Nieuw belevingsrestaurant dankzij NL Investeert

13 oktober 2016 | Jorien Slager

Een hip restaurant dat streekproducten serveert en waar 'clockless eating' van 09.00 tot 22.00 uur mogelijk is: dat is de nieuwe horecagelegenheid BRO'od van de broers Tom en Roy Gieling, binnenkort in het centrum van Doetinchem.

Via platform voor co-financiering NLInvesteert vonden de broers 24 investeerders bereid om te investeren in hun vernieuwende horeca-idee. BRO'od wordt een uniek restaurant in Doetinchem, en biedt "een eetbeleving met sterallures", aldus de broers Tom en Roy Gieling. Het restaurant opent eind dit jaar of uiterlijk januari 2017.

Er wordt vers brood gebakken, er wordt koffie gebrand en er wordt een nieuw broodje verkocht: de BRO'zino. Het broodje wordt gemaakt van een mix van verschillende soorten deeg en kan worden gevuld met diverse toppings, van vlees tot vegetarisch en van oer-Hollands tot lokale specialiteiten.

De komende maanden wordt er eerst flink verbouwd. Dankzij een banklening, en dankzij NLInvesteert. Via dit platform haalden de broers 75.000 euro op. Arne van Ophem van NLInvesteert is blij met de succesvolle actie om de start van BRO'od mogelijk te maken. "Doetinchem en de Achterhoek is voor ons een nieuwe regio, en de horeca is voor ons een interessante sector. We zijn als platform nu een jaar actief en hebben al voor vijf miljoen aan investeringen begeleid. Dat geld stelt Nederlandse bedrijven in staat te ontwikkelen, en daar zijn we trots op. Met ons werk versterken we de regionale economie".

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: