Lekkerste Lunchroombroodje 2011 update

7 november 2011 |
Lekkerste Lunchroombroodje 2011 update<

De verkiezing van het Lekkerste Lunchroom-broodje van Nederland 2011 is nog steeds in volle gang. De jury is inmiddels bij de vijf geselecteerde lunchrooms langs geweest om
de genomineerde broodjes te keuren. De experts gaan nu in overleg wie het lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2011 heeft gemaakt. 17 november volgt de uitslag.


De Doe Mij Die Maar uit Alkmaar

Afgelopen week toog de jury incognito en zonder vooraankondiging naar Alkmaar en Rotterdam. Bij Elhorst Eten & Drinken in de Noord-Hollandse plaats werd de 'Doe mij die maar' getest.


Bij Elhorst was men al voorbereid op de komst van de jury getuige het grote uithangbord

In Rotterdam werd in de wijk Heijplaat bij Dokkaffee het Hoeksche Waard brood met hummus en gegrilde groente geproefd. Bij La Ruche in de Bijenkorf ging de jury op bezoek voor de Japanese Secret van Ed Visschraper.


Het broodje van Dokkaffee


De Japanese Secret van La Ruche in de Bijenkorf

Op 17 november aanstaande overvalt de jury tussen 12.00 en 13.00 uur de winnende lunchroom met een oorkonde, een schaal en de eeuwige roem.

De verkiezing om het Lekkerste Lunchroombroodje 2011 is een initiatief van vakblad Lunchroom.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: