Bijzondere presentatie van koffie en thee in een handomdraai

9 oktober 2018 | redactie

Uit onderzoek blijkt dat circa 90 procent van de Nederlanders van mening is dat er een koekje bij de koffie of thee geserveerd moet worden. Ook blijkt zelfs dat de waardering van gasten voor een kopje koffie of thee afhankelijk is van het type lekkers dat zij erbij geserveerd krijgen. Volop redenen voor iedere horecazaak waar koffie en thee geschonken wordt om aandacht te besteden aan het ‘lekkers’.

Een eenvoudige manier om gasten in een handomdraai een zeer positieve koffie- en thee-ervaring te bieden is om niet een droog koekje te serveren, maar een heerlijk stukje soft nougat of fudge caramel van Lonka. De producten zijn allemaal gemaakt van met zorg geselecteerde ingrediënten. Lonka verblijdt haar klanten al sinds 1920 met haar zachte fudge en nougat, gemaakt volgens authentieke recepturen.

Volop keuze

Voor een horecaondernemer is het belangrijk om keuze te hebben: of het nu is om klanten een lekkere ouderwetse soft nougat met caramel te serveren of een soft nougat met een iets spannendere smaak. Daarom ontwikkelde Lonka vier verschillende smaakvarianten: heerlijke zachte nougat met pinda’s & vruchten, caramel, pinda’s & melkchocolade of fudge caramel. Bovendien passen deze smaken van zoete fudge of zachte nougat heel goed bij de smaak van een kopje koffie of thee.

Handig en economisch in gebruik

Ook vanuit praktische overwegingen bieden Lonka soft nougat en fudge voordelen. De blokjes soft nougat en fudge zijn allemaal per stuk verpakt. Hierdoor is de derving laag en blijven de producten  heerlijk zacht. Nog een voordeel van de zachte nougat en fudge is dat het niet smelt naast een kopje warme drank.

Zelf proeven?

De Lonka producten zijn bij alle grossiers verkrijgbaar, maar wilt u het eerst uitproberen? Vraag nu een gratis proefpakket aan op www.lonka.nl/proefpakket en ervaar zelf hoe in een handomdraai een gewoon kopje koffie en thee verandert in een bijzondere lekkernij.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Advertorial
Nieuw bezorgconcept voor friet

De markt voor thuisbezorging is het snelst groeiende segment binnen de totale foodmarkt, en kan een enorme bijdrage leveren aan de omzet van uw restaurant. Volgens het FoodService Instituut Nederland zal deze groei zeker tot in 2025 nog sterk aanhouden. Friet speelt een grote rol in het aanbod va...

Opening Verbouwen
Smaak Lokaal weer open

Ruim 6 weken geleden ging Smaak Lokaal, na een flinke verbouwing, weer open in winkelcentrum De Laverije in Rijen. Eigenaren Anielka Menner en Rob Marcelissen lanceerden toen ook meteen een gloednieuw eetconcept. Dagelijks kun je nu vanaf 09.30 uur genieten van allerlei hartige en zoete hapjes, die ...

Opening Den Haag
Popocatepetl Den Haag wordt STAN&CO

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl Den Haag maakt op de huidige locatie aan het Buitenhof in Den Haag in 2019 plaats voor STAN&CO. De eigentijds ingerichte STAN&CO wordt een plek om te ontbijten, lunchen én dineren. “Op deze manier kan het prachtige pand aan het Buitenhof st...

Amsterdam Opening
The Food Department haalt Amsterdamse horeca naar Magna Plaza

Jarenlang zaten de ramen dichtgeplakt. "Dat snap je toch niet?", gnuift Laurens van Rooijen. Al is het toekomstige The Food Department nog meer bouwplaats dan foodhal, het herwonnen uitzicht op de Nieuwe Kerk, de Nieuwezijds Voorburgwal en de Spuistraat is nu al onweerstaanbaar. Minstens z...

Opening Culinair
Pas geopend G7 Food & Drinks in Gruizenkerkje uniek voor Sittard

Horecaondernemers Danny Meijers en Rik Opstals van restaurant De Kolentip in Maasbracht hebben per 1 november 2018 een tweede restaurant geopend: G7 Food & Drinks in Sittard. In G7 wordt verrassend, creatief en betaalbaar gekookt met dagverse producten. Het restaurant is gevestigd aan de voet va...

Awards Bezorgen
De Best Restaurant Awards van Thuisbezorgd.nl zijn terug

Thuisbezorgd.nl, de grootste online eten-bestelsite van Nederland organiseert voor de vijfde keer de prestigieuze Best Restaurant Awards. De genomineerden zijn bekend en het is tijd voor consumenten om hun favoriete restaurant te beoordelen. Met iedere review maakt de consument bovendien kans op een...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: