De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

19 september 2018 | Thijs Jacobs

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede
vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn
nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je
wat meer over wat je kan verwachten.

Het begin van een carrière bij De Pizzabakkers

9,5 jaar geleden liep Jean-Marc over de Haarlemmerdijk op zoek naar een baan
voor zijn vriendin. Toen hij langs De Pizzabakkers liep zag hij daar een opening
voor een baan die hem zelf wel aansprak. Dat was het begin van vele jaren bij De
Pizzabakkers.


Een aantal jaar later was Daniël op zoek naar een baantje om z’n studie van te
betalen. Zijn broertje werkte bij De Pizzabakkers Haarlemmerdijk en vertelde
hem dat een nieuwe vestiging zou worden geopend aan de Plantage Kerklaan.
Dat leek ‘m een nieuwe uitdaging. Het bleek zo leuk dat hij nooit meer is weg
gegaan.


En toen…

Jaren later openen zij samen De Pizzabakkers Voorstraat waar voorheen Da
Portare VIA te vinden was. In de basis draait het bij beide pizzabakkerijen om het
Italiaanse ambacht en de kwaliteit van de producten. Wat je nu misschien zal
merken is dat je meer het restaurant gevoel gaat ervaren. Daniël vertelt “de
bediening kan het verschil maken, daarom vinden we dat stukje service zo
belangrijk”. “Daarnaast zijn er meer dingen huisgemaakt, zoals de tiramisu en de
limoncello. We hebben ons eigen deegrecept en natuurlijk andere toppings” vult
Jean-Marc aan. “Ik denk wel dat de Da Portare VIA gasten ons positief gaan
ontvangen. We hopen dat de VIA liefhebbers allemaal een keer onze pizza’s
komen proeven!”


De Pizzabakkers Voorstraat

De Pizzabakkers Voorstraat heeft een huiselijke sfeer, misschien wel omdat de
gasten van VIA hier altijd al kwamen om lekker pizza te komen eten. Het is klein
en knus. Je krijgt bijna het gevoel dat je thuis een pizzaatje zit te eten; je wordt op
je wenken bediend, zonder dat je de afwas hoeft te doen. “Ik denk dat het een
heel gezellig plekje wordt op de Voorstraat waar jong en oud graag komt” aldus
Daniël. “De locatie dicht bij het centrum biedt ook mogelijkheden voor meer. Het
lijkt me bijvoorbeeld erg leuk om iets met muziek en een borrel te doen."
Uiteindelijk is De Pizzabakkers Voorstraat een plek waar je lekker pizza komt
eten, of dat nu een snelle hap is, een uitgebreid diner, of voor ‘n borrel. Het kan
gewoon.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Insight Beach Brabant: ijzersterk horecaconcept in hartje Eindhoven

Een groep ambitieuze ondernemers presenteert deze zomer Insight Beach: een gloednieuw city beach concept dat de horeca en culturele sector bij elkaar brengt. De hardwerkende mensen in deze sectoren brengen leven in de brouwerij en moeten zo snel mogelijk weer aan de slag, vinden de initiatiefnemers....

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: