De derde genomineerde: Villa Burger

5 september 2014 |
De derde genomineerde: Villa Burger<

Het is zover. Vandaag maken we de vijf genomineerden voor de titel 'Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' bekend. De spanning stijgt, want we maken ieder uur
een genomineerde bekend. Hier komt nummer 3. Uiteraard in willekeurige volgorde gepresenteerd.

Roffel, roffel...We presenteren met trots de derde genomineerde:
Villa Burger
Villa Burger: ambachtelijke burger van het Vechtdalrund op een witte ciabatta met mesclun, salsa, tomaat, gewokte groenten en mozzarella. Gemaakt door:
Villa Suikerberg - Lunchcafé
Potgietersingel 1a
8011 NA Zwolle

Menno de Velde: van harte gefeliciteerd met de nominatie!

Ingrediënten:
Ciabatta
Mesclun
Mozzarella
Voor de salsa:
peper/zout/knoflook
4 tomaten
1 rode ui
1 paprika
Wokgroenten:
1 broccoli
8 champignons
2 paprika's
Villa Burger:
500 gram gehakt van het Vechtdalrund
peper/zout
2 eieren
1tl sambal
1tl knoflook
1tl oystersaus
1tl franse mosterd
2tl toscaanse kruiden
2el paneermeel

Receptuur:
Maak burgers van +/- 160 gram, en bak aan weerszijden 5 minuten. Doe de burger dan 4 minuten in de oven, belegd met de mozzarella, op 180 graden. Snijd ondertussen de ciabatta open en beleg met mesclun, tomaat , wokgroente, de burger en een eetlepel salsa. Maak af met het kapje van de ciabatta en een houten prikker.

Prijs:
€ 9,95

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: