Lekkerste Lunchroombroodje 2011 update

7 november 2011 |
Lekkerste Lunchroombroodje 2011 update<

De verkiezing van het Lekkerste Lunchroom-broodje van Nederland 2011 is nog steeds in volle gang. De jury is inmiddels bij de vijf geselecteerde lunchrooms langs geweest om
de genomineerde broodjes te keuren. De experts gaan nu in overleg wie het lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2011 heeft gemaakt. 17 november volgt de uitslag.


De Doe Mij Die Maar uit Alkmaar

Afgelopen week toog de jury incognito en zonder vooraankondiging naar Alkmaar en Rotterdam. Bij Elhorst Eten & Drinken in de Noord-Hollandse plaats werd de 'Doe mij die maar' getest.


Bij Elhorst was men al voorbereid op de komst van de jury getuige het grote uithangbord

In Rotterdam werd in de wijk Heijplaat bij Dokkaffee het Hoeksche Waard brood met hummus en gegrilde groente geproefd. Bij La Ruche in de Bijenkorf ging de jury op bezoek voor de Japanese Secret van Ed Visschraper.


Het broodje van Dokkaffee


De Japanese Secret van La Ruche in de Bijenkorf

Op 17 november aanstaande overvalt de jury tussen 12.00 en 13.00 uur de winnende lunchroom met een oorkonde, een schaal en de eeuwige roem.

De verkiezing om het Lekkerste Lunchroombroodje 2011 is een initiatief van vakblad Lunchroom.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: