La Place schiphol open

1 april 2014 |
La Place schiphol open<

Vanmorgen is het eerste La Place Restaurant op Schiphol Plaza officieel geopend. HMSHost Schiphol Airport exploiteert de vestiging. Sinds 2010 is er al een La Place Express op de luchthaven
het restaurant is hierop een mooie aanvulling. Het is bovendien de eerste La Place vestiging met een kruidenkas. De zelfgekweekte kruiden uit de kas worden verwerkt in de gerechten en moeten gasten bovendien bewuster maken van wat ze eten.

300 gasten
Het nieuwe La Place Restaurant heeft een take-away gedeelte, La Place Express genaamd, waar gasten 24 uur per dag snel een lekker broodje en drankje kunnen halen. Het restaurantgedeelte biedt plaats aan 300 gasten om rustig te genieten van huisgemaakte patisserie en een warme maaltijd.

Dagvers en huisgemaakt
Bij La Place is alles 100% natuurlijk. Dit betekent dat er in het La Place Restaurant uitsluitend wordt gewerkt met natuurlijke grondstoffen, toevoegingen met een natuurlijke oorsprong en producten die vrij zijn van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien zijn de ingrediënten altijd dagvers en bereidt het personeel de gerechten in huis en voor de ogen van de gast. Van het bakken van appelnotentaart tot het maken van pizzadeeg en de vulling van quiches. Ook bij de bouw van de vestiging is gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen en technieken. Zo is Deens sloophout de basis voor het meubilair en heeft de vestiging ANKLE LED verlichting en duurzame koelinstallaties.

Door Redactie:mailto:redactie@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: