Leidsche Rijn aangesloten op bagelinfuus

19 april 2018 | Thijs Jacobs

Binnenkort opent Bagels & Beans Hof van Bern de deuren in Leidsche Rijn Centrum, het nieuwe centrum van de Utrechtse wijk. Bagels & Beans huurt het pand van ASR Vastgoed Projecten BV.

De nieuwe Bagels & Beans komt aan het Hof van Bern, een plein met verschillende terrassen, in een recent ontwikkeld stadsgebied. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwbouwproject. Zoals dat hoort bij een moderne wijk met appartementencomplexen, winkels en horeca, is er ook gedacht aan een infrastructuur voor bagels, koffie en geluk. De inrichting van het pand zal geheel vorm krijgen in de stijl van de refresh die het bedrijf iets meer dan een jaar geleden uitrolde.

Zeer goede aanvulling

Ronald Bakker, medeoprichter van Bagels & Beans: ‘In Leidsche Rijn wonen veel jonge gezinnen. Dat is een groep die aansluiting zoekt bij onze kernwaarden geluk, genieten, rust en oprechte aandacht. Ook hebben ze veel belangstelling voor biologisch voedsel, vegetarische gerechten en glutenvrije opties. Onze inrichting leent zich bovendien goed voor flexwerken, bijpraten of natuurlijk gewoon even een moment van rust met iets lekkers tussen het winkelen door. Ik denk dat we door al deze zaken een zeer goede aanvulling vormen op het horeca-aanbod in Leidsche Rijn Centrum.’

Bagelbazen gezocht

In 2018 wil Bagels & Beans zo’n tien nieuwe vestigingen openen in plaatsen met 35.000 inwoners of meer. Ronald: ‘Ik kan nog geen namen noemen, maar we hebben al meerdere locaties op het oog in Noord-Brabant, Gelderland en Zuid-Holland. Voor de provincie Noord-Holland en de steden Utrecht en Den Haag zijn we voorzien, maar daarbuiten komen we graag in contact met gemotiveerde en getalenteerde bagelbazen die hun eigen Bagels & Beans willen runnen.’ Geïnteresseerden kunnen kijken op www.bagelpower.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Opening
Papa John's opent twintigste vestiging in Nederland

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe vestiging in Delft, nu is Eindhoven aan de beurt. Op 25 maart gaat op de Kleine Berg 78 in Eindhoven alweer de twintigste vestiging open. Franchisenemer Alex Clemencia en zijn broer Izahir zullen de vestiging feestelijk openen. Alex Clemencia: &ldqu...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Food trends Vega
Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt

Afgelopen week namen zeker 57.600 Nederlanders deel aan de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief dat Nederlanders inspireerde om van 11 tot 17 maart een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: