie waar we volop gebruik van willen maken, het nieuwe wordt een ‘place to be'”, glundert Teun ten Have.

Teun ten Have heeft ervaringen in de horeca en eigenaar van Toppers Horeca-professionals, een horeca-uitzendbureau en kan dus gemakkelijk een enthousiast en ervaren team voor de nieuwe zaak samenstellen. Jonge mensen die enthousiast en service gericht te werk gaan.
De verwachting is dat de nieuwe zaak opent op donderdag 2 juni 2016.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Bier
Opmerkelijk: aantal bierbrouwerijen in Nederland gestegen

Het aantal bierbrouwerijen in Nederland is opnieuw gestegen. Dit jaar kwamen er tot nu toe netto 13 brouwerijen bij. Opmerkelijke statistieken in deze tijd van corona. Volgens Bierista.nl is het hoogtepunt van de bierrevolutie bereikt. Vanaf nu zal het aantal bierbrouwerijen dalen, zo voorziet Alain...

Economie
UWV: vooral jongeren in de horeca doen beroep op TOFA

De afgelopen 5 weken konden flexwerkers, oproep- en uitzendkrachten met inkomstenverlies door corona een beroep doen op de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA). Ruim zeventig procent van de goedgekeurde aanvragen gaat naar werknemers tussen de 18 en 27 jaar. Veel va...

Economie Longread
Horecarapport ABN AMRO: relatief weinig faillissementen, ondernemersvertrouwen historisch laag

Restaurants, hotels, vakantieparken, bioscopen en reisondernemers zijn hard geraakt door de coronacrisis. In deze Stand van de Leisure duidt ABN AMRO de impact van het virus en de bedreigingen en de kansen die eruit voortvloeien. Onderaan dit bericht vindt u grafieken en tabellen van het rapport ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: