De derde genomineerde: Villa Burger

5 september 2014 |
De derde genomineerde: Villa Burger<

Het is zover. Vandaag maken we de vijf genomineerden voor de titel 'Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' bekend. De spanning stijgt, want we maken ieder uur
een genomineerde bekend. Hier komt nummer 3. Uiteraard in willekeurige volgorde gepresenteerd.

Roffel, roffel...We presenteren met trots de derde genomineerde:
Villa Burger
Villa Burger: ambachtelijke burger van het Vechtdalrund op een witte ciabatta met mesclun, salsa, tomaat, gewokte groenten en mozzarella. Gemaakt door:
Villa Suikerberg - Lunchcafé
Potgietersingel 1a
8011 NA Zwolle

Menno de Velde: van harte gefeliciteerd met de nominatie!

Ingrediënten:
Ciabatta
Mesclun
Mozzarella
Voor de salsa:
peper/zout/knoflook
4 tomaten
1 rode ui
1 paprika
Wokgroenten:
1 broccoli
8 champignons
2 paprika's
Villa Burger:
500 gram gehakt van het Vechtdalrund
peper/zout
2 eieren
1tl sambal
1tl knoflook
1tl oystersaus
1tl franse mosterd
2tl toscaanse kruiden
2el paneermeel

Receptuur:
Maak burgers van +/- 160 gram, en bak aan weerszijden 5 minuten. Doe de burger dan 4 minuten in de oven, belegd met de mozzarella, op 180 graden. Snijd ondertussen de ciabatta open en beleg met mesclun, tomaat , wokgroente, de burger en een eetlepel salsa. Maak af met het kapje van de ciabatta en een houten prikker.

Prijs:
€ 9,95

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: