Laat u inspireren door chef Pascal van Loon

5 maart 2011 |
Laat u inspireren door chef Pascal van Loon<

Chef-kok Pascal van Loon werk vijf jaar als culinair adviseur voor Unilever. Daarvoor werkte hij in diverse sterrenrestaurants en had hij een eigen restaurant. Ook op De Nationale Lunchroomdag zal hij inspirerende gerechten maken.
Pascal: "Ik heb veel ervaring in m'n rugzakje die ik graag wil delen met onze klanten. Ik ben een verskoker, maar vind het juist zo uitdagend om de link te leggen tussen vers en convenience."

Insipratie door eenvoud
Pascal vindt het leuk om lunchroomhouders op de Nationale lunchroomdag op een eenvoudige wijze te inspireren. Hij haalt er voldoening uit om net even een andere kijk te geven op de wijze waarop je een broodje maakt. "Ik geef ze ook tips over dát ene ingrediënt waardoor een lunch nog lekkerder wordt."

Altijd een knapperig broodje
Pascal toont de Hellmann's Sandwich delight met gepureerde kruiden. De sandwich delight is een spread op basis van karnemelk, dit is vele malen gezonder dan boter of margarine en roomkaas. De mooie eigenschap van een sandwich Delight his dat het broodje helemaal afgesloten wordt van vocht... dus altijd een lekker knapperig broodje, wie wil dat nou niet in zijn lunchroom?


Eline Dragt

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: