Leidsche Rijn aangesloten op bagelinfuus

19 april 2018 | Thijs Jacobs

Binnenkort opent Bagels & Beans Hof van Bern de deuren in Leidsche Rijn Centrum, het nieuwe centrum van de Utrechtse wijk. Bagels & Beans huurt het pand van ASR Vastgoed Projecten BV.

De nieuwe Bagels & Beans komt aan het Hof van Bern, een plein met verschillende terrassen, in een recent ontwikkeld stadsgebied. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwbouwproject. Zoals dat hoort bij een moderne wijk met appartementencomplexen, winkels en horeca, is er ook gedacht aan een infrastructuur voor bagels, koffie en geluk. De inrichting van het pand zal geheel vorm krijgen in de stijl van de refresh die het bedrijf iets meer dan een jaar geleden uitrolde.

Zeer goede aanvulling

Ronald Bakker, medeoprichter van Bagels & Beans: ‘In Leidsche Rijn wonen veel jonge gezinnen. Dat is een groep die aansluiting zoekt bij onze kernwaarden geluk, genieten, rust en oprechte aandacht. Ook hebben ze veel belangstelling voor biologisch voedsel, vegetarische gerechten en glutenvrije opties. Onze inrichting leent zich bovendien goed voor flexwerken, bijpraten of natuurlijk gewoon even een moment van rust met iets lekkers tussen het winkelen door. Ik denk dat we door al deze zaken een zeer goede aanvulling vormen op het horeca-aanbod in Leidsche Rijn Centrum.’

Bagelbazen gezocht

In 2018 wil Bagels & Beans zo’n tien nieuwe vestigingen openen in plaatsen met 35.000 inwoners of meer. Ronald: ‘Ik kan nog geen namen noemen, maar we hebben al meerdere locaties op het oog in Noord-Brabant, Gelderland en Zuid-Holland. Voor de provincie Noord-Holland en de steden Utrecht en Den Haag zijn we voorzien, maar daarbuiten komen we graag in contact met gemotiveerde en getalenteerde bagelbazen die hun eigen Bagels & Beans willen runnen.’ Geïnteresseerden kunnen kijken op www.bagelpower.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: