La Place schiphol open

1 april 2014 |
La Place schiphol open<

Vanmorgen is het eerste La Place Restaurant op Schiphol Plaza officieel geopend. HMSHost Schiphol Airport exploiteert de vestiging. Sinds 2010 is er al een La Place Express op de luchthaven
het restaurant is hierop een mooie aanvulling. Het is bovendien de eerste La Place vestiging met een kruidenkas. De zelfgekweekte kruiden uit de kas worden verwerkt in de gerechten en moeten gasten bovendien bewuster maken van wat ze eten.

300 gasten
Het nieuwe La Place Restaurant heeft een take-away gedeelte, La Place Express genaamd, waar gasten 24 uur per dag snel een lekker broodje en drankje kunnen halen. Het restaurantgedeelte biedt plaats aan 300 gasten om rustig te genieten van huisgemaakte patisserie en een warme maaltijd.

Dagvers en huisgemaakt
Bij La Place is alles 100% natuurlijk. Dit betekent dat er in het La Place Restaurant uitsluitend wordt gewerkt met natuurlijke grondstoffen, toevoegingen met een natuurlijke oorsprong en producten die vrij zijn van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien zijn de ingrediënten altijd dagvers en bereidt het personeel de gerechten in huis en voor de ogen van de gast. Van het bakken van appelnotentaart tot het maken van pizzadeeg en de vulling van quiches. Ook bij de bouw van de vestiging is gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen en technieken. Zo is Deens sloophout de basis voor het meubilair en heeft de vestiging ANKLE LED verlichting en duurzame koelinstallaties.

Door Redactie:mailto:redactie@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: