De Beren breidt uit en opent vestiging in Leerdam

9 november 2016 | Thijs Jacobs

Het centrum van Leerdam wordt medio december verrijkt met een nieuwe vestiging van restaurantketen De Beren. Het horecamerk heeft gekozen voor een locatie aan de rivier de Linge. Met uitzicht op het water kunnen Leerdammers genieten van een betaalbare lunch of diner met een uitstekende service. “ De locatie van het restaurant is uniek.  Dit was voor ons de doorslag om daar een nieuwe vestiging te openen. We hopen snel de gasten te verwelkomen in ons nieuwe restaurant!” vertelt de eigenaar van De Beren restaurants, Ad Schaap.

Een opvallende ligging aan het water

Het nieuwe restaurant van De Beren vestigt zich op een centrale en opvallende plek: direct aan rivier de Linge. Horeca-eigenaar Schaap heeft bewust voor deze locatie gekozen: “Een centrale ligging is voor ons erg belangrijk. De locatie is een start- of eindpunt voor wandelaars, fietsers en het winkelende publiek. Zij kunnen hun dag beginnen of eindigen met een heerlijke lunch of diner met uitzicht op de rivier. We zijn op dit moment ook in gesprek met een lokale partij om sloepen te verhuren, allemaal mooie plannen dus”. 

Verbouwing

Het pand, waar eerder restaurant De Prikkelinge zat gevestigd, ondergaat een volledige metamorfose. Het balkon rondom verdwijnt en de gevel wordt gelijk getrokken met de gevel van de begane grond, hierdoor ontstaat een lichte en grotere ruimte op de eerste verdieping. Verder wordt het restaurant voorzien van een moderne sfeervolle uitstraling. De verbouwing is inmiddels van start gegaan, na verwachting opent het restaurant medio december de deuren voor het Leerdamse publiek. 

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

De Beren staat vooral bekend om lekker eten en een gastvrije bediening in een gezellige sfeer. Eerder dit jaar werd het merk door onderzoeksbureau Hendrik Beerda Brand Consultancy uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland.  Dit imago heeft De Beren volgens het onderzoek vooral te danken aan het vriendelijke personeel. Het eerste eetcafé van het horecaconcept opende in 1984 in Rotterdam. Inmiddels is het restaurantmerk uitgegroeid tot een bekende en succesvolle keten met in totaal 46 filialen in zes verschillende provincies.  Vanaf 2017 worden er jaarlijks drie tot vijf nieuwe vestigingen van het restaurant geopend. De Beren blijven groeien, uitbreiden én innoveren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: