Kanshebbers Lekkerste Lunchroombroodje 2012 bekend

17 augustus 2012 |
Kanshebbers Lekkerste Lunchroombroodje 2012 bekend<

Vakblad Lunchroom organiseert dit jaar wederom de wedstrijd om het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. De vijf genomineerden zijn bekend gemaakt.
In willekeurige volgorde zijn de kanshebbers op de titel Lekkerste Lunchroombroodje 2012:

Vliegende Hollander

Inzender: Petra van Stijn, Vé Békery Broodjes & Zo, Arnhem

Prego’s parel

Inzender: Cris Mosch, Lunchroom Prego, Alkmaar

Sandwich Smaak

Inzender: Anielka Menner, Smaak, Rijen

Javaanse kipsaté wrap

Inzender: Ed Vischschraper, Bijenkorf Den Haag, Den Haag

Say Cheese

Inzender: Jurgen de Ruijter, 'T Stief Kwartierke, Breda

Jurybezoek
De genomineerden gaan nu een spannende periode tegemoet. In de periode 18 augustus en 1 november 2012 worden de genomineerde broodjes geproefd door de jury onder leiding van hoofdredacteur Frank Lindner. De jury zal tijdens haar onaangekondigde bezoeken letten op: smaak, presentatie, broodgebruik, originaliteit, gebruik en versheid beleg, garnering en mondgevoel.

Bekendmaking winnaar
De winnaar wordt op vrijdag 2 november 2012 bekend gemaakt. Dit gebeurt tussen 12.00 en 13.00 uur. Een delegatie van vakblad Lunchroom zal dan bij de winnaar 'binnenstormen' met de schaal en een oorkonde waarna hem of haar eeuwige roem toekomt.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Nieuwe coronamaatregelen: waarom moet de horeca eigenlijk eerder dicht?

Vanaf zondag 18.00 uur zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht gegaan, waarvan de meeste gericht zijn op de horeca. Premier Rutte toonde zich bezorgd over de verspreiding van het virus en vond de maatregelen nodig en logisch: "Hoe later op de avond, hoe moeilijker de anderhalve meter."...

Nice 'n Easy
Sous-vide bereiden, zo werkt het

Sous-vide koken heeft de laatste jaren in de horeca flink aan populariteit gewonnen. Bij deze techniek worden in een waterbad met exact gecontroleerde lage temperatuur vacuümverpakte producten gelijkmatig gegaard. Doordat het gevacumeerd is, behoudt het smaak en structuur. Hoewel sous-vide in d...

KHN Coronacrisis
KHN: kabinet voert disproportionele maatregelen in tegen horeca

De blijvende toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Naast een update van de huidige stand van zaken, werden er voor 6 van de 25 veiligheidsregio’s extra maatregelen aangekondigd, waaronder maatregelen...

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: