Lunchbezorging in speciale buffetboxen

12 juli 2018 | Thijs Jacobs

Lunch van huis bezorgt elke dag lunches op kantoor of elders van huis via speciaal ontwikkelde buffetboxen. Zo goed als alles wordt zelf gemaakt vanuit de eigen keuken. Van de pindakaas, hagelslag tot warme maaltijden. Vervolgens gaan deze in buffetboxen naar locatie en staat alles direct klaar om te genieten van de lunch.

Betaalbare lunch zonder zorgen

Lunch van huis is opgericht begin dit jaar en verzorgd inmiddels dagelijks meer dan 200 lunches bij meerdere opdrachtgevers in en rondom Amsterdam. De basis is een huisgemaakte, lekkere, gezonde en betaalbare lunch zonder zorgen. Door de speciale buffetboxen staat alles direct klaar en is na de lunch alles weer zo opgeruimd.

Circulair en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam ondernemen is voor Lunch van huis van groot belang. Lunch van huis doet er alles aan om de impact zo laag mogelijk te houden en werkt op zoveel mogelijk manieren duurzaam en circulair. Zo kiest het bedrijf er bewust ervoor om niet alleen de lunch te bezorgen, maar juist deze daarna weer op te halen. Om vervolgens goed om te gaan met restverwerking en het assortiment op de eindgebruiker af te stemmen.

Door het gebruik van de buffetboxen is er geen plastic nodig om de lunches te vervoeren.

Daarnaast maakt Lunch van huis gebruik van ‘kneusjes’. Ofwel groenten die wat minder mooi zijn, maar net zo lekker. En delen zij de keuken met lokale ondernemers om op energie te besparen en samen de verspilling te verminderen.

Samenwerken met lokale ondernemers in de Food Union

De lunches van Lunch van huis worden bereidt in de flexibele en professionele keukens van Food Union. Bij Food Union werken food-ondernemers samen aan hun creatieve ambities. Food Union biedt een professionele deelkeuken, flexibele kantoorruimte en bergen met inspiratie. Een kans om samen te werken met lokale ondernemers en continue inspiratie op te doen.

Groeiambitie

Lunch van huis wilt graag doorgroeien en steeds meer bedrijven in Amsterdam en omstreken voorzien van ambacht en variatie tijdens de lunch. Er is een duidelijke behoefte naar ondernemerschap, ambacht en een vitale, circulaire catering oplossing. Voor bedrijven met of zonder eigen restaurant. Naast Amsterdam wil Lunch van huis uitbreiden naar andere steden en plekken in Nederland via een franchise oplossing. Vanuit meerdere keukens in meerdere steden zullen er uiteindelijk lunches worden bezorgd bij werkend Nederland.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Duurzaamheid
Nestlé gaat voor 100 procent recyclebare verpakking in 2025

Nestlé heeft vanmiddag, tijdens de Nationale Circulaire Economie Conferentie in Den Haag, samen met meer dan 70 andere bedrijven en milieuorganisaties het ‘Plastic Pact’ ondertekend. Het pact is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De ondertekenaars ...

trends Duurzaamheid
'The Future 50': gewassen met een lage foodprint

‘The Future 50 Foods’ is een lijst van 50 plantaardige voedingsmiddelen die de voedingswaarde van onze maaltijden kunnen verhogen terwijl tegelijkertijd het negatieve effect van de voedselproductie op de planeet drastisch wordt verminderd. Gisteren presenteerde Knorr, in samenwerking met...

Opening Koffie & thee Utrecht
Opent 30ml Coffee Roasters straks vierde vestiging in Utrecht?

Vrijdag 22 februari om 14:00 uur start een crowdfunding-actie, waarmee 30ml haar 4e vestiging in Utrecht wil openen. Het is de bedoeling dat de specialty coffee bar medio april haar deuren opent aan de Nachtegaalstraat 61. Al langere tijd loopt barista Michel Tijdgat rond met het idee om een eige...

Achtergronden KHN
Gezondheid en horeca: kleinere porties en minder zout

73 procent van de horecaondernemers is volop bezig om zijn aanbod van eten en drinken gezonder te maken. Dat doen ze door het gebruik van dagverse, lokale producten, vloeibare vetten, minder zout en door meer vegetarische gerechten op de menukaart aan te bieden. Dat blijkt uit onderzoek van KHN. D...

Opening Bed&Breakfast
Amersfoortse lunchroomeigenaar gaat B&B openen

Eén van de meest uitgesproken horecaondernemers in Amersfoort, Dirk-Jan Stip van lunchzaak Coffee Corazon, gaat een B&B openen. Volgens hem sluit het huidige hotelaanbod niet aan bij het karakter van de stad. “De binnenstad van Amersfoort is zo leuk en gezellig, zo uniek… Maa...

Achtergronden Culinair
IENS verdwijnt en verliest 5000 restaurants

De Nederlandse reserveringswebsite IENS gaat verder onder de internationale merknaam TheFork. Ongeveer de helft van de restaurants verdwijnt daarmee van de website, maar met het oog op de internationale bekendheid van TheFork hoeft dat geen probleem te zijn. IENS was immers een (te) lokaal product. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: