De Beren breidt uit en opent vestiging in Leerdam

9 november 2016 | Thijs Jacobs

Het centrum van Leerdam wordt medio december verrijkt met een nieuwe vestiging van restaurantketen De Beren. Het horecamerk heeft gekozen voor een locatie aan de rivier de Linge. Met uitzicht op het water kunnen Leerdammers genieten van een betaalbare lunch of diner met een uitstekende service. “ De locatie van het restaurant is uniek.  Dit was voor ons de doorslag om daar een nieuwe vestiging te openen. We hopen snel de gasten te verwelkomen in ons nieuwe restaurant!” vertelt de eigenaar van De Beren restaurants, Ad Schaap.

Een opvallende ligging aan het water

Het nieuwe restaurant van De Beren vestigt zich op een centrale en opvallende plek: direct aan rivier de Linge. Horeca-eigenaar Schaap heeft bewust voor deze locatie gekozen: “Een centrale ligging is voor ons erg belangrijk. De locatie is een start- of eindpunt voor wandelaars, fietsers en het winkelende publiek. Zij kunnen hun dag beginnen of eindigen met een heerlijke lunch of diner met uitzicht op de rivier. We zijn op dit moment ook in gesprek met een lokale partij om sloepen te verhuren, allemaal mooie plannen dus”. 

Verbouwing

Het pand, waar eerder restaurant De Prikkelinge zat gevestigd, ondergaat een volledige metamorfose. Het balkon rondom verdwijnt en de gevel wordt gelijk getrokken met de gevel van de begane grond, hierdoor ontstaat een lichte en grotere ruimte op de eerste verdieping. Verder wordt het restaurant voorzien van een moderne sfeervolle uitstraling. De verbouwing is inmiddels van start gegaan, na verwachting opent het restaurant medio december de deuren voor het Leerdamse publiek. 

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

De Beren staat vooral bekend om lekker eten en een gastvrije bediening in een gezellige sfeer. Eerder dit jaar werd het merk door onderzoeksbureau Hendrik Beerda Brand Consultancy uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland.  Dit imago heeft De Beren volgens het onderzoek vooral te danken aan het vriendelijke personeel. Het eerste eetcafé van het horecaconcept opende in 1984 in Rotterdam. Inmiddels is het restaurantmerk uitgegroeid tot een bekende en succesvolle keten met in totaal 46 filialen in zes verschillende provincies.  Vanaf 2017 worden er jaarlijks drie tot vijf nieuwe vestigingen van het restaurant geopend. De Beren blijven groeien, uitbreiden én innoveren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019

Heb jij je lekkerste broodje nog niet aangemeld voor dé culinaire wedstrijd voor lunchrooms? Dat kan nog tot 4 oktober 2019. Via deze link meld je je aan. Check de video hieronder voor meer info! ...

Hotelbouwplannen Utrecht
Populaire Utrechtse lunchroom Karibu moet wijken voor herbestemming

LOU Oudenoord, in het Concordiagebouw in Utrecht, krijgt een nieuwe bestemming. Er komen woningen, horeca en een hotel in het in het voormalige pand van de Hogeschool Utrecht. Dit houdt in dat de geliefde lunchroom Karibu een nieuw onderkomen moet zoeken of ophoudt te bestaan. In december moeten ...

Personeel Culinair
Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca

Horeca- en cateringbedrijven ervaren financieel pittige tijden. Omzet- en rendementsverhogen en het verlagen van de kosten vormen een grote uitdaging. Dit blijkt uit onderzoek van GROUP7 met Het Nederlands Kokspanel onder ruim 500 horeca- en cateringprofessionals, dat afgelopen voorjaar werd gehoude...

Events
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, zullen de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening...

Opening Koffie & thee
Italiaans genieten in Nieuwegein met Doppio Espresso

Espressobarketen Doppio Espresso heeft in Nieuwegein haar nieuwste vestiging geopend. De espressobar is gevestigd in het winkelcentrum Cityplaza en versterkt hiermee het horeca-aanbod in het winkelhart van Nieuwegein. Binnen waan je jezelf in Milaan, met de Kees van der Westen espressomachine, de...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Schrijf je in voor de wedstrijd Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Ga jij dit jaar met de eer strijken? Schrijf je dan nu in voor de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Gebruik onderstaand invulformulier of stuur de receptuur, bereidingswijze, naam van de lunchroom en adres, de prijs van het gerecht op de kaart en een foto van het broodje per e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: