Nieuwe bedrijfsleider Brasserie DrinksandBites

24 oktober 2014
Nieuwe bedrijfsleider Brasserie DrinksandBites

Vanaf 1 november 2014 zal Tom Plasman aantreden als nieuwe bedrijfsleider van Brasserie DrinksandBites. Tom Plasman heeft van 2004 tot 2013 gewerkt als
gastheer/sommelier bij Hotel de Wereld en Restaurant O Mundo. Na een korte periode elders gewerkt te hebben, is hij per 1 augustus jl. weer terug binnen de Jaap Venendaal Groep.

*Hoger niveau*
Vanaf 10 november 2014 zal Tom Plasman de rol van bedrijfsleider op zich gaan nemen en zich samen met zijn team inspannen om de sfeer, kwaliteit, service en het huidige assortiment aan wijnen naar een hoger niveau te brengen.

*Eigenwijs zusje*
Brasserie DrinksandBites is het eigenwijze zusje van het met een Michelinster bekroonde Restaurant O Mundo. Bij DrinksandBites kunt u tegen een aangename prijs genieten van eerlijke gerechten, gemaakt van dagverse producten. Wij serveren al een vijf-gangen menu voor € 27,50 per persoon, maar u kunt ook gebruik maken van onze a la carte kaart, welke maandelijks wisselt. Bij de gerechten kunnen wij u voorzien van een passend wijnadvies per glas of u kunt een keuze maken uit de wijnkast met circa 70 soorten wijn uit de gehele wereld.

Overig nieuws