Nieuw horeca platform ‘Huisgemaakte Taart’

17 mei 2017 | Roy Spijker
Nieuw horeca platform ‘Huisgemaakte Taart’<

Horeca ondernemers kiezen voor verse, ambachtelijke én betaalbare gerechten om de veeleisende gast te verrassen en verleiden. Huisgemaakte taart en desserts passen hier uitstekend in! Zij zorgen voor een hogere bonwaarde en een goed rendement. Het nieuwe online bakplatform huisgemaaktetaartopdekaart.nl inspireert, adviseert en helpt horeca ondernemers hierbij.

Het platform biedt alle handvaten om succesvol te zijn met huisgemaakte taart & desserts. Het zit vol inspirerende recepten, tips voor foodstyling en handige adviezen voor bijvoorbeeld het bewaren van gebak, het verbeteren van rendement en het voorkomen van waste. Het zelf maken van gebak en desserts moet rendabel zijn en daarom is het platform hier ook op gericht. Er wordt ook volop ruimte geboden aan ondernemers zelf om hun eigen menukaart te presenteren, recepten voor te stellen of technische vragen te stellen.

Toenemende druk op kennis en tijd
Het bakplatform is een initiatief van Dr. Oetker Professsional en Koopmans Professioneel. “Wij merken een toenemende druk op kennis en tijd in de keuken”, aldus Sandra van Ruiten, Product Manager bij Dr. Oetker Professional. “Wij begeleiden diverse grote horecaklanten om huisgemaakte taart te integreren binnen de mogelijkheden van hun keuken. Deze kennis willen we nu beschikbaar maken voor alle horecabedrijven die open staan voor huisgemaakt. Centraal staan daarom oplossingen met een optimaal gebruiksgemak en een ambachtelijk eindresultaat”.

Eigen tips en ervaringen
Het platform in nog volop in ontwikkeling en kennis opbouwen doe je niet alleen. Er wordt daarom ruimte geboden op het platform voor horecabedrijven die hun eigen tips en ervaringen met huisgemaakte taart en desserts willen delen. Ook fabrikanten die kennis bij willen dragen of deel willen nemen in het platform kunnen contact opnemen met Dr. Oetker Professional.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Verspilling
Get Chef’s start met bezorging tegen voedselverspilling

Via Get Chef’s kan de consument nu gerechten met korting op locatie laten bezorgen zodat voedselverspilling wordt voorkomen bij Amsterdamse horeca. De Get Chef’s app is hiervoor een samenwerking aangegaan met ?het Amsterdamse ?fietsbezorgnetwerk ?TringTring. De volledig vernieuwde app is...

Brood Achtergronden
Brood is broodnodig

Lunchrooms serveren brood. Veel brood. Niet verwonderlijk, wanneer je ook in je eigen zaak ziet dat de focus ligt op ontbijt en lunch. Wanneer je op dergelijke schaal afhankelijk bent van een product, dan is het wel raadzaam om na te gaan of je wel het best mogelijke product in huis haalt en wat de ...

Food cijfers
Driekwart van de Nederlanders gelooft dat suiker verslavend is

Nederland behoort tot de top 10 landen als het gaat om suikerconsumptie. 77% van de shoppers gelooft dat suiker (in meer of mindere mate) verslavend is. Toch is men (nog) niet erg kritisch met suiker bezig wanneer zij daadwerkelijk in de supermarkt staan. Waar de norm 50 gram per dag is (1 suiker...

Mensen
McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle heet 500e medewerker welkom

Donderdag 20 juli werd Ilona van Veldhuizen uit Zwolle door McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle in het zonnetje gezet omdat zij deze maand van start is gegaan als 500e medewerker van de fastservice organisatie. Door de groei van het aantal gasten, de vernieuwingen in de restaurants en de ruime...

Recepten
Vijf zomerse gerechten voor op de menukaart

De zomer is volop bezig. Ben jij nog op zoek naar zomerse recepten voor op de menukaart? Hier zijn vijf tips die jouw kaart een zomers tintje geven: Paprikasalade met zuurdesemcroutons ...

Amerikaans ontbijten bij By Jarmusch in Rotterdam

In de schemering van de vroege ochtend aanschuiven aan een meterslange bar. Verse filterkoffie wordt direct in je mok geschonken en daarnaast bestel je ‘eggs-any- way-you- like’, sandwiches of pancakes met maple syrup. Vanaf deze week is het allemaal mogelijk bij breakfast-diner by Jarmu...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: