De Beren breidt uit en opent vestiging in Leerdam

9 november 2016 | Thijs Jacobs

Het centrum van Leerdam wordt medio december verrijkt met een nieuwe vestiging van restaurantketen De Beren. Het horecamerk heeft gekozen voor een locatie aan de rivier de Linge. Met uitzicht op het water kunnen Leerdammers genieten van een betaalbare lunch of diner met een uitstekende service. “ De locatie van het restaurant is uniek.  Dit was voor ons de doorslag om daar een nieuwe vestiging te openen. We hopen snel de gasten te verwelkomen in ons nieuwe restaurant!” vertelt de eigenaar van De Beren restaurants, Ad Schaap.

Een opvallende ligging aan het water

Het nieuwe restaurant van De Beren vestigt zich op een centrale en opvallende plek: direct aan rivier de Linge. Horeca-eigenaar Schaap heeft bewust voor deze locatie gekozen: “Een centrale ligging is voor ons erg belangrijk. De locatie is een start- of eindpunt voor wandelaars, fietsers en het winkelende publiek. Zij kunnen hun dag beginnen of eindigen met een heerlijke lunch of diner met uitzicht op de rivier. We zijn op dit moment ook in gesprek met een lokale partij om sloepen te verhuren, allemaal mooie plannen dus”. 

Verbouwing

Het pand, waar eerder restaurant De Prikkelinge zat gevestigd, ondergaat een volledige metamorfose. Het balkon rondom verdwijnt en de gevel wordt gelijk getrokken met de gevel van de begane grond, hierdoor ontstaat een lichte en grotere ruimte op de eerste verdieping. Verder wordt het restaurant voorzien van een moderne sfeervolle uitstraling. De verbouwing is inmiddels van start gegaan, na verwachting opent het restaurant medio december de deuren voor het Leerdamse publiek. 

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

De Beren staat vooral bekend om lekker eten en een gastvrije bediening in een gezellige sfeer. Eerder dit jaar werd het merk door onderzoeksbureau Hendrik Beerda Brand Consultancy uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland.  Dit imago heeft De Beren volgens het onderzoek vooral te danken aan het vriendelijke personeel. Het eerste eetcafé van het horecaconcept opende in 1984 in Rotterdam. Inmiddels is het restaurantmerk uitgegroeid tot een bekende en succesvolle keten met in totaal 46 filialen in zes verschillende provincies.  Vanaf 2017 worden er jaarlijks drie tot vijf nieuwe vestigingen van het restaurant geopend. De Beren blijven groeien, uitbreiden én innoveren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Columns
Column: warwir

De wirwar van regeltjes met betrekking tot het coronavirus scheppen niet bepaald de duidelijkheid die we zo graag verlangen van de overheid. Zo is de wirwar gepromoveerd tot warwir; zo onduidelijk is de communicatie vanuit de overheid. Werkgeversorganisatie KHN doet zijn best, dat zien we allemaal, ...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Opening
Frites Affairs opent in Almere Centrum

Op vrijdag 29 mei opent het derde horecaconcept van Albron de deuren in Almere Centrum. Na Le Perron en Starbucks eerder dit jaar is het de beurt aan de gourmet snackformule Frites Affairs. De drie concepten vormen een strategische samenwerking tussen Albron en vastgoedontwikkelaar Unibail-Rodamco-W...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: