Leidsche Rijn aangesloten op bagelinfuus

19 april 2018 | Thijs Jacobs

Binnenkort opent Bagels & Beans Hof van Bern de deuren in Leidsche Rijn Centrum, het nieuwe centrum van de Utrechtse wijk. Bagels & Beans huurt het pand van ASR Vastgoed Projecten BV.

De nieuwe Bagels & Beans komt aan het Hof van Bern, een plein met verschillende terrassen, in een recent ontwikkeld stadsgebied. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwbouwproject. Zoals dat hoort bij een moderne wijk met appartementencomplexen, winkels en horeca, is er ook gedacht aan een infrastructuur voor bagels, koffie en geluk. De inrichting van het pand zal geheel vorm krijgen in de stijl van de refresh die het bedrijf iets meer dan een jaar geleden uitrolde.

Zeer goede aanvulling

Ronald Bakker, medeoprichter van Bagels & Beans: ‘In Leidsche Rijn wonen veel jonge gezinnen. Dat is een groep die aansluiting zoekt bij onze kernwaarden geluk, genieten, rust en oprechte aandacht. Ook hebben ze veel belangstelling voor biologisch voedsel, vegetarische gerechten en glutenvrije opties. Onze inrichting leent zich bovendien goed voor flexwerken, bijpraten of natuurlijk gewoon even een moment van rust met iets lekkers tussen het winkelen door. Ik denk dat we door al deze zaken een zeer goede aanvulling vormen op het horeca-aanbod in Leidsche Rijn Centrum.’

Bagelbazen gezocht

In 2018 wil Bagels & Beans zo’n tien nieuwe vestigingen openen in plaatsen met 35.000 inwoners of meer. Ronald: ‘Ik kan nog geen namen noemen, maar we hebben al meerdere locaties op het oog in Noord-Brabant, Gelderland en Zuid-Holland. Voor de provincie Noord-Holland en de steden Utrecht en Den Haag zijn we voorzien, maar daarbuiten komen we graag in contact met gemotiveerde en getalenteerde bagelbazen die hun eigen Bagels & Beans willen runnen.’ Geïnteresseerden kunnen kijken op www.bagelpower.nl.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Verkiezingen Vegetarisch Veganistisch
Vegetarische Slager wint New Food Challenge van RVO

De Vegetarische Slager is een van de winnaars in de New Food Challenge die is uitgeschreven door de Nederlandse overheid om nieuwe voedseloplossingen te bedenken op weg naar een meer plantaardige samenleving, in het kader van het behalen van klimaatdoelen en het vormgeven van een duurzaam voedselbel...

Regelgeving Tech
Bas van Kooten: "“We kunnen niet meer leven in een wereld zonder digitalisering”

Boekhouden. Ook vaak het noodzakelijk kwaad genoemd, maar essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Niet alleen voor de belastingdienst, ook voor de ondernemer zelf. Het geeft rust, duidelijkheid en een goede inzicht van zaken, mits goed ingericht. “Vaak hebben horecaondernemers echter geen t...

Achtergronden Lunchroom
Tilburgse lunchroom ter overname aangeboden

In de Tilburgse AaBe Fabriek staat lunchroom Het Smulhuys ter overname aangeboden. In 2016 werd het toenmalige 'Koffie & ROOM' omgebouwd tot een nieuwe dagzaak. Het resultaat mag er zijn. De huidige eigenaar heeft de zaak slechts twee jaar gedraaid. Op Facebook vermeldt Hormax Hore...

Opening Utrecht
Leidsche Rijn Centrum geopend: veel horeca

Van dagzaak tot avondhoreca: enkele nieuwe namen versterken het horeca-aanbod van Leidsche Rijn Centrum. Backerij Werelds, Bagels & Beans, Ma Bella Cake Café, Kiprestaurant Alan & Pim's, broodjeszaak dagelijks Lekker, Wijn en eetbar Most en Miyabi Asian Cuisine openen in Utrechts ...

Horeca Achtergronden
Vakantieganger waardeert horeca in Gelderland als beste

Vakantiegangers vinden de horecavoorzieningen in de provincie Gelderland het beste. Dit blijkt uit ‘Het Gastvrijheidsonderzoek’ dat vakantieparkenwebsite Bungalowparkoverzicht.nl heeft uitgevoerd op basis van 1.325 vakantiebezoeken in Nederland. Horecavoorzieningen Gelderland als best...

Achtergronden Culinair
Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar

Bijna alle grote cateringbedrijven maken vóór een event de borden op. Zijn er 150 no shows? Dan kunnen deze maaltijden worden weggegooid. Niet verrassend dat de cateringbranche verantwoordelijk is voor meer dan een kwart van de 51.000 ton aan weggegooid voedsel in de Nederlandse horeca...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: