Leidsche Rijn aangesloten op bagelinfuus

19 april 2018 | Thijs Jacobs

Binnenkort opent Bagels & Beans Hof van Bern de deuren in Leidsche Rijn Centrum, het nieuwe centrum van de Utrechtse wijk. Bagels & Beans huurt het pand van ASR Vastgoed Projecten BV.

De nieuwe Bagels & Beans komt aan het Hof van Bern, een plein met verschillende terrassen, in een recent ontwikkeld stadsgebied. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwbouwproject. Zoals dat hoort bij een moderne wijk met appartementencomplexen, winkels en horeca, is er ook gedacht aan een infrastructuur voor bagels, koffie en geluk. De inrichting van het pand zal geheel vorm krijgen in de stijl van de refresh die het bedrijf iets meer dan een jaar geleden uitrolde.

Zeer goede aanvulling

Ronald Bakker, medeoprichter van Bagels & Beans: ‘In Leidsche Rijn wonen veel jonge gezinnen. Dat is een groep die aansluiting zoekt bij onze kernwaarden geluk, genieten, rust en oprechte aandacht. Ook hebben ze veel belangstelling voor biologisch voedsel, vegetarische gerechten en glutenvrije opties. Onze inrichting leent zich bovendien goed voor flexwerken, bijpraten of natuurlijk gewoon even een moment van rust met iets lekkers tussen het winkelen door. Ik denk dat we door al deze zaken een zeer goede aanvulling vormen op het horeca-aanbod in Leidsche Rijn Centrum.’

Bagelbazen gezocht

In 2018 wil Bagels & Beans zo’n tien nieuwe vestigingen openen in plaatsen met 35.000 inwoners of meer. Ronald: ‘Ik kan nog geen namen noemen, maar we hebben al meerdere locaties op het oog in Noord-Brabant, Gelderland en Zuid-Holland. Voor de provincie Noord-Holland en de steden Utrecht en Den Haag zijn we voorzien, maar daarbuiten komen we graag in contact met gemotiveerde en getalenteerde bagelbazen die hun eigen Bagels & Beans willen runnen.’ Geïnteresseerden kunnen kijken op www.bagelpower.nl.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Utrecht
De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je wat meer over wat je kan verwachten. Het begin van een...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Interview Longread
Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Miljuschka Witzenhausen is een graag geziene gast binnen het Nederlandse medialandschap. Via een modellenbureau belandde ze bij TMF, ging daarna aan de slag als actrice in soapseries en is nu frequent te zien bij RTL Boulevard, zowel als presentatrice als in de rol van fooddeskundige. Koken is immer...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaard...

Culinair Vega
Zeewier wordt toegankelijker in een burger

Zeewier als voedingsmiddel heeft behoorlijk wat voordelen. Toch eten nog maar weinig Nederlanders het. Door zeewier in een burger te stoppen blijkt het een stuk toegankelijker te worden. En omdat producten van zeewier bovendien vegetarisch zijn, spelen ze in op de trend van duurzame gezonde voeding ...

Amsterdam Culinair
Pop-up restaurant op sterrenniveau

In Amsterdam opent voor slechts één avond een pop-up risotto restaurant op sterrenniveau: de nu al legendarische Peroni Risotteria. Aan het roer staan de Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers, die hun kookkunsten voor het eerst in Nederland komen vertonen. De Risotter...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: