Lunchbezorging in speciale buffetboxen

12 juli 2018 | Thijs Jacobs

Lunch van huis bezorgt elke dag lunches op kantoor of elders van huis via speciaal ontwikkelde buffetboxen. Zo goed als alles wordt zelf gemaakt vanuit de eigen keuken. Van de pindakaas, hagelslag tot warme maaltijden. Vervolgens gaan deze in buffetboxen naar locatie en staat alles direct klaar om te genieten van de lunch.

Betaalbare lunch zonder zorgen

Lunch van huis is opgericht begin dit jaar en verzorgd inmiddels dagelijks meer dan 200 lunches bij meerdere opdrachtgevers in en rondom Amsterdam. De basis is een huisgemaakte, lekkere, gezonde en betaalbare lunch zonder zorgen. Door de speciale buffetboxen staat alles direct klaar en is na de lunch alles weer zo opgeruimd.

Circulair en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam ondernemen is voor Lunch van huis van groot belang. Lunch van huis doet er alles aan om de impact zo laag mogelijk te houden en werkt op zoveel mogelijk manieren duurzaam en circulair. Zo kiest het bedrijf er bewust ervoor om niet alleen de lunch te bezorgen, maar juist deze daarna weer op te halen. Om vervolgens goed om te gaan met restverwerking en het assortiment op de eindgebruiker af te stemmen.

Door het gebruik van de buffetboxen is er geen plastic nodig om de lunches te vervoeren.

Daarnaast maakt Lunch van huis gebruik van ‘kneusjes’. Ofwel groenten die wat minder mooi zijn, maar net zo lekker. En delen zij de keuken met lokale ondernemers om op energie te besparen en samen de verspilling te verminderen.

Samenwerken met lokale ondernemers in de Food Union

De lunches van Lunch van huis worden bereidt in de flexibele en professionele keukens van Food Union. Bij Food Union werken food-ondernemers samen aan hun creatieve ambities. Food Union biedt een professionele deelkeuken, flexibele kantoorruimte en bergen met inspiratie. Een kans om samen te werken met lokale ondernemers en continue inspiratie op te doen.

Groeiambitie

Lunch van huis wilt graag doorgroeien en steeds meer bedrijven in Amsterdam en omstreken voorzien van ambacht en variatie tijdens de lunch. Er is een duidelijke behoefte naar ondernemerschap, ambacht en een vitale, circulaire catering oplossing. Voor bedrijven met of zonder eigen restaurant. Naast Amsterdam wil Lunch van huis uitbreiden naar andere steden en plekken in Nederland via een franchise oplossing. Vanuit meerdere keukens in meerdere steden zullen er uiteindelijk lunches worden bezorgd bij werkend Nederland.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Franchise Friendly Concepts sluit zich aan bij NLVVM

Franchise Friendly Concepts – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen deze branche hun krachten en streven naar een strak georganiseerde...

Wet- en regelgeving Amsterdam
Ministerie sluit horecazaken vanwege arbeidsmarktfraude

Vervalsing van loonstroken, het tewerkstellen van vreemdelingen zonder vergunning, sjoemelen met arbeidstijden en onderbetaling. De Inspectie SZW constateerde deze overtredingen bij diverse horecaondernemingen in de Amsterdamse binnenstad. Ook bij hercontroles bleek er geen verbetering te zijn. In s...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards Video
Video: Baker & Moore wint Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Afgelopen vrijdag reikte het team van Lunchroom de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland uit aan Paul Bakker, de eigenaar van Baker & Moore in Rotterdam. Het winnende broodje heet ‘Mr. Baker goes Asia’ en doet de naam eer aan. De Aziatische invloeden zijn verfijnd, ...

Columns
Column: Hoe zorg je dat je ambitie geen droom blijft?

Tuurlijk heb jij ambities. Elke ondernemer heeft die toch? Want je wilt groeien en je bedrijf continu verbeteren. Meer omzetten en meer overhouden. Meer vrije tijd en toch goed bezig zijn met je bedrijf. 'Ah’s en Oh’s' krijgen als mensen bij je binnenstappen en komen genieten. ...

Achtergronden
Feestdagen in de horeca, wees voorbereid!

De welbekende feestmaand is aanstaande. December is de maand waarin we Sinterklaas en Kerst vieren, maar wist je dat midwinter op 21 december valt, dat het WK Hockey wordt gespeeld en ook het EK handbal voor vrouwen op het programma staat? Goed om te weten. Al deze data vind je in de HorecaMarket...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Baker & Moore in Rotterdam heeft Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Rotterdam. De inzending van Paul Bakker, de eigenaar van lunchroom Baker & Moore, gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Mr. Baker goes Asia’ en doet de naam eer aan. De Aziatische invloeden zij...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: