Hudson Bar & Kitchen lanceert Schnitzelburger

19 februari 2018 | Thijs Jacobs

Thuisblijvers van de wintersport hoeven dit jaar niet getreurd te zijn. Speciaal voor de wintersportfanaten die dit seizoen niet op de latten staan – en voor wie dat sowieso al niet van plan waren –  lanceert restaurant Hudson Bar & Kitchen de Schnitzelburger. Zo hebben de thuisblijvers die de Duitse schnitzels, Oostenrijkse schnaps en Zwitserse kaasfondue moeten missen, toch een  klein smaakvol stukje skivakantie in Nederland.

Austrian Style Burger

Het idee van The Tyrolean, zoals de naam van de burger officieel luidt, komt voort uit de hartstocht voor het wintersportseizoen bij de eigenaren van Hudson Bar & Kitchen. Sinds jaar en dag trotseren zij met een grote glimlach de pistes en dit jaar vonden ze dat de thuisblijvers er ook eens van moesten proeven. Dat resulteerde in een sappige kalfsschnitzelburger op een kaiserbroodje met sauerkrautsalade, jägersaus en preiselberencompôte.  De burger wordt geserveerd met frites, coleslaw en pickles, zodat je goedgevuld van tafel gaat. En dat voor €16,50!

Drankje hoort erbij

Om de wintersportervaring bij Hudson Bar  Kitchen compleet te maken, is ook aan een bijpassend drankje gedacht. De Avinger Bräu Weisse – een traditioneel Beiers witbier – past perfect bij de Schnitzelburger. Wie het liever alcoholvrij houdt, gaat voor een Almdudler: een Oostenrijkse kruidenlimonade op natuurlijke basis.

Over Hudson Bar & Kitchen

In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York.  Tegenwoordig duiken er overal in Nederland Hudson restaurants op. Zo opende de 10e vestiging in

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Opening
Papa John's opent twintigste vestiging in Nederland

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe vestiging in Delft, nu is Eindhoven aan de beurt. Op 25 maart gaat op de Kleine Berg 78 in Eindhoven alweer de twintigste vestiging open. Franchisenemer Alex Clemencia en zijn broer Izahir zullen de vestiging feestelijk openen. Alex Clemencia: &ldqu...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Food trends Vega
Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt

Afgelopen week namen zeker 57.600 Nederlanders deel aan de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief dat Nederlanders inspireerde om van 11 tot 17 maart een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: