Hudson Bar & Kitchen lanceert Schnitzelburger

19 februari 2018 | Thijs Jacobs

Thuisblijvers van de wintersport hoeven dit jaar niet getreurd te zijn. Speciaal voor de wintersportfanaten die dit seizoen niet op de latten staan – en voor wie dat sowieso al niet van plan waren –  lanceert restaurant Hudson Bar & Kitchen de Schnitzelburger. Zo hebben de thuisblijvers die de Duitse schnitzels, Oostenrijkse schnaps en Zwitserse kaasfondue moeten missen, toch een  klein smaakvol stukje skivakantie in Nederland.

Austrian Style Burger

Het idee van The Tyrolean, zoals de naam van de burger officieel luidt, komt voort uit de hartstocht voor het wintersportseizoen bij de eigenaren van Hudson Bar & Kitchen. Sinds jaar en dag trotseren zij met een grote glimlach de pistes en dit jaar vonden ze dat de thuisblijvers er ook eens van moesten proeven. Dat resulteerde in een sappige kalfsschnitzelburger op een kaiserbroodje met sauerkrautsalade, jägersaus en preiselberencompôte.  De burger wordt geserveerd met frites, coleslaw en pickles, zodat je goedgevuld van tafel gaat. En dat voor €16,50!

Drankje hoort erbij

Om de wintersportervaring bij Hudson Bar  Kitchen compleet te maken, is ook aan een bijpassend drankje gedacht. De Avinger Bräu Weisse – een traditioneel Beiers witbier – past perfect bij de Schnitzelburger. Wie het liever alcoholvrij houdt, gaat voor een Almdudler: een Oostenrijkse kruidenlimonade op natuurlijke basis.

Over Hudson Bar & Kitchen

In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York.  Tegenwoordig duiken er overal in Nederland Hudson restaurants op. Zo opende de 10e vestiging in

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
[FOTO'S] Is dit de gaafste horecahotspot van Rotterdam?

Één plek waar je terecht kunt voor een tal van uiteenlopende culturen, thema's en smaken. Midden in het centrum van Rotterdam opende café DoDo haar imposante deuren voor publiek. Met maar liefst 220 zitplaatsen verdeeld over 7 uiteenlopende wereldse themaruimtes, belooft dez...

Lunchroom
Anne&Max wil vijf nieuwe vestigingen in 2020

Anne&Max wilt dé huiskamer in de stad zijn die haar gasten elke dag verrast met heerlijke biologische producten, zeer gastvrije service in mooie karakteristieke panden met een trendy interieur. Anne&Max is hard gegroeid in de afgelopen twee jaar en is nog steeds volop in ontwikkeli...

Opening Rotterdam
Bagels & Beans opent in Rotterdam Alexandrium

Goed nieuws voor wie in het oosten van Rotterdam woont of daar graag gaat shoppen: voor een paddoburgerbagel of de beruchte cheesecake kun je gewoon hier terecht. De vijfde Bagels & Beans van de Maasstad opent op 23 oktober in Rotterdam Alexandrium zijn prachtige glazen puien. Niet te missen als...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: