Eetwinkel maakt gezond eten bereikbaar voor iedereen

3 juli 2017 | Thijs Jacobs

Op 8 juni 2017 opende Maass Meal Station de deuren van haar nieuwste eetwinkel in de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West. Een winkel met ready to eat & go maaltijden die alle zintuigen prikkelt. Maass Meal Station biedt gemak en smaakvolle gerechten met verse, deels biologische en seizoensgebonden ingrediënten. Echt, lekker en eerlijk eten dat zorgt voor een goed gevoel; food for a good mood. Eenvoudig te bestellen via de website van maassmealstation.nl, af te halen of op te eten in de winkels. 

Vers, puur en volledig zelf bereid


De chefs van Maass Meal Station koken elke dag met de beste ingrediënten: seizoensgebonden, liefst uit de buurt. Zonder conserveringsmiddelen of andere rare toevoegingen. Altijd vers en puur en volledig zelf bereid. Er is een divers aanbod voor alle momenten van de dag. Van chia pudding en sandwiches tot salades, gezonde snacks en maaltijden. Naast echt, lekker en eerlijk eten, heeft Maas Meal Station duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan en houdt ze hiermee rekening bij de inkoop, bereiding en verpakking.

Maass Meal Station is een initiatief van Jeroen Maass en Louise du Toit in samenwerking met Yvo Van Rijen. Chefkok Jeroen Maass richtte ruim tien jaar geleden het ready to go foodconcept ‘Uit De Keuken Van Maass’ op. Dagelijks kookt hij samen met zijn keukenbrigade een variëteit aan maaltijden, soepen en salades.

Creatief en culinair brein Louise du Toit bedenkt en ontwikkelt de recepturen. Met haar roots in Zuid-Afrika is ze opgegroeid met een variëteit aan pure smaken en met haar kennis en passie voor lekker eten weet ze iedereen elke keer weer te verrassen. Samen besloten ze om naast de levering aan verschillende retailconcepten een eigen onderscheidend winkelconcept te lanceren. Food professional Yvo van Rijen, onder meer initiator van Koopeenkoe.nl, werd betrokken om Maass Meal Station op de kaart te zetten en verder uit te rollen in Nederland.


To-go | pick up | eat-in | delivered


Gasten kunnen hun gerechten in de eetwinkel in de Jan Pieter Heijestraat eten en afhalen. In de keuken worden dagspecials bereid voor alle Maass Meal Station vestigingen in Amsterdam. Binnenkort wordt ook de reeds bestaande winkel van Maass Meal Station in de Eerste Constantijn Huygensstraat in Amsterdam verbouwd.

Via de website van Maass Meal Station kan een pre-order worden gedaan waarna de bestelling opgehaald kan worden in de geselecteerde winkel. Daarnaast kunnen gasten in de winkels terecht voor speciale selectie drankjes, snacks en broodjes. Tevens kunnen de gerechten bezorgd worden via de bezorgservice van Deliveroo en UberEats. Lekker en verantwoord eten was nog nooit zo gemakkelijk.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Video
Op reportage: Brownies&downies Woerden

"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept van de alsmaar groeiende lunchroom. ‘Onze kanjers (red. de medewerkers van Brownies & Downies) zijn het gezicht van de zaak." Het c...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: