Kaldi Amersfoort op 14 juni weer open

8 juni 2017 | Roy Spijker

Op 14 juni heropent speciaalzaak Kaldi haar deuren aan de Kamp 10 op feestelijke wijze. Daarmee is Amersfoort weer een koffie en thee speciaalzaak rijker. Liefhebbers van authentieke koffie, thee en chocolade kunnen er hun hart ophalen. 

Daarnaast biedt Kaldi ook een ruime collectie espressomachines. Ook voor de lunch kan je terecht in het horecagedeelte van de Kaldi vestiging. De nieuwe eigenaar Fred Homan ziet volop mogelijkheden op deze fraaie, centraal gelegen locatie.

Na de verbouwing: een pand met diverse mogelijkheden
De vestiging van Kaldi zat al een tijdje op het bestaande adres, maar heeft nu een compleet nieuwe look & feel gekregen in de warm-industriële Kaldi-stijl. Een uitnodigende ambiance om te kunnen genieten van alles wat Kaldi te bieden heeft. Van de koffiebar en de leestafel tot de productpresentatie: voor ieder wat wils. Buiten vind je een uitgebreid terras, waar klanten van een kop koffie, thee of lunch kunnen genieten. Er is zelfs een eigentijdse vergader- en overlegruimte beschikbaar.

Unieke locatie
Kaldi is gevestigd in een historisch pand uit 1687, ‘D’Gekroonde Bye-Korf’, aan de Kamp 10, aan de rand van de stadskern van Amersfoort. De plek is met de auto prima bereikbaar: voor de deur mag tijdelijk worden geparkeerd en 50 meter verderop is een parkeergarage.

Aandacht voor kwaliteit én voor de klant
Kwaliteit, gastvrijheid en aandacht voor de klant staan centraal in de visie van Kaldi. Fred Homan: "Onze producten worden met grote zorg geselecteerd uit het beste aanbod op de wereldmarkt. We voeren verschillende producten onder eigen merk, maar maken ook gebruik van een aantal leveranciers. Zo hebben we voor ons assortiment bonbons gekozen voor Leonidas. Ook de espressomachines zijn van grote A-merken, zoals Jura: ze zijn niet alleen stijlvol om te zien, maar ook erg duurzaam. Ze staan garant voor kwaliteit als het om koffie gaat."

Elke dag zorgen voor een glimlach
Bij Kaldi word je ondergedompeld in de wereld van koffie en thee. Of het nu gaat om een rustmomentje op het terras met een geurende cappuccino of een professioneel advies over de mogelijkheden van de diverse espressomachines: de klant kan rekenen op persoonlijke aandacht en de zekerheid van kwaliteit. Fred Homan zal er dan ook alles aan doen om zijn missie elke dag weer waar te maken: "Ik wil ervoor zorgen dat klanten de zaak verlaten met een glimlach, omdat de kwaliteit alle verwachtingen overtreft".

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: