Lunchbezorging in speciale buffetboxen

12 juli 2018 | Thijs Jacobs

Lunch van huis bezorgt elke dag lunches op kantoor of elders van huis via speciaal ontwikkelde buffetboxen. Zo goed als alles wordt zelf gemaakt vanuit de eigen keuken. Van de pindakaas, hagelslag tot warme maaltijden. Vervolgens gaan deze in buffetboxen naar locatie en staat alles direct klaar om te genieten van de lunch.

Betaalbare lunch zonder zorgen

Lunch van huis is opgericht begin dit jaar en verzorgd inmiddels dagelijks meer dan 200 lunches bij meerdere opdrachtgevers in en rondom Amsterdam. De basis is een huisgemaakte, lekkere, gezonde en betaalbare lunch zonder zorgen. Door de speciale buffetboxen staat alles direct klaar en is na de lunch alles weer zo opgeruimd.

Circulair en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam ondernemen is voor Lunch van huis van groot belang. Lunch van huis doet er alles aan om de impact zo laag mogelijk te houden en werkt op zoveel mogelijk manieren duurzaam en circulair. Zo kiest het bedrijf er bewust ervoor om niet alleen de lunch te bezorgen, maar juist deze daarna weer op te halen. Om vervolgens goed om te gaan met restverwerking en het assortiment op de eindgebruiker af te stemmen.

Door het gebruik van de buffetboxen is er geen plastic nodig om de lunches te vervoeren.

Daarnaast maakt Lunch van huis gebruik van ‘kneusjes’. Ofwel groenten die wat minder mooi zijn, maar net zo lekker. En delen zij de keuken met lokale ondernemers om op energie te besparen en samen de verspilling te verminderen.

Samenwerken met lokale ondernemers in de Food Union

De lunches van Lunch van huis worden bereidt in de flexibele en professionele keukens van Food Union. Bij Food Union werken food-ondernemers samen aan hun creatieve ambities. Food Union biedt een professionele deelkeuken, flexibele kantoorruimte en bergen met inspiratie. Een kans om samen te werken met lokale ondernemers en continue inspiratie op te doen.

Groeiambitie

Lunch van huis wilt graag doorgroeien en steeds meer bedrijven in Amsterdam en omstreken voorzien van ambacht en variatie tijdens de lunch. Er is een duidelijke behoefte naar ondernemerschap, ambacht en een vitale, circulaire catering oplossing. Voor bedrijven met of zonder eigen restaurant. Naast Amsterdam wil Lunch van huis uitbreiden naar andere steden en plekken in Nederland via een franchise oplossing. Vanuit meerdere keukens in meerdere steden zullen er uiteindelijk lunches worden bezorgd bij werkend Nederland.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Utrecht
De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je wat meer over wat je kan verwachten. Het begin van een...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Interview Longread
Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Miljuschka Witzenhausen is een graag geziene gast binnen het Nederlandse medialandschap. Via een modellenbureau belandde ze bij TMF, ging daarna aan de slag als actrice in soapseries en is nu frequent te zien bij RTL Boulevard, zowel als presentatrice als in de rol van fooddeskundige. Koken is immer...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaard...

Culinair Vega
Zeewier wordt toegankelijker in een burger

Zeewier als voedingsmiddel heeft behoorlijk wat voordelen. Toch eten nog maar weinig Nederlanders het. Door zeewier in een burger te stoppen blijkt het een stuk toegankelijker te worden. En omdat producten van zeewier bovendien vegetarisch zijn, spelen ze in op de trend van duurzame gezonde voeding ...

Amsterdam Culinair
Pop-up restaurant op sterrenniveau

In Amsterdam opent voor slechts één avond een pop-up risotto restaurant op sterrenniveau: de nu al legendarische Peroni Risotteria. Aan het roer staan de Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers, die hun kookkunsten voor het eerst in Nederland komen vertonen. De Risotter...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: